forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 PITANJE ZA CLANA ''DUBAC''
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

jackie
Starting Member

31 Posts

Member since 30/04/2004

Posted - 20/11/2008 : 11:39:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jackie a Private Message
Pozdrav,

nekoliko puta pokušao sam ti slati mail ali nikako da stigne do tebe.

Inace tvoji mailovi na moj mail stižu bez problema. Ako imaš još koji drugi mail, molim te javi mi (PM).

Jackie

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 20/11/2008 : 13:33:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
Nije frka sefe,ovaj drugi mail je stigao nego ja nisam odgovorio jer sam bio u guzvi.Trenutno su mi radovi u stanu jer mi traje neka rekonstrukcija.Imam 20 majstora u stanu pa ne uspevam da sednem za racunar.
Posto od sutra pocinje i krecenje najverovatnije necu moci da odgovaram na mailove jos dva ili tri dana jer cu biti bez interneta.Eto to je obavestenje za sve.
Odoh sada da ti posaljem mail.
Inace mi je drugi mail idubljanin@sbb.co.yu pa probaj na njega kad ti se vracaju mailovi na dubac@verat.net

Edited by - dubac on 20/11/2008 13:35:22
Go to Top of Page

jackie
Starting Member

31 Posts

Member since 30/04/2004

Posted - 20/11/2008 : 14:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send jackie a Private Message
Ivan hvala.

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 20/11/2008 : 16:02:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:
Originally posted by dubac

Nije frka sefe,ovaj drugi mail je stigao nego ja nisam odgovorio jer sam bio u guzvi.Trenutno su mi radovi u stanu jer mi traje neka rekonstrukcija.Imam 20 majstora u stanu pa ne uspevam da sednem za racunar.
Posto od sutra pocinje i krecenje najverovatnije necu moci da odgovaram na mailove jos dva ili tri dana jer cu biti bez interneta.Eto to je obavestenje za sve.
Inace mi je drugi mail idubljanin@sbb.co.yu pa probaj na njega kad ti se vracaju mailovi na dubac@verat.net

Lažeš!! vidim te stalno na Fejsu
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 20/11/2008 : 21:18:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
quote:
Originally posted by Vjeko1980

quote:

Aha!
Znaci nafatan u laganje!

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 22/11/2008 : 10:39:41  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:
Originally posted by Vjeko1980

quote:

Eto znao sam da ne smem da kombinujem facebook sa stripovi.com
Sad ne mogu da manipulisem
Imam kablovski internet pa sam u principu non-stop na netu.Mana mi je da se ulogujem na recimo stripovi.com ili facebooku i budem 15 ili 20 minuta i onda odem negde najcesce do grada ali ostanem ulogovan pa bi nekao mogao misliti da sam non stop na sajtu.U stvari najcesce odem do...WC
Ovde je toliko usrano vreme da sam morao da pomerim dolazak kamiona za odvozenje stvari za sutra tako da mi krecenje jos nije pocelo pa imam internet jos uvek.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000