Author |
Topic |
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 16/11/2008 : 23:25:24
|
quote: Originally posted by Ultras
Bruce, bas si resio da ne das sansu DD i Dampyru. Dampyr manje-vise a za Dilana silno gresis druze ... Bez ljutnje, dodje mi da ti posaljem koji broj DD da promenis misljenje
E, sad kad ti kažem da sam nekad davno skupljao Dnevnikove DD, da sam pre dve-tri godine imao prva 30 broja SDEX DD i da sam ih menjao kod Miroslava u "Alan Fordu" za isti toliki broj Texa SD, ne bi mi verovao!!! Ali dobro generalno znam da je DD odlican strip, i svakako ne bih voleo da se ukine, daleko od toga, to sam pre svega napisao iz razloga što ga više ne skupljam, a ne skupljam ga zato što sam u jednom momentu morao da se necega odreknem da bi sebi priuštio ono do cega mi je u tom trenutku više stalo. Ali ko zna možda jednog dana ponovo poželim (budem u mogucnosti) da krenem sa DD otpocetka!!! POZDRAV Ultras!!! |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 17/11/2008 : 02:21:08
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
quote: Originally posted by Ultras
Bruce, bas si resio da ne das sansu DD i Dampyru. Dampyr manje-vise a za Dilana silno gresis druze ... Bez ljutnje, dodje mi da ti posaljem koji broj DD da promenis misljenje
E, sad kad ti kažem da sam nekad davno skupljao Dnevnikove DD, da sam pre dve-tri godine imao prva 30 broja SDEX DD i da sam ih menjao kod Miroslava u "Alan Fordu" za isti toliki broj Texa SD, ne bi mi verovao!!! Ali dobro generalno znam da je DD odlican strip, i svakako ne bih voleo da se ukine, daleko od toga, to sam pre svega napisao iz razloga što ga više ne skupljam, a ne skupljam ga zato što sam u jednom momentu morao da se necega odreknem da bi sebi priuštio ono do cega mi je u tom trenutku više stalo. Ali ko zna možda jednog dana ponovo poželim (budem u mogucnosti) da krenem sa DD otpocetka!!! POZDRAV Ultras!!!
Za pocetak nabavi skenirane |
|
|
Bruce Wayne
Senior Member
Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 17/11/2008 : 03:34:56
|
Meni je trenutni raspored ok,s malom izmenom(nadam se da sad necu dobiti paradajz u glavu sad),da se izbaci Mr.No i ubaci Magicni Vetar(znam da Sfera ima aut. prava a ne VC).Mislim da je kvalitet epizoda kod Magicnog na daleko vecem nivou nego Mr. No (epizode koje sad izlaze u VC). Osim toga Jos bih proredio Odabrane price(jer su reprint) a ubrzao Zagor specijale(ili uveo maxi eventualno) i Superbook
Hvala! |
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 17/11/2008 : 04:06:16
|
quote: Originally posted by Bruce Wayne
Meni je trenutni raspored ok,s malom izmenom(nadam se da sad necu dobiti paradajz u glavu sad),da se izbaci Mr.No i ubaci Magicni Vetar(znam da Sfera ima aut. prava a ne VC).Mislim da je kvalitet epizoda kod Magicnog na daleko vecem nivou nego Mr. No (epizode koje sad izlaze u VC). Osim toga Jos bih proredio Odabrane price(jer su reprint) a ubrzao Zagor specijale(ili uveo maxi eventualno) i Superbook
Hvala!
Mnogo trazis bato,zasadi si ga sam a ne da se prehranjujes provokacijama Ne diraj pilota,moz je slepac al je ipak pilot. A sto se tice MV to ti je 10.800 dinara godisnje kod Libellusa ili ti 450 dinara epizoda. A uradjeno do savrsenstva i sa 4 puta brzim ritmom od Italijana. Siguran sam da vredi duplo vise para od Sferinog.
Sve ostalo se slazemo. Samo bi ja ubrzao malo i Texa i Zagora. |
|
|
vlada035
Junior Member
Serbia
451 Posts
Member since 26/10/2008 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 17/11/2008 : 11:01:04
|
Što se mene tice, ispucao bih sve nove misterije za 6 mjeseci, da o riješimo jednom za svagda. A ovo sve ostalo neki izlazi kad god hoce. LJudi, teško da se možete nešta žaliti, pa VC vas je doslovno zasuo Bonellijem. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
mezzano
Senior Member
Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
Posted - 17/11/2008 : 12:40:51
|
5 - na svake 4 sedmice - Zagor, Tex, Mister No, Dampyr, Dylan Dog 2 - na 8 sedmica - Martin Mystere, Dylan Dog super book 6 - na 12 sedmica - Zagor Odabrane price, Brad Barron, Komandant Mark specijal, Zagor specijal, Ciko specijal, ?????????? Ako ne menjaju raspored, na primer tako što ce promenitit ucestalost izlaženja pojedinih izdanja, ili promeniti broj izdanja nedeljno, onda imamo jednu , za sada, nepoznatu ediciju, koja ce prvi put ici 15. januara sa Dylanom Dogom i smenjivace se sa Zagorovim i Cikovim specijalcima.
Interesuje me šta mislite ta ce ici tada, koja ce biti ta 13. edicija?
Nije mi ideja da neko ko zna šta ce ici, a nije iz redakcije, a takvih sigurno ima, jer je to manje od 2 meseca od objavljivanja, pa sigurno se vec radi na njoj, kaže : "ja znam, Sloba mi je rekao, ici ce ......", ili "Slobina žena je rekla mojoj ženi....", vec da mi koji nemamo taj podatak, napišemo svoje mišljenje, pa kad izade to izdanje, vidimo ko je bio u pravu, ili najbliži istini.
Imajte na umu sledece:
- ide samo jedno izdanje (da ne bude, "ja ocu da ide Julija od prvog broja, Magicni Vetar, Mister No speciljaci...) - ide na svakih 12 sedmica |
|
|
goksi
Senior Member
Serbia
1950 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 17/11/2008 : 13:08:45
|
quote: Originally posted by DeeCay
Što se mene tice, ispucao bih sve nove misterije za 6 mjeseci, da o riješimo jednom za svagda. A ovo sve ostalo neki izlazi kad god hoce. LJudi, teško da se možete nešta žaliti, pa VC vas je doslovno zasuo Bonellijem.
Na prste jedne ruke možeš da izbrojiš one odavde koji se žale. |
|
|
aragon.sm
Average Member
Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 17/11/2008 : 13:29:24
|
mezzano to je jel proveren podatak da ce ta 13.edicija ici na 12 sedmica????? hmmmmmm nem pojma i nezanimam me trenutno nema se para a sto imam para vec sam kreno da skupljam za Mafest :) da ja sad malo da off topic meni je sve ok sto i kako sad izlazi ne bih menjao nista,a vala ni ubrzavao izlazenje bilo kog junaka dosta mi i ovo sto sad imam. a generalno receno razmisljam da prekinem da kupujem VC i da nabavljam polako Libellus jel malo mi je dosadila ova trka svakog cetvrtka da ko ludak po gradu vijam neostecene stripove,a ovako cu lepo da prestanem da ih uzimam i sa tim parama da nabavljam luksuznija izdanja a svakih nem pojma 3 meseca da odem kod Slobe u Darkwood i da nabavim propusteno i da se lepo ispricam sa VEOMA dragim ljudima koje tamo navatam. e da prestajem da kupujem VC na kiosku i uzimacu od --dp-- da citam :):):):) zasta sluze prijatelji i komsije :):):):) ako ne da ih koristimo :):):):) on topic Veliki poz za Antu i smekera Pajtosa |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
mezzano
Senior Member
Serbia
1241 Posts
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 17/11/2008 : 14:29:03
|
quote: Originally posted by mezzano
"...Slobina žena je rekla mojoj ženi...."
Tesko,njen muz vise nije urednik.Jedino ako nije zena od Vronskog? |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Posted - 17/11/2008 : 14:54:32
|
Tako je. Rupa je tamo gde je izasao Dragonero. Ako ne bude 13 edicija, a bice ih, Dylanov ce svaki trece broj ici sam.
Valjda ce biti neshto. Navikli su nas na dva izdanja. |
|
|
mezzano
Senior Member
Serbia
1241 Posts
|
Bruce Wayne
Senior Member
Serbia
1060 Posts
Posted - 17/11/2008 : 16:05:38
|
quote: Originally posted by Pajtos
"...Slobina žena je rekla mojoj ženi...."
Tesko,njen muz vise nije urednik.Jedino ako nije zena od Vronskog?
Vronski ima cak i zenu koja radi kao dousnik,eto resenja misterije odakle vadi one silne informacije |
|
|
|
Bruce Wayne
Senior Member
Serbia
1060 Posts
Posted - 17/11/2008 : 16:12:33
|
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by Bruce Wayne
Hvala!
Mnogo trazis bato,zasadi si ga sam a ne da se prehranjujes provokacijama Ne diraj pilota,moz je slepac al je ipak pilot. A sto se tice MV to ti je 10.800 dinara godisnje kod Libellusa ili ti 450 dinara epizoda. A uradjeno do savrsenstva i sa 4 puta brzim ritmom od Italijana. Siguran sam da vredi duplo vise para od Sferinog.
Sve ostalo se slazemo. Samo bi ja ubrzao malo i Texa i Zagora.
magicni vredi tu lovu,znam,pogotovo u onakvom izdanju,ali kad ispratim sve albume koje uzimam a oni su do 1000 din(ne racunam Beli Put integrale...)nekako uvek izadje skupo dati toliku lovu za Bonelli,pa makar bio i Magicni sto se tice Dzerija - uz sve moje simpatije Mrsh u penziju!!!! ;) |
|
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 17/11/2008 : 16:57:19
|
Tako je. Rupa je tamo gde je izasao Dragonero. Ako ne bude 13 edicija, a bice ih, Dylanov ce svaki trece broj ici sam.
Pa,valjda ce sledeci iz te edicije gde izlazi Dragonero. Zasad su izasla u Italiji 3 broja. |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Posted - 17/11/2008 : 17:21:00
|
Pa,valjda ce sledeci iz te edicije gde izlazi Dragonero. Zasad su izasla u Italiji 3 broja.
Ja bih to i najvishe voleo. A interesuje me i na shta liche oni ljubavni Boneliji. |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
|
mezzano
Senior Member
Serbia
1241 Posts
Posted - 17/11/2008 : 18:03:54
|
Pa,valjda ce sledeci iz te edicije gde izlazi Dragonero. Zasad su izasla u Italiji 3 broja.
Vidis, nisam znao to. Kad sam pravio raspored i okacio ga ovde, napisao sam da dragonero ide jenom u 12 nedelja, ali su mi, kasnije rekli da Dragonero postoji samo 1 broj.
Ja ne bih voleo. Nisam kupio prvi broj, tako da ne bih voleo da idu sledeci brojevi. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21118 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 17/11/2008 : 19:25:19
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by anto
Željko, promeni avatar, dok te nisu opomenuli "allmighty" M, F ili G
anto,ne prcaj na svakome topicu ili ceš biti baniran na 25 godina
pa vidiš da prcaju moj topic. Ja ih pitam jedno a oni razglabaju o skroz drugim stvarima. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21118 Posts
Posted - 17/11/2008 : 19:28:15
|
quote: Originally posted by DeeCay
Što se mene tice, ispucao bih sve nove misterije za 6 mjeseci, da o riješimo jednom za svagda. A ovo sve ostalo neki izlazi kad god hoce. LJudi, teško da se možete nešta žaliti, pa VC vas je doslovno zasuo Bonellijem.
Dikej, ovde se niko ne žali.Samo diskutujemo šta bi voleli cešce, a šta rede. Ja bih licno voleo seks cešce, a Odabrane price rede |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21118 Posts
Posted - 17/11/2008 : 19:30:15
|
5 - na svake 4 sedmice - Zagor, Tex, Mister No, Dampyr, Dylan Dog 2 - na 8 sedmica - Martin Mystere, Dylan Dog super book 6 - na 12 sedmica - Zagor Odabrane price, Brad Barron, Komandant Mark specijal, Zagor specijal, Ciko specijal, ?????????? Ako ne menjaju raspored, na primer tako što ce promenitit ucestalost izlaženja pojedinih izdanja, ili promeniti broj izdanja nedeljno, onda imamo jednu , za sada, nepoznatu ediciju, koja ce prvi put ici 15. januara sa Dylanom Dogom i smenjivace se sa Zagorovim i Cikovim specijalcima.
Interesuje me šta mislite ta ce ici tada, koja ce biti ta 13. edicija?
Nije mi ideja da neko ko zna šta ce ici, a nije iz redakcije, a takvih sigurno ima, jer je to manje od 2 meseca od objavljivanja, pa sigurno se vec radi na njoj, kaže : "ja znam, Sloba mi je rekao, ici ce ......", ili "Slobina žena je rekla mojoj ženi....", vec da mi koji nemamo taj podatak, napišemo svoje mišljenje, pa kad izade to izdanje, vidimo ko je bio u pravu, ili najbliži istini.
Imajte na umu sledece:
- ide samo jedno izdanje (da ne bude, "ja ocu da ide Julija od prvog broja, Magicni Vetar, Mister No speciljaci...) - ide na svakih 12 sedmica
Napokon jedan pravi odgovor Bravo Mezzano, pa nije meni džaba zet iz tvojih krakeva |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21118 Posts
Posted - 17/11/2008 : 19:40:56
|
Texe, MV je Bonelli, pa makar bio i savršen, on ide na kioske i tacka. HC izdanja su za kolekcionare i ona kao takva idu iskljucivo ako postoje i kiosk izdanja. 450 dinara možda tebi nije mnogo, ali meni, i ako imam dobru platu i finansijski fino stojim, a stripove strašno volim, jeste mnogo, za strip od 96 stranica c/b.A šta da kažu studenti , daci , ... de li da jure ženske ili da citaju Libelusovog MV ? |
|
|
Topic |
|