forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 docA
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

bronza
New Member

Serbia
136 Posts

Member since 20/11/2006

Posted - 21/11/2008 : 16:48:38  Show Profile Show Extended Profile  Send bronza a Private Message
Pokusao sam da te kontaktiram preko emaila,ali nisam dobio odgovor
evo probacemo i ovako pa ako vidis javi se da zavrsimo aukcije

Nikad nisam bio zlato!!!

bronza
New Member

Serbia
136 Posts

Member since 20/11/2006

Posted - 04/12/2008 : 11:20:55  Show Profile Show Extended Profile  Send bronza a Private Message
Vidim da je aktivan na aukcijama kupuje i dobija pozitivne komentare ,dali necita forum ili sta,pa bih molio ako neko ko je bio u kontaktu sa njim moze da mu prenese da mi se javi bio bih zahvalan,ali evo proslo je malo vise od mesec dana od kraja aukcije,on se javio odmah posle zavrsene aukcije ja sam njemu odgovorio ali sumljam da nije dobijao moj email je sledeci email koji sam od njega dobio glasio je ovako "Nisam dobio odgovor na mejl koji sam poslao povodom osvojenih aukcija.Ako nisi zainteresovan prodati mi ove stripove,onda u redu - sve je ok.Samo mi javi da ne zelis da ih prodas.Unapred hvala.Sve najbolje" Ja sam posle toga poslao bar 5 emailova ali nista od odgovora,nije u pitanju novac jer je cena zanemarljiva nego nezelim da covek pomisli da sam neodgovoran prodavac

Nikad nisam bio zlato!!!
Go to Top of Page

bronza
New Member

Serbia
136 Posts

Member since 20/11/2006

Posted - 20/12/2008 : 18:42:20  Show Profile Show Extended Profile  Send bronza a Private Message
Jos uvek pokusavam da dodjem do njega ,a koliko vidim on normalno komunicira sa ostalima pa ovim putem molim da mu neko sa kim je saradjivao poslednjih dva meseca kaze da mi se javi bar da znam na cemu sam

Nikad nisam bio zlato!!!
Go to Top of Page

meto
Starting Member

63 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 03/01/2009 : 13:01:19  Show Profile Show Extended Profile  Send meto a Private Message
Hello Bronza, ja sam mu poslao neke stripove i slao mailove, ali su mi se vracali (prije 1 mjesec).
Pošto ste obojica iz Srbije, okreneš informacije ili imenik i nadeš br. telefona (D. Petrušijevic, Ilindenska 22, VRANJE) - mislim da mu nešto sa mailom ne valja - sigurno bi se javio.
pozdrav

kugo i kolero
Go to Top of Page

bronza
New Member

Serbia
136 Posts

Member since 20/11/2006

Posted - 21/02/2009 : 12:24:45  Show Profile Show Extended Profile  Send bronza a Private Message
Potvrdjujem to,covek stvarno nije dobijao moje emailove ni ti je citao forum ali uspeli smo nekako da stupimo u kontakt tako da mozemo okoncati potragu Hvala svima na saradnji

Nikad nisam bio zlato!!!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000