Author |
Topic |
|
Road_warrior
New Member
Serbia
158 Posts
Member since 21/04/2008 |
Posted - 26/11/2008 : 18:19:54
|
Zelim da obavestim Obi-wana,Fler-a,Edvin-a,Tony Starksa-a,Psyhead-a da cemo zavrsiti aukcije sve kako smo se dogovorili samo da se malo strpite da se nakupi stripova za slanje Fred Pery-u.Nista ne brinite.Hvala na razumevanju.Cujemo se mailom...
|
My life fades the vision dims. All that remains are memories. I remember a time of chaos ruined dreams this wasted land. But most of all, I remember the Road Warrior the man we called Max. |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 26/11/2008 : 18:23:43
|
Ma nemaš brige. Ja sam paranoid android pa se volim tu i tamo povremeno cuti sa ljudima. Da me ne zaborave... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
fred perry
Average Member
526 Posts
Member since 19/01/2008 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 15/02/2009 : 10:43:37
|
Road_warrior - last post 15.12 2008.
Na žalost, više nije u redu, strpljenje je upravo istjeklo - prošlo je 3 mjeseca od završetka aukcija. A vidim da Road_warrior-a ni na forumu nema neka 2 mjeseca. U pocetku smo se culi tu i tamo i uvijek je prostojno tražio strpljenje što sam ja i prakticirao. Pogriješio sam! Cekao sam više od 30 dana koji su razumna mjera. Cekao sam 90 dana bezveze. U principu ako se ne uradi u prvih 2 tjedna najcešce se ništa ni ne uradi. Poslije ovoga ostajem na svojih 30 dana cvrce nego ikada i više nikome ne popuštam.
Road_warrior. Nemam ništa protiv tebe. Moraš nauciti poštivati tude vrijeme i ne licitirati aukcije koje nemaš mogucnost odraditi u razumnom vremenskom periodu. Ovom prilikom te obavještavam da aukcije koji si osvojio smatram nevažecim i sve ponovo stavljam u prodaju. Dakle, završili smo, ne cekam više (jer to ne bi imalo smisla). Nadam se da je s tobom sve u redu i želim ti sve najbolje. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 15/02/2009 10:48:35 |
|
|
Road_warrior
New Member
Serbia
158 Posts
Posted - 17/02/2009 : 15:26:40
|
Ok Obi, nije problem ja sam kriv zamolio bih da i ove ostale korisnike kod kojih sam igrao da mi daju negativne da budem izbacen sa aukcija da zavrsim sa tim jer se zalecem puno. Forum je mnogo opusteniji...
|
My life fades the vision dims. All that remains are memories. I remember a time of chaos ruined dreams this wasted land. But most of all, I remember the Road Warrior the man we called Max. |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 17/02/2009 : 16:49:58
|
quote: Originally posted by Road_warrior
Ok Obi, nije problem ja sam kriv zamolio bih da i ove ostale korisnike kod kojih sam igrao da mi daju negativne da budem izbacen sa aukcija da zavrsim sa tim jer se zalecem puno. Forum je mnogo opusteniji...
Nema potrebe gledati tako crno. Ja ti necu davati negativne jer si bio pristojan i nije nikakva prevara bila u pitanju. Na žalost, bio si neozbiljan i ja više ne mogu cekati. Kraj price izmedu nas dvojice (što se tice tih aukcija) Što se tice drugih, možda su oni strpljiviji, u to ne ulazim. Meni je 3 mjeseca previše. Dapace od sada se još striktnije držim roka od 30 dana... |
Edited by - Obi-wan on 17/02/2009 16:51:34 |
|
|
Ezoo
Starting Member
Croatia
6 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 24/02/2009 : 16:32:03
|
Pridružim se Obi-wanu: od ovog trenutka smatram nevažecim aukciju koju je si osvojio, i stavljam predmet opet u prodaju. U ovom slucaju sam cekao dva mjeseca, što je previše, a više mi smeta što ne odgovaraš na mailove/poruke poslane u više navrata... |
|
|
Road_warrior
New Member
Serbia
158 Posts
Posted - 25/02/2009 : 13:42:43
|
Ok nije mi radio onaj mail,javio bih ti se da ti javim jos ranije da odustajem...pozdrav |
|
|
fler
Senior Member
Croatia
2041 Posts
Member since 21/10/2003 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 26/02/2009 : 16:43:43
|
quote: Originally posted by Road_warrior
Ok nije mi radio onaj mail,javio bih ti se da ti javim jos ranije da odustajem...pozdrav
Na aukcijama nije predvideno da se ucestvuje pa odustane. Imaš jedan negativan komentar, posle treceg dobijaš ban sa aukcija i foruma. Zato vidi da rešiš ovo sa prodavcima u sledeca tri dana. Hvala na razumevanju. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
|
Topic |
|