Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
Dusxan
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/miki.jpg)
Serbia
252 Posts
Member since 12/08/2008 |
Posted - 19/11/2008 : 17:28:54
|
Da li bih mogao nekako da saznam u kojim brojevima Stripoteke je izisao Popaj , ali kao kompletne , duze epizode (Znaci, ne samo table)?
|
"Nema i ne može biti pravednog bogatstva" Cehov |
|
wiskey
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/1078464636.jpg)
Croatia
1250 Posts
Member since 11/12/2006 |
|
Dusxan
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Serbia
252 Posts
Posted - 19/11/2008 : 22:37:36
|
jel si apsolutno siguran? Ja bi se zakleo da sam video a mozda da negde i imam jednu takvu epizodu , secam se popajeve bakice i da je naslovna bila plavicasta |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
wiskey
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
1250 Posts
Posted - 20/11/2008 : 09:22:53
|
quote: Originally posted by Dusxan
jel si apsolutno siguran? Ja bi se zakleo da sam video a mozda da negde i imam jednu takvu epizodu , secam se popajeve bakice i da je naslovna bila plavicasta
Iako je na ovom Forumu nepoželjno nešto 100% tvrditi, jer onda si "arogantan", "napuhan" i slicno, ako sam napisao da nema, onda nema i to tvrdim. Dakle, u ni u jednoj Stripoteci NEMA mornara Popaja na više od jedne table, niti ide u nastavcima. OK? |
|
Dusxan
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Serbia
252 Posts
Posted - 20/11/2008 : 10:28:38
|
izvinjenje onda jer sam doveo u sumnju tvoju memoriju , verujem ti na slovo a i sam sam ishlapio pa ko zna chega se ja secam. Verovatno neke table |
|
masni
Senior Member
![](AvatarUpload/indijanac-zgembo.gif)
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 20/11/2008 : 10:41:49
|
Kod mene je popaj samo na jednoj tabli i svaka prica ima kraj. Doduse nemam puno stripoteka |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
|
wiskey
Senior Member
Croatia
1250 Posts
Posted - 20/11/2008 : 12:39:00
|
quote: Originally posted by Dusxan
izvinjenje onda jer sam doveo u sumnju tvoju memoriju , verujem ti na slovo a i sam sam ishlapio pa ko zna chega se ja secam. Verovatno neke table
Tolika je danas gomila izdanih stripova, da ja jednostavno ne koristim memoriju, pa sam ti podatak dao iz svog popisa. Napamet tvrditi onako nešto je neumjesno. |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|