forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 LJUBAV na Stripovi.com
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 22

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 06/12/2008 : 23:37:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
ova beti mi se stvarno pomalo svidja na nevidjeno. samo nikako da shvatim sta tu trazis petkom/subotom navece. zna se tko inace visi ovdje u to vrijeme, hm...

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 07/12/2008 : 00:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by Betty Page

quote:
Originally posted by Pavel01

quote:

Ja priznajem da imam prljave misli...:D

... i velike sise, pouzdani izvori kazu...

Tko je to rekao?

Ako nije Vronski,onda nije niko...
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 07/12/2008 : 00:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:

ova beti mi se stvarno pomalo svidja na nevidjeno. samo nikako da shvatim sta tu trazis petkom/subotom navece. zna se tko inace visi ovdje u to vrijeme, hm...

He,he,neznam za vas ekipo,al' ja sam trenutno u zadimljenoj prcvari sa pivom u ruci i djavolski bucnim zvucnjakom iznad glave,sa kog se cuje Bajaga:"Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu..."Ovi telefoni sa pristupom Web-u,su mirakul!!
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 07/12/2008 : 00:13:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

quote:

Tko je to rekao?

Ako nije Vronski,onda nije niko...

ma nije vronski. taj je sav u stripovima i ne zna sta je dobro.

the bird is the word
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 07/12/2008 : 00:16:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:

He,he,neznam za vas ekipo,al' ja sam trenutno u zadimljenoj prcvari sa pivom u ruci i djavolski bucnim zvucnjakom iznad glave,sa kog se cuje Bajaga:"Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu..."Ovi telefoni sa pristupom Web-u,su mirakul!!

meni vjera ne dozvoljava velike iskorake; ipak sam pobozan covjek, a sad je advent pa pijuckam kuvano vino od borovnice sa aromama.
kazu od tog se povraca tri metra...

the bird is the word
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 07/12/2008 : 00:16:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:

Raga, imaš forum na trbusni.com/forum - tu su 100% žene, probaj se tamo ponudit pa nam ispricaj je li ti upalilo.

Pa evo, umjesto Rage sam provirio šta ima tamo i našao ove

jel to to, pa tu se samo pleše i ništa drugo

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 07/12/2008 : 13:34:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message
quote:

quote:

Uh, kad imam obveze, ne izlazim..onda ostanem doma i umjesto da radim svoj posao, džabalebarim po netu...ponekad usred tjedna zaružim, nemam pravila oko izlazaka.

Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/12/2008 : 13:50:28  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:

quote:

Pa kad si mlada, lepa i slobodna, sta te briga, imas pravo da zivis svoj zivot kako ti volja, boli te briga za sve, zivela ti meni!!!

Uh, kad imam obveze, ne izlazim..onda ostanem doma i umjesto da radim svoj posao, džabalebarim po netu...ponekad usred tjedna zaružim, nemam pravila oko izlazaka.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21091 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 09/12/2008 : 11:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Pajtose, kad si mi rekao da ceš da otvoriš topic preko koga ceš da muvaš cice, nisam ti verovao.
Medutim, koliko vidim , bio si u pravu!Mislim da je Beti pecena; kad bi se pojavila još neka ( valjda ih ima još na ovom forumu )

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21091 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 09/12/2008 : 11:27:49  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Samo se bojim da ti Pero ne skine žensku!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 09/12/2008 : 19:10:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message
Anto, nisam ja meso da me se pece.

Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire.
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 09/12/2008 : 22:51:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message
samo navali betty, sve ih isprobaj, unesi nered u to muško društvo....držim fige
@ Risar alaj ti je dobra ta fotka s trbušnog foruma
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 09/12/2008 : 23:00:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:
Originally posted by nika331

samo navali betty, sve ih isprobaj, unesi nered u to muško društvo....držim fige
@ Risar alaj ti je dobra ta fotka s trbušnog foruma

Dobre su, samo da bi se jih još culo šta pjevaju, ali zato imamo maštu.

Go to Top of Page

Raga
Senior Member

Croatia
1028 Posts

Member since 03/06/2008

Posted - 09/12/2008 : 23:12:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Raga a Private Message
Ljubav je kurva, a poslovica kaže da ljubav umire posljednja.

Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam.
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 09/12/2008 : 23:14:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message
@raga pa to je i logicno kad se hrani ljudskim osjecajima i životima i prelazi s ljudi na ljude ko virus pticje gripe.
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 10/12/2008 : 00:36:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:

Anto, nisam ja meso da me se pece.

dobro kaze beti, zene se ne peku vec placaju!

the bird is the word
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 10/12/2008 : 00:42:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Shakespeare je kazao, da se ljubav rodi, živi i umre u ocima. Pa..?

Edited by - Risar_69 on 10/12/2008 00:42:29
Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 10/12/2008 : 01:31:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message
Raga: ja sam cula da je politika kurva, a da nada umire posljednja...

Pavel: samo luzeri placaju "bavljenje politikom"

Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 10/12/2008 : 14:13:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
E,svasta!Duhovitosti vam ne manjkaju!Antitju,ne siri propagandu, ,topic je nastao ono vece kad sam pakovao prnje i napustao Cacak!Lako se vezujem za stvari,ljude i mesta,i uvek me izbija 'ladan znoj,a,boga mi,davi i demon nostalgije("...jer u svakom gradu ostane po parce srca...")...Htedoh to vece da podelim osecanja sa ekipom na forumu... Uzgred,eto imam topic gde su se javile i Betty i Nika + najaca ekipa s' foruma,sto mi cini i zadovoljstvo i cast!He,he,he...U vezi ljubavi i sexa,oba pojma imaju nesto zajednicko-k'o vazduh su,kad ga ima ne primecujes,a kad ga nema onda se gusis..Meni ovih dana treba jedna baaas dobra boca s' kiseonikom(kisikom)...
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 10/12/2008 : 14:22:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
Evo da se i ja javim na ovaj tvoj topic. Pajtose ti bi mogo biti pjesnik. Kao što sam reko bez tebe bi ovaj forum bio upola dosadniji. De si stavi neki avatar može.

I love you, I love you all Samo da se ovdje ispricam ak sam nekog uvrijedio okay!

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 10/12/2008 : 14:27:24  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Ej sto se tice ljubavi, evo ja sam sinoc najzad nasao hrabrosti da spavam sa zenom, posle mesec dana od infarkta! I bilo je dobro, bar meni!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 10/12/2008 : 14:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message
:)

Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 10/12/2008 : 17:11:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by cibalia

Evo da se i ja javim na ovaj tvoj topic. Pajtose ti bi mogo biti pjesnik. Kao što sam reko bez tebe bi ovaj forum bio upola dosadniji. De si stavi neki avatar može.

I love you, I love you all Samo da se ovdje ispricam ak sam nekog uvrijedio okay!

Dobrodosao,mili druze!Bez tebe bi forum,pak,bio nekako preterano ozbiljan!Kad citam tvoje postove,vidim da su veseli,decacki,"petarpanovski",razdragani...a to me veseli,sto mu munja na vedrome nebu!
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 10/12/2008 : 17:20:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Ej sto se tice ljubavi, evo ja sam sinoc najzad nasao hrabrosti da spavam sa zenom, posle mesec dana od infarkta! I bilo je dobro, bar meni!

Tooo,stari!Samo napred!Napokon neka dobra vest u moru njasra tipa kriza,lopovi,ubistva,pada aviona,Gta 4 koji trazi nadogradnju kompa od "bednih"100-tinjak jura...
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 10/12/2008 : 17:24:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:

:)

Vidim,i Betty se slaze...
Go to Top of Page
Page: of 22 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000