U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Zlato inka/Crna zastava Uvek bila i uvek ce biti za mene jedna od najboljih Uz to i jedan od prvih zg koje sam procitao u zs:)
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
E jebiga, Manhunter. Nemam ništa protiv što si nastavio sa najboljim naslovnicama, al mogo si bar malo pogledat i informirat se o prethodnim topicima o ovoj temi: Crni brod JE VEC BIO u 1. djelu, a sada kad si imo mjesta za još nek. naslovnica, trebo si ubacit još koju, pogotovo Morske Hiene. A i malo strpljenja, ostaviti 2.dio da probere još glasova. Pozdrav
Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam.
Bandiera nera mi djeluje najopustenije,kao da je vec sve zavrseno. Glas ide njoj zbog harmonije,trenutno pijem zeleni caj pa je valjda i to uticalo na odluku.Dobar je ali ne treba pretjerivati jer moze izazvati halucinacije.
E jebiga, Manhunter. Nemam ništa protiv što si nastavio sa najboljim naslovnicama, al mogo si bar malo pogledat i informirat se o prethodnim topicima o ovoj temi: Crni brod JE VEC BIO u 1. djelu, a sada kad si imo mjesta za još nek. naslovnica, trebo si ubacit još koju, pogotovo Morske Hiene. A i malo strpljenja, ostaviti 2.dio da probere još glasova. Pozdrav
Slazem se sa Ragom, a ove ovde prilozene mi nisu neke. One iz prvog i drugog poll-a su mi mnogo bolje. Moracu i ja da napravim poll obzirom da se smatram vrlo pozvanim kad je Zagor u pitanju
Sorry, utripovao sam da je ovo drugi deo, iako sam napisao 3.(?).... Nije strasno zbog te jedne naslovnice, a nema veze ako dva ili vise glasanja uporedo idu, ako imamo i 4. deo uskoro, brze cemo stici do ultimativnog glasanja :-)
Slazem se sa Ragom, a ove ovde prilozene mi nisu neke. One iz prvog i drugog poll-a su mi mnogo bolje. Moracu i ja da napravim poll obzirom da se smatram vrlo pozvanim kad je Zagor u pitanju
Tebi ove nisu neke, a meni su ove najbolje od Zagora. Zato i nisam stavio svih 15, druge su ili vec bile, ili nisu bas neke. A ti postavi jos jedan poll, taman cemo da pokrijemo sve ukuse :-)