Author |
Topic |
|
kohorta
Starting Member
77 Posts
Member since 26/11/2007 |
Posted - 01/12/2008 : 18:57:28
|
Samo sam zelio reci ovdje da sam razocaran time, sto su me izgleda neki ovdje stavili na crnu listu zbog koje ne mogu kupovati na aukcijama. Cini mi se da je sve pocelo otkad sam dao negativnu ocjenu jednom clanu od koga sam kupio stripove (vise se i ne sjecam koga).
Svoje stripove sam posteno i na vrijeme platio, nikom nisam vratio ni jedan strip nazad niti sam trazio novac, makar sam bio nezadovoljan s 2 stripa od sveg sto sam uzeo (kupio druge iste te opet s aukcija).
I komentar sam povukao nazad mada imam isto misljenje i danas.
Sve u svemu moram ponovit da me pogodilo gadno to sto sam naletio na ovaku situaciju, pogotovo sto sam zelio kupiti odredjeni album koji se rijetko pojavljuje. Osoba o kojoj se radi zna tko je pretpostavljam.
Zalosno!
|
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
Posted - 01/12/2008 : 19:22:39
|
Iskreno receno do pre nekih godinu dana nisam imao nikoga na crnoj listi a onda mi se desilo par neprijatnosti na aukcijama da mi neko odigra na stripove pa onda odustane ili se uopste ne javi.Onda sam bio prinudjen par ljudi staviti na crnu listu.Predpostavljam da je negde u tom trenutku kada sam stavljao nekog na crnu listu bio aktuelan neki tvoj problem sa nekim pa jednostavno nisam hteo da rizikujem i onda si se nasao na crnoj listi.Nemoj zamereti ako se ne secam konkretnog slucaja ili mozda nije u pitanju ovo sto sam naveo jer se stvarno ne secam. Ima jos jedna mogucnost.Ako si dao negativan komentar nekome poznatom prodavcu u koga ja licno imam poverenje ili znam da je posten i da je se sa njim lako dogovoriti o svemu moguce je da sam te zbog toga stavio na crnu listu.Inace sam protiv ishitrenih negativnih komentara uopste a posebno ljudima koji imaju neki rejting koji je zasluzen pa nije iskljuceno da sam impulsivno reagovao i sam te stavio na crnu listu.Svi ljudi koji su dali negativne komentare nekim mojim prijateljima sa aukcija ili poznatim prodavcima su i na mojoj crnoj listi. Nedavno sam imao situaciju da mi je covek izbidao 4700 eura na aukcijama pa odustao.Tada sam jednostavno presekao i mnoge "problematicne" stavio na crnu listu. Ja se tebi izvinjavam ako sam te doveo u neprijatnu situaciju jer to nisam zeleo i moguce je da sam napravio gresku ali ajde molim te podseti me na taj konflikt koji si imao pa cu se mozda i ja setiti kada sam te i zasto stavio na crnu listu.
|
|
|
kohorta
Starting Member
77 Posts
Posted - 01/12/2008 : 19:35:12
|
S tobom nisam dosad imao kontakt, vjerojatnije je da je problem bio taj negativni komentar za nekog koga ti znas.
Rekao sam da vise necu nikome staviti negativni komentar bez obzira na sve.
Vidim da to samo izaziva vatru na sve strane i da ljudi lako planu i uvrijede se i ne znam sto sve ne.
Nadam se da ce me oni koji su me stavili na crnu listu skinuti s nje, jer do nekih stvari nije lako doci, bar meni jer ovdje nikog ne poznam osim jedne osobe.
P.S.
E da samo da kazem da mi je bilo dobro na CRŠ, a vidim da me netko slucajno i uslikao!! Hvala mu
|
|
|
Guffy
Advanced Member
Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
Posted - 01/12/2008 : 19:43:53
|
quote: Originally posted by kohorta
S tobom nisam dosad imao kontakt, vjerojatnije je da je problem bio taj negativni komentar za nekog koga ti znas.
Vidim da to samo izaziva vatru na sve strane i da ljudi lako planu i uvrijede se i ne znam sto sve ne.
Nadam se da ce me oni koji su me stavili na crnu listu skinuti s nje, jer do nekih stvari nije lako doci, bar meni jer ovdje nikog ne poznam osim jedne osobe.
P.S.
E da samo da kazem da mi je bilo dobro na CRŠ, a vidim da me netko slucajno i uslikao!! Hvala mu
Koliko ja vidim nemaš ni jedan negativni komentar , pa mi nije jasno kako Ti je zabranjena kupnja na aukcijama ????
|
http://www.appaloosa.hr/ |
|
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Posted - 01/12/2008 : 19:48:05
|
Evo ja cu te skinuti sa crne liste sada kada je sve razjasnjeno iako se i dalje ne secam ni sto sam te stavio Sta god da je verovatno mi je tada izgledalo ubedljivo. Ma stavljaj ti negativne komentare i u buduce.Oni su neophodni. Jedino uvek prvo pokusaj da problem resis bez toga jer cesto ni kupac ni prodavac nemaju direktnu krivicu za nesto ili imaju nacin da problem prevazidju drugacije.To je uvek poslednja opcija. |
Edited by - dubac on 01/12/2008 19:48:46 |
|
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Posted - 01/12/2008 : 19:49:29
|
quote: Originally posted by Guffy
P.S.
Koliko ja vidim nemaš ni jedan negativni komentar , pa mi nije jasno kako Ti je zabranjena kupnja na aukcijama ????
Bio je na mojoj licnoj crnoj listi pa mu sistem nije dozvolio da ostavi ponudu. |
|
|
Guffy
Advanced Member
Croatia
3109 Posts
|
kohorta
Starting Member
77 Posts
Posted - 01/12/2008 : 20:28:42
|
Izgledam sumnjivo. Nije to za zajebanciju.
Salim se. To je jednostavno tako, jer ce uvijek biti prevarenih s jedne ili s druge strane i normalno da je svako sumnjicav, pogotovo jer sam ja nepoznat za vas tu.
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
Guffy
Advanced Member
Croatia
3109 Posts
Posted - 01/12/2008 : 20:46:27
|
Izgledam sumnjivo. Nije to za zajebanciju.
Salim se. To je jednostavno tako, jer ce uvijek biti prevarenih s jedne ili s druge strane i normalno da je svako sumnjicav, pogotovo jer sam ja nepoznat za vas tu.
Poznat, nepoznat ,ne kuzim , Ti kupuješ, Ti platiš, Prodavac ti pošalje stripove ne vidim problem ??'
|
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 01/12/2008 : 21:03:59
|
quote: Originally posted by srdjandj
A verovatno si i na crnoj listi Obi-wana.
Daaa. Kohorta je jedan od cuvenih 127... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30960 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 01/12/2008 : 21:15:03
|
skidaj ga ! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 01/12/2008 : 21:17:15
|
quote: Originally posted by tex2
skidaj ga !
do kože! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
kohorta
Starting Member
77 Posts
Posted - 01/12/2008 : 21:17:15
|
pored toga sto si nepoznat... nepoznat i cudan. kohorta? kohorta? a tako biras rijeci? tako kulturan i fin? daj ne sramoti decke. reci ti fino: dubac koji ti je kurac? sad mi daj taj album u pol cijene i ostanimo prijatelji. _________________________________
One rijeci ostavljam za stadion i posao. Ovdje su fini decki uglavnom, pa sam taki i ja.
|
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 01/12/2008 : 21:18:00
|
Samo sam zelio reci ovdje da sam razocaran time, sto su me izgleda neki ovdje stavili na crnu listu zbog koje ne mogu kupovati na aukcijama. Cini mi se da je sve pocelo otkad sam dao negativnu ocjenu jednom clanu od koga sam kupio stripove (vise se i ne sjecam koga).
Svoje stripove sam posteno i na vrijeme platio, nikom nisam vratio ni jedan strip nazad niti sam trazio novac, makar sam bio nezadovoljan s 2 stripa od sveg sto sam uzeo (kupio druge iste te opet s aukcija).
I komentar sam povukao nazad mada imam isto misljenje i danas.
Sve u svemu moram ponovit da me pogodilo gadno to sto sam naletio na ovaku situaciju, pogotovo sto sam zelio kupiti odredjeni album koji se rijetko pojavljuje. Osoba o kojoj se radi zna tko je pretpostavljam.
Zalosno!
Ja sam te stavio na crnu listu. Kao relativno nov clan, ostavio si 2 negativna komentara (darkwoodaxe i ozasloscena sovuljaga). Obojici si napisao da su im stripovi prljavi, što je darkwoodaxe odlucno negirao. Ja sam poslovao sa obojicom spomenutih i sve je bilo vrlo ljudski i u redu. Nisam ulazio u to da li je strip prljav ili ne. Meni je smetalo nešto drugo. Nije mi se dopalo što se odmah lacaš negativnih komentara - pozitivne nisi ostavljao. Nekako mi se cini ljudski podjeliti i primiti par stotina pozitivnih komentara pa se tek onda (u krajnjoj nuždi) služiti negativnima. Mi ovdje pokušavamo biti prijatelji i poticati toleranciju, dijalog i razumijevanje (Pavela01 izuzimam ). A ti se nisi ponašao tako... Takoder, moji stripovi nisu svi glanceri. Ja imam i lošijih stripova. Kontam, ne gine mi negativni ako se slucajno zalomi neka kupovina. A to mi u životu ne treba... I tako eto tebe na listi sa 127 drugih clanova. Priznajem - pretjerujem. No, ja ionako nemam bog zna što za prodati pa nije ni važno. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 01/12/2008 21:20:50 |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 01/12/2008 : 21:23:15
|
Još malo pa neceš imati kome da prodaješ stripove. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 01/12/2008 : 21:28:20
|
Još malo pa neceš imati kome da prodaješ stripove.
Trudim se... |
|
|
dcarapo2
Advanced Member
Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
Posted - 02/12/2008 : 13:00:59
|
ljudi moji koliko sranja nizašta...kohorta je odlican momak i drago mi je da sam ga upoznao,cesto se nadjemo i razglabamo o stripovima...dao je negativne jer je osjecao da je prevaren i što je tu cudno...kad bih ja nabrajao imena budo,toma i još bar desetak likova koji nikad nisu poslali novce za stripove poludio bih kao i obiwan |
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47140 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 02/12/2008 : 20:03:57
|
quote: Originally posted by tex2
skidaj ga !
do kože!
do koske |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Guffy
Advanced Member
Croatia
3109 Posts
Posted - 02/12/2008 : 20:31:53
|
[/quote] Mi ovdje pokušavamo biti prijatelji i poticati toleranciju, dijalog i razumijevanje (Pavela01 izuzimam ). [/quote]
Da ova izjava stoji , fakat , Pogotovo kad tome pridodas onih 127 nepoželjnih sa istog ovog sajta
|
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 02/12/2008 : 21:11:01
|
quote: Originally posted by Guffy
Mi ovdje pokušavamo biti prijatelji i poticati toleranciju, dijalog i razumijevanje (Pavela01 izuzimam ). [/quote] Da ova izjava stoji , fakat , Pogotovo kad tome pridodas onih 127 nepoželjnih sa istog ovog sajta [/quote]
Nisu to aktivni clanovi foruma, nema razloga za paniku...Niti sam ja izmislio listu zabrane kupovanja. A kohortu skidam s liste jer je Željko rekao da je ok. Šmrc, sada imam samo 126.
|
Edited by - Obi-wan on 02/12/2008 21:14:35 |
|
|
|
Topic |
|