Author |
Topic |
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 23/11/2008 : 12:57:48
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Nikako Blade. Ima Hrvatsko izdanje u tolikom tiražu da ga ima dosta i za Srbiju...
quote:
slazem se,ja sam krenuo da skupljam algoritmov blade i bilo bi glupo da VC krene sa time
Ozbiljno? Uh, on redovno posecuje BG stripoteke (doduše daleko više alanford pošto mu je blizu), ne znam kako mu je to promaklo. Daj reci neke podatke, ko je izdavac i slicno da mu prenesem.
nisi znao?pa imash otvoren topic u podforumu manga ne mozesh da ga omasish ima 12 strana...inache od ovoga shto je tvoj drug ubacio slozio bih se josh sa helsingom mada kazem to su vec mastarije.. |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
Bruce Wayne
Senior Member
Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 23/11/2008 : 17:15:11
|
quote: Originally posted by weljko94
kako bih voleo da krenu da izdaju neshto nebonelli...voleo bih kad bi krenuli da izdaju mange...po mogucstvu Berserk i one piece,a posle da ubace i Fullmetall alchemist kao slag na tortu.mada ne bi bilo lose i naruta jer se ovi klinci loze na tog narutarda :)...to sam bash primetio...onda kad bi krenuli da izdaju conana i corta,kao i asterixa...mada to su vec mastarije,ali bilo bi lepo ne?
Ja sam cuo da postoji ideja da Beli Put izda Corta u nekom Mega Integral izdanju,tipa ceo opus u 6 knjiga i to odjednom ili tako nesto. Ali skroz je neproverena informacija,da neko ne pocne da se nada pa me posle juri sa vilama ako ne bude S tim sto sam postavio pitanje u onom Beli Put topicu a nadlezni cova me je uljudno izignorisao |
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 23/11/2008 : 19:39:23
|
quote: Originally posted by HC
Texa od prvog broja na kioske, u formatu 3 u 1
To majstore,a ritam dvonedeljni Dobro,ajd' tronedeljni |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17818 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11506 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Posted - 27/11/2008 : 19:21:57
|
quote: Originally posted by Bruce Wayne
quote: Originally posted by weljko94
kako bih voleo da krenu da izdaju neshto nebonelli...voleo bih kad bi krenuli da izdaju mange...po mogucstvu Berserk i one piece,a posle da ubace i Fullmetall alchemist kao slag na tortu.mada ne bi bilo lose i naruta jer se ovi klinci loze na tog narutarda :)...to sam bash primetio...onda kad bi krenuli da izdaju conana i corta,kao i asterixa...mada to su vec mastarije,ali bilo bi lepo ne?
Ja sam cuo da postoji ideja da Beli Put izda Corta u nekom Mega Integral izdanju,tipa ceo opus u 6 knjiga i to odjednom ili tako nesto. Ali skroz je neproverena informacija,da neko ne pocne da se nada pa me posle juri sa vilama ako ne bude S tim sto sam postavio pitanje u onom Beli Put topicu a nadlezni cova me je uljudno izignorisao
pa ja bih iskreno to zeleo najvishe od svega,cak vishe i od mangi |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 28/11/2008 : 19:23:38
|
Sve je ok ali zagor redovni slobodno može dvomesecno stigli bi italijane a prodaja bi išla odlicno,znaci samo malo bolji profit u jedinici vremena... |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Posted - 28/11/2008 : 20:42:12
|
Ma dajte ljudi pricate bajke kakvo zasicenje pa kada je Zagor izlazio u zlatnoj seriji znao je da veže i nedeljno i to po 4-5 za redom a sada kao ne može na dve, a da je u pitanju zasicenje ne bi forsirali još hiljadu edicija-vidim da svi hvale i gigante i OP itd. Znaci nema staha od zasicenja u pitanju je nespremnost da se osluškuje tržište,a uz to trajalo bi par godina dok se ne stignu italijani da li sam u pravu? |
|
|
vlada035
Junior Member
Serbia
451 Posts
Member since 26/10/2008 |
Posted - 28/11/2008 : 20:45:24
|
Ma koliko bih ja voleo da Zagor izlazi cesce,realno je sadasnji ritam sasvim primeren,a uostalom ionako su tu i Ludensovi Zagori da premoste kad krenem da kriziram |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
|
vlada035
Junior Member
Serbia
451 Posts
Member since 26/10/2008 |
Posted - 28/11/2008 : 21:05:25
|
Extra,Klasik,Gigant,Maxi,Specijal,Ciko,Almanah,redovni-nema veze dal' su reprinti ili neobjavljeni,ja uzimam sve od Zagora,tako da mi Zagora bas i ne nedostaje |
|
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Posted - 28/11/2008 : 21:12:22
|
quote: Originally posted by profesor-inz
Ma dajte ljudi pricate bajke kakvo zasicenje pa kada je Zagor izlazio u zlatnoj seriji znao je da veže i nedeljno i to po 4-5 za redom a sada kao ne može na dve, a da je u pitanju zasicenje ne bi forsirali još hiljadu edicija-vidim da svi hvale i gigante i OP itd. Znaci nema staha od zasicenja u pitanju je nespremnost da se osluškuje tržište,a uz to trajalo bi par godina dok se ne stignu italijani da li sam u pravu?
no offence ali ti pricash gluposti.zashto bi ubrzavali zagora kada vec imaju dve edicije(pardon 3 racunajuci i chika) samo u VC,da ne spominjemo Ludens...shta trebamo da stignemo italijane...pa shto koji q moramo da ih stizemo,umesto da se otvore novim trzistima ne samo italijanskim imali bi veci broj fanova.A i nema se para.kapirash da pola(i vishe) citalaca VC cine deca!!! ne? pa odakle deci tolike pare.ti ako volish zagora kupi ovaj extra luxuzni paket. sad bi najvishe voleo da izdaju neshto od francuza amera i japanaca.
|
Edited by - weljko94 on 28/11/2008 21:13:22 |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 28/11/2008 : 21:27:47
|
quote: Originally posted by vlada035
Extra,Klasik,Gigant,Maxi,Specijal,Ciko,Almanah,redovni-nema veze dal' su reprinti ili neobjavljeni,ja uzimam sve od Zagora,tako da mi Zagora bas i ne nedostaje
Taj sam!!! |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 28/11/2008 : 23:44:25
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
quote: Originally posted by vlada035
Extra,Klasik,Gigant,Maxi,Specijal,Ciko,Almanah,redovni-nema veze dal' su reprinti ili neobjavljeni,ja uzimam sve od Zagora,tako da mi Zagora bas i ne nedostaje
Taj sam!!!
Naravno. Ja na primer, imam i neka Grcka izdanja Zagora Bilo mi je glupo da ih ne pazarim kada sam u Solunu naleteo na njih. I to pocetak njihove edicije, format A4, naslovnica nekog Grckog "Mikice" . . . Bas nesvakidasnje, jos grcka slova ... Prvi broj im je (original 389) "Otocka skupina" - naslov u izdanju Slobodne Dalmacije
Ja nemam taj prvi, ali imam drugi. Mislim da treci nije nikad ni izasao |
|
|
Topic |
|