forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Obavijest...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 21/11/2008 : 13:55:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
... onima koje sam zeznija ili su oni zeznuli mene . Ukratko, nije me bilo neko vrime na forumu a vidim da imam par nerješenih aukcija tj. vec odavno su spremljene u paketima ali nisu poslane iz nekih razloga. E sad, jel' razlog u tome što sam ja zaboravija ili u tome što mi doticni nikad nisu poslali adresu ne znam ali tu sam pa ako sam kriv slobodno me popljuvajte a ako nisam, stripovi su spremni samo se javite. Naravno pod uvjetom da vam još uvik tribaju. Isto tako buduci da ne cekam uplate nego stripove uglavnom šaljem cim dobijem adresu možda mi je promakla neka uplata a da nisam poslao stripove cime je moj grijeh još veci... i takvi nek se jave. Sve riješimo.
I pliz... kontakt na privatne poruke putem foruma dok ne pronadem lozinku za mail

PS
Oni koji nikad nisu platili a stripove su dobili, neka popiju kavicu u moje ime.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 21/11/2008 : 14:12:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
inace si brz, ucinkovit i ekspeditivan

ps:dobro dosao nazad

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/12/2008 : 02:25:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Dakle, najnovije, friške aukcije od prošlog tjedna...

ratko, dalmatian...

Dva maila svakom bez odgovora... možete me kontaktirati ili na pp ili na: renato.vladimir@yahoo.com

Ako slucajno netko ima kontakt sa njima molio bih da im skrenete pažnju na ovaj topic.

Hvala

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 16/12/2008 : 18:48:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
dava mene odnija kad bude ista od toga,

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47138 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/12/2008 : 20:34:37  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Renky imaš pms

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/12/2008 : 21:18:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

Renky imaš pms

Nemam...

... takav sam inace

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/12/2008 : 22:37:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
renky, nisi mi jos poslao onaj komplet fibrinih ken parkera
nije hitno, posalji kad uhvatis vremena
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 17/12/2008 : 01:19:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

renky, nisi mi jos poslao onaj komplet fibrinih ken parkera
nije hitno, posalji kad uhvatis vremena

Jel' ti po onoj... probati pa ako prode dobro, ako ne, opet dobro.

Ne nužno da sa sijedom kosom dolazi i senilnost

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/12/2008 : 10:58:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message

ja pokusao, pa kud puklo, da puklo
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 17/12/2008 : 12:13:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 17/12/2008 : 13:03:39  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Malicius

dava mene odnija kad bude ista od toga,

Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 18/12/2008 : 13:28:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
jesi resija aukcije?!?

The Duke
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/12/2008 : 18:15:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

jesi resija aukcije?!?

Koje?
One koje ja nisan posla ili koje meni nisu placene ili one kod kojih primatelj nije preuzeo paket na pošti pa se meni vratija sa naljepnicom "nije tražio" a on meni negativne ili one koje su istekle za vrime dok san bija na CRŠ-u a nakon tri dana po povratku doma docekaju me neutralni komentari ili kad mi tip odustane od 1600 kn aukcija a ja platim proviziju i još se moran misliti hoce li mi spiciti negativne ili kad mi se kupac uopce ne javi ( iako je dobio mail sa preporukom da "kupac kontaktira" prodavaca ) a meni stavi neutralni ili ili ili...

U skladu sa aktuelnim prozivanjima i odustajanjima od aukcija mislim da su ovakve aukcije totalno promašene jer je zajeba sve više. Tamo nebi smija nitko sudjelovati bez da bar moderatori imaju kompletne podatke. Kako to postici... ne znam ali nešto se mora uraditi po tom pitanju.

Ono što je presvijetlo i što mi daje nadu su primjeri poštenja kojih ipak ima. Paket sam greškom poslao na krivu adresu a lik ga onda o svom trošku proslijedija na tocnu adresu... ili kad se zagubila tiskanica sa, vec placena, dva stripa a lik nije želija lovu nazad ni po koju cijenu ili kad sam na kavi u ZG upita cijenjenog prodavaca na aukcijama "koliko san dužan za strip" on me pogleda u stilu "ma jel' ti to mene zajebavaš"...

Ali sve to ima svoje draži

Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 19/12/2008 : 21:21:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
dobro, sta se nerviras
izadji van, ubodi stogod, makar zlicu u kavu

ebo aukcije, rijesice se

The Duke
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/12/2008 : 21:34:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

dobro, sta se nerviras
izadji van, ubodi stogod, makar zlicu u kavu

ebo aukcije, rijesice se

hi hi... stiže vikend, bit ce štogod...

A aukcije su riješene to ja samo onako

Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 20/12/2008 : 20:30:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
i...ima li ista

The Duke
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000