Author |
Topic |
Poli
Advanced Member
Slovenia
38085 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 28/11/2008 : 23:22:43
|
quote: Originally posted by 1Euro
Pa mogli bi ga ubaciti i u redovnu seriju.Recimo Zagora uhvate neki razbojnici koji od Cika zahtijevaju sumu od 10000 dolara i onda Chico majstore ide u potragu da sakupi novac i spasi prijatelja a majstor kao što je Chico sa samo pola dolara u džepu upadne u nevolje pa mu se pridružuju prijatelji,isto takvi baksuzi kao on haha(ja bih umro od smijeha da citam tako nešto i to bi mi bio najbolji Zagor ikada!!)
Po meni su mnoge lepe mogucnosti za Ciko specijalce ostale totalno neiskoriscene. Da ne govorim koliko bi bio bolji da su ga crtali Donatelli i Ferri, ili neki drugi kojima ciko vise lezi. Koliko su samo mogli gegova da naprave u kombinaciji sa Trempijem, Bat Batertonom, Diging Bilom, Going Goingom, Dranki Dakom... |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 28/11/2008 : 23:24:28
|
quote: Originally posted by kiky
A ne, Dylan i Gruco su nerazdvojni... u doslovnom smislu te rijeci. ;)
I po meni bi strip izgubio na vedroj strani, i jako brzi bi postao dosada, cak i uz najbolje i nakkvalitetnije price jer tamatika ma kako bila dobra, kad predugo traje, postaje dosadna. Zato su likovi poput Gruca u takvim dugim serijalima prosto neophodni. |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 28/11/2008 : 23:28:29
|
quote: Originally posted by profesor-inz
Ma daj izadi na ulicu pa pogledaj kakve sve budale možeš da sretneš(plus oni koji su zbrinuti), zaista evropsko podneblje bi pružilo podlogu za mnoge teme kroz koje bi zagor mogao biti provucen
Ja ipak mislim da bi Zagor u svom odelu u to vreme na ulicama Evropskih gradova stvarno izgledao kao iz cirkusa, ali mi je cudno da on toga nije svestan jer je u Washingtonu jedva cekao da baci sako. Fantom je, recimo, sasvim svestan toga i ima mantil dok je u gradu. Kad smo vec kod ove teme, na drugom topicu sam bas spomenuo kako je ideja sa Fantomom i nasledjivanjem misije kroz generacije izvrsna ideja i kako su mi price o tome kako je ovaj 21. fantom preuzeo ulogu od oca bile omiljene i najtrazenije, kao i sve koje su pricale o nekim prethodnim fantomoma kroz istoriju... |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22318 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|