Author |
Topic |
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 17/11/2008 : 19:42:06
|
quote: Originally posted by anto
quote: Originally posted by mezzano
5 - na svake 4 sedmice - Zagor, Tex, Mister No, Dampyr, Dylan Dog 2 - na 8 sedmica - Martin Mystere, Dylan Dog super book 6 - na 12 sedmica - Zagor Odabrane price, Brad Barron, Komandant Mark specijal, Zagor specijal, Ciko specijal, ?????????? Ako ne menjaju raspored, na primer tako što ce promenitit ucestalost izlaženja pojedinih izdanja, ili promeniti broj izdanja nedeljno, onda imamo jednu , za sada, nepoznatu ediciju, koja ce prvi put ici 15. januara sa Dylanom Dogom i smenjivace se sa Zagorovim i Cikovim specijalcima.
Interesuje me šta mislite ta ce ici tada, koja ce biti ta 13. edicija?
Nije mi ideja da neko ko zna šta ce ici, a nije iz redakcije, a takvih sigurno ima, jer je to manje od 2 meseca od objavljivanja, pa sigurno se vec radi na njoj, kaže : "ja znam, Sloba mi je rekao, ici ce ......", ili "Slobina žena je rekla mojoj ženi....", vec da mi koji nemamo taj podatak, napišemo svoje mišljenje, pa kad izade to izdanje, vidimo ko je bio u pravu, ili najbliži istini.
Imajte na umu sledece:
- ide samo jedno izdanje (da ne bude, "ja ocu da ide Julija od prvog broja, Magicni Vetar, Mister No speciljaci...) - ide na svakih 12 sedmica
Napokon jedan pravi odgovor Bravo Mezzano, pa nije meni džaba zet iz tvojih krakeva
Ima nas razlicitih, ja sam na tvoj listi opomena, i to na 25 godina!!! |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21118 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 17/11/2008 : 19:46:57
|
Bruce, boli tebe qurac, ti imaš u tvom gradu zatvoren bazen.Dao bih celu ediciju Giganta da imam takav zenba ovde u Ca |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Posted - 17/11/2008 : 19:54:50
|
Bruce, boli tebe qurac, ti imaš u tvom gradu zatvoren bazen.Dao bih celu ediciju Giganta da imam takav zenba ovde u Ca
|
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21118 Posts
Posted - 17/11/2008 : 19:58:16
|
što znak pitanja, pa valjda mogu da oftopicarim na sopstvenom topicu ?
|
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21118 Posts
Posted - 17/11/2008 : 19:59:12
|
a i pokušavam da doguram do 410 posta. to mi je target za danas |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Posted - 17/11/2008 : 20:04:39
|
a i pokušavam da doguram do 410 posta. to mi je target za danas
Ma, Anto samo napred! Ajde kad dodeš ovamo u južim krajevima da se nademo negde na neko pivo, ja castim!!! |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21118 Posts
Posted - 17/11/2008 : 20:09:56
|
Dolazim u Vlasotince za par meseci, pa cu obici i drugara tu u Leskovcu, ko zna možda ga i znaš, Dule Andelkovic, 35 godina radi u Distribuciji, brat mu je direktor Zdravlja |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21118 Posts
Posted - 17/11/2008 : 20:10:47
|
uh, izvini mislio sam da si iz Leskovca , sad ti pogledah biografiju |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Posted - 17/11/2008 : 20:14:34
|
uh, izvini mislio sam da si iz Leskovca , sad ti pogledah biografiju
Nema veze, to je blizo, svet je mali!!! |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 17/11/2008 : 20:19:07
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
... kad dodeš ovamo u južim krajevima da se nademo negde na neko pivo, ja castim!!!
Kakvi "neko" pivo??"Lav" il' nista! I ja se javljam za koju turu! |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21118 Posts
Posted - 17/11/2008 : 20:20:09
|
eto vidiš, kako je svet mali i ja poznajem Igora koji distribuira novine u Lebanu |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21118 Posts
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Posted - 17/11/2008 : 20:23:16
|
quote: Originally posted by Pajtos
... kad dodeš ovamo u južim krajevima da se nademo negde na neko pivo, ja castim!!!
Kakvi "neko" pivo??"Lav" il' nista! I ja se javljam za koju turu!
Dogovoreno!!!
|
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21118 Posts
Posted - 17/11/2008 : 20:25:31
|
Ajde ja placam dve ture, ako izguramo ovaj topic na 5 pejdž |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 17/11/2008 : 20:41:17
|
Texe, MV je Bonelli, pa makar bio i savršen, on ide na kioske i tacka. HC izdanja su za kolekcionare i ona kao takva idu iskljucivo ako postoje i kiosk izdanja. 450 dinara možda tebi nije mnogo, ali meni, i ako imam dobru platu i finansijski fino stojim, a stripove strašno volim, jeste mnogo, za strip od 96 stranica c/b.A šta da kažu studenti , daci , ... de li da jure ženske ili da citaju Libelusovog MV ?
Ne razumem zasto Bonelli ne bi mogo da ide u HC izdanju? Da li svi albumi koji izlaze zasluzuju HC izdanje samo zato sto nisu Bonelli? A sto se tice MV u Srbiji,njegova sudbina je bila ovakva - 7 broja System Comics u SC,pa ne ide,pa predji na HC od 8.broja i reprintuj u HC i prva 7. Pa dodjosmo do 15.broja i opet ne ide. Pa onda eto Sfere u nekom izdanju izmedju SC i HC i izgurase cela 3 broja. I sve to traje jos pre pojave Libellusa pa do danas. Rezultat - 18 brojeva u 3 razlicita poveza,sa mnostvom tipfelera za 5-6 godina izlazenja. Kod Libellusa kad bude izasla sad ova tura imam 60 brojeva u savrsenom izdanju.
Sto se tice djaka i studenata oni ovim izdanjem nisu ni ciljana publika. Kao sto nisu ni za mnoge druge stvari u zivotu. Ciljana publika je radno sposobno stanovnistvo koje je uz to imalo i srece da nadje posao u ovim sugavim drzavama kakve su nase(izuzimam Slovence). A i ja kad sam bio klinac prodjem Knez Mihajlovom,prekrstim se kad vidim cene starih LMS i ZS i idem na neku zurku da jurim zenske. Sad sam umoran od jurnjave pa bi da malo odmorim i procitam nesto sto mi se svidja,a Bonellijevi stripovi mi se svidjaju |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Posted - 17/11/2008 : 21:04:04
|
quote: Originally posted by Tex Willer
...Ciljana publika je radno sposobno stanovnistvo koje je uz to imalo i srece da nadje posao u ovim sugavim drzavama kakve su nase(izuzimam Slovence). A i ja kad sam bio klinac prodjem Knez Mihajlovom,prekrstim se kad vidim cene starih LMS i ZS i idem na neku zurku da jurim zenske. ..
ARGHHH!Willeru,kako si to lepo srocio!Tako surovo,a tako puno istine...kol'ko sam puta samo prosao Mihajlovom...pa Zeleni Venac,i pit'o se:"Da l' cu skrpiti novce za jos njega,o sudbino kleta..." |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Posted - 17/11/2008 : 22:44:11
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Willer, ti i ja smo zhiveli na istom mestu, u isto vreme, sa istom kolichinom novca. :)
Neznam za tebe, ali ja i Willer sigurno da. Mnogima je nama ta K.Mihajlova podizala adrenalin i izmamivala uzdahe!!! |
|
|
Bruce Wayne
Senior Member
Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 17/11/2008 : 22:46:49
|
Bilo za djake i studente ili ne taj Libelusov je jedino sto imamo,ali meni to nekako ispadne mnogo love jbga.Odusevise me ona dvojica kad rekose da ulaze u posao,pa mozda se objave i prvih 15 ponovo itd....Ali corak,jbga. Pajtos,Tex znam totalno taj feeling o kom pricate,koliko sam puta isao po vencu i merkao,ako se secam dobro,zagor prica dok nisam konacno skupio lovu da ga pazarim.Taj dan slavim kao drzavni praznik |
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 17/11/2008 : 22:53:30
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Willer, ti i ja smo zhiveli na istom mestu, u isto vreme, sa istom kolichinom novca. :)
Neznam za tebe, ali ja i Willer sigurno da. Mnogima je nama ta K.Mihajlova podizala adrenalin i izmamivala uzdahe!!!
Pa to i kazhem.
Negde vec kao student, proshao sam pored Platoa i video Fanta Chika koga sam kao klinac toliko zheleo, a nikad za njega nisam imao para, i kupio ga, iako sam u tom periodu bio potpuno odustao od Bonelija. Shta cesh, tek sam imao para za njega kad me vishe nije puno zanimao. :) |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21118 Posts
Posted - 17/11/2008 : 22:55:08
|
Da je VC poceo da izdaje MV umesto Dampira, taj MV bi bio apsolutni hit medu svim edicijama VC-a Nemam ništa protiv HC Bonelija, ali kažem da je nelogicno da ne postoji kiosk, odnosno SC, vec samo skupo HC izdanje nekog junaka |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 17/11/2008 : 22:58:47
|
quote: Originally posted by Pajtos
quote: Originally posted by Tex Willer
...Ciljana publika je radno sposobno stanovnistvo koje je uz to imalo i srece da nadje posao u ovim sugavim drzavama kakve su nase(izuzimam Slovence). A i ja kad sam bio klinac prodjem Knez Mihajlovom,prekrstim se kad vidim cene starih LMS i ZS i idem na neku zurku da jurim zenske. ..
ARGHHH!Willeru,kako si to lepo srocio!Tako surovo,a tako puno istine...kol'ko sam puta samo prosao Mihajlovom...pa Zeleni Venac,i pit'o se:"Da l' cu skrpiti novce za jos njega,o sudbino kleta..."
Delujem mozda nekima ovde kao da sam pao s Marsa jer kupujem ove(za nase uslove) skupe stripove. Nemam dovoljno para za vikendicu,jahtu,nov auto - pa ko velim aj i ja nesto da si kupim A jasno mi je naravno da su ljudi tanki s parama. Pa s juga sam kao i ti.A nije mi potrebno da gledam profile da bi zakljucio odakle su pojedinci. Ni manje para ni vise duha nego na jugu Srbije,pa se lako prepoznajemo |
|
|
Topic |
|