hello, zašto dvojka ima toliko manje stranica od jedinice? pretpostavljam da je manji broj epizoda, ali zašto???
Mogao sam se odluciti na dvije varijante: prva je da pratim izdanja Image comicsa i tada bi Spawn brojao 21 epizodu i bio bi na 512 stranica, a prodajna cijena ne bi ni u kojem slucaju mogla biti ispod 300 kn tako da sam odlucio ici na manje epizoda u integralu. A sad zašto 8? Pa nekako mi se to cinilo najidealnijim rješenjem.
hello, zašto dvojka ima toliko manje stranica od jedinice? pretpostavljam da je manji broj epizoda, ali zašto???
Mogao sam se odluciti na dvije varijante: prva je da pratim izdanja Image comicsa i tada bi Spawn brojao 21 epizodu i bio bi na 512 stranica, a prodajna cijena ne bi ni u kojem slucaju mogla biti ispod 300 kn tako da sam odlucio ici na manje epizoda u integralu. A sad zašto 8? Pa nekako mi se to cinilo najidealnijim rješenjem.
From Hell ima puno stranica i visoku cijenu. I prica se da prodaja solidno ide...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
From Hell ima puno stranica i visoku cijenu. I prica se da prodaja solidno ide... [/quote] Da, ali From Hell je zasebna cjelina. Znaci kupiš knjigu i dobio si kompletan From Hell. Spawn 2 bi bio nastavak prve knjige koja još uvijek nije prodana u više od 180 primjeraka. A cijena knjige u boji od 512 stranica vjerojatno bi koštala oko 350 kn.
Hmm... Da, shvacam tvoju dilemu... I ja mislim da prodaja izdanja od 500-tinjak stranica kojemu tek slijede nastavci ne bi baš išla... A onda opet, ko zna...
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Kao što sam prije rekao od sljedece godine ce se stripovi izdavaca DANI moci kupiti i u nekim manjim gradovima. Za sada je dogovoreno:
VARAŽDIN - Trap, Pavlinska 5
Ako netko ima za predložiti još poneku dobru knjižaru u nekom drugom gradu bilo bi lijepo.
Danas sam bio u Trapu u Varaždinu i pitao za stripove i prodavacica mi je rekla da oni to nemaju i da nikad nece ni imati.
Još nisam nigdje slao jer cekam letke da mi stignu u Dubrovnik pa da sve skupa pošaljem. A s voditeljicom Trapa je sve dogovoreno tako da ne bi trebalo biti problema. U svakom slucaju racunajte da ce pocetkom drugog mjeseca biti u prodaji u svim knjižarama ciji spisak objavim na web stranici za nekoliko dana.
Sta cemo mi iz Crne Gore?Moze li kako da se naruci ovaj Spawn?
Ako imaš nekoga da uplati novac u Hrvatskoj nije nikakav problem. Ili možda netko od tvojih kolega prolazi kroz Dubrovnik?
A kakvo je stanje s BiH? Potpuno sam neuk u tim stvarima, je li i mi moramo uplatiti u Hrvatskoj ili se može i iz BiH? Zanimaju me prve dvije knjige 'Stranaca u raju'...
Zbog prevelikih privatnih obveza nisam bio u mogucnosti isporuciti stripove u knjižare, ali sad je sve spremno za slanje i od iduceg tjedna stripovi Dani ce se naci u Varaždinu, Sisku i Koprivnici za pocetak. Spawn je rasprodan u Profilu Split i Rijeka kao i u Stripovi na kvadrat. U Stripovi na kvadrat ce nova tura biti isporucena sutra, a u Profilu Split i Rijeka uskoro buduci da prvo šaljem u Zagreb, a onda oni u Rijeku i Split.
i ja se radujem 3.nastavku hello, jel radiš ti na tome?
Problem i jeste u tome što ja vecinu stvari radim na tome a stvarno sam bio pretrpan i poslovnim i privatnim obvezama tako da je to u završnoj fazi i nažalost malo ce kasniti :(