Author |
Topic |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 21/11/2008 : 13:55:49
|
... onima koje sam zeznija ili su oni zeznuli mene . Ukratko, nije me bilo neko vrime na forumu a vidim da imam par nerješenih aukcija tj. vec odavno su spremljene u paketima ali nisu poslane iz nekih razloga. E sad, jel' razlog u tome što sam ja zaboravija ili u tome što mi doticni nikad nisu poslali adresu ne znam ali tu sam pa ako sam kriv slobodno me popljuvajte a ako nisam, stripovi su spremni samo se javite. Naravno pod uvjetom da vam još uvik tribaju. Isto tako buduci da ne cekam uplate nego stripove uglavnom šaljem cim dobijem adresu možda mi je promakla neka uplata a da nisam poslao stripove cime je moj grijeh još veci... i takvi nek se jave. Sve riješimo. I pliz... kontakt na privatne poruke putem foruma dok ne pronadem lozinku za mail
PS Oni koji nikad nisu platili a stripove su dobili, neka popiju kavicu u moje ime.
|
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
Posted - 21/11/2008 : 14:12:49
|
inace si brz, ucinkovit i ekspeditivan
ps:dobro dosao nazad |
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
The Duke |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Posted - 16/12/2008 : 02:25:14
|
Dakle, najnovije, friške aukcije od prošlog tjedna...
ratko, dalmatian...
Dva maila svakom bez odgovora... možete me kontaktirati ili na pp ili na: renato.vladimir@yahoo.com
Ako slucajno netko ima kontakt sa njima molio bih da im skrenete pažnju na ovaj topic.
Hvala |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Posted - 16/12/2008 : 18:48:37
|
dava mene odnija kad bude ista od toga,
|
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
The Duke |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47138 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 16/12/2008 : 20:34:37
|
Renky imaš pms |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Posted - 16/12/2008 : 21:18:17
|
quote: Originally posted by lwood
Renky imaš pms
Nemam...
... takav sam inace |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Posted - 17/12/2008 : 01:19:11
|
quote: Originally posted by supermark
renky, nisi mi jos poslao onaj komplet fibrinih ken parkera nije hitno, posalji kad uhvatis vremena
Jel' ti po onoj... probati pa ako prode dobro, ako ne, opet dobro.
Ne nužno da sa sijedom kosom dolazi i senilnost |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Posted - 18/12/2008 : 13:28:43
|
jesi resija aukcije?!?
|
The Duke |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Posted - 19/12/2008 : 18:15:23
|
quote: Originally posted by Malicius
jesi resija aukcije?!?
Koje? One koje ja nisan posla ili koje meni nisu placene ili one kod kojih primatelj nije preuzeo paket na pošti pa se meni vratija sa naljepnicom "nije tražio" a on meni negativne ili one koje su istekle za vrime dok san bija na CRŠ-u a nakon tri dana po povratku doma docekaju me neutralni komentari ili kad mi tip odustane od 1600 kn aukcija a ja platim proviziju i još se moran misliti hoce li mi spiciti negativne ili kad mi se kupac uopce ne javi ( iako je dobio mail sa preporukom da "kupac kontaktira" prodavaca ) a meni stavi neutralni ili ili ili...
U skladu sa aktuelnim prozivanjima i odustajanjima od aukcija mislim da su ovakve aukcije totalno promašene jer je zajeba sve više. Tamo nebi smija nitko sudjelovati bez da bar moderatori imaju kompletne podatke. Kako to postici... ne znam ali nešto se mora uraditi po tom pitanju.
Ono što je presvijetlo i što mi daje nadu su primjeri poštenja kojih ipak ima. Paket sam greškom poslao na krivu adresu a lik ga onda o svom trošku proslijedija na tocnu adresu... ili kad se zagubila tiskanica sa, vec placena, dva stripa a lik nije želija lovu nazad ni po koju cijenu ili kad sam na kavi u ZG upita cijenjenog prodavaca na aukcijama "koliko san dužan za strip" on me pogleda u stilu "ma jel' ti to mene zajebavaš"...
Ali sve to ima svoje draži |
|
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Posted - 19/12/2008 : 21:21:30
|
dobro, sta se nerviras izadji van, ubodi stogod, makar zlicu u kavu
ebo aukcije, rijesice se |
The Duke |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Posted - 19/12/2008 : 21:34:50
|
quote: Originally posted by Malicius
dobro, sta se nerviras izadji van, ubodi stogod, makar zlicu u kavu
ebo aukcije, rijesice se
hi hi... stiže vikend, bit ce štogod...
A aukcije su riješene to ja samo onako |
|
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
|
|
Topic |
|