Author |
Topic |
Andrey
New Member
British Indian Ocean Territories
281 Posts
Member since 06/01/2009 |
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7827 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 16/03/2009 : 00:32:20
|
Rezultati za veljacu/februar: Pobjednici su (svaki po tri glasa):
- DD Nelojalna konkurencija- delboj - PV Daleko od Camelota- Gil-galad
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*--*-* Ovomjesecna ponuda:
1 THO Alinoë - Deecay 2 TX Lov na covjeka - cibalia 3 ZG Zagor izazivac - cibalia 4 MM Sedam gospodara duginih boja - delboj 5 THO Strijelci - Deecay
Moj glas ide delboju za MM "Sedam gospodara duginih boja". |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25325 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
|
76
Senior Member
Croatia
2626 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 03/04/2009 : 11:28:32
|
Iako je vec travanj, nadam se da vrijedi moj glas za recenziju ožujka:
Lov na covjeka (Cibalia).
A što ne bi ovaj topic trebao biti "sticky", pa se ne bi zagubio (nadoh ga tek na trecoj stranici)? |
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25325 Posts
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4749 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25325 Posts
Posted - 09/06/2009 : 21:09:46
|
Hajde da vidimo i tu navalu. Daklem, posle duže i opravdane pauze, nastavljamo sa izborom naj recke meseca! U ponudi za 5. mesec 2009:
DD Mudrost mrtvih-Mhejl DD Bila jednom jedna...-Mhejl ZG Bijeli vrac- Mhejl TX Sin Vjetra- cibalia DD Tri puta nula- Beva TX Na putu prema utvrdi Apache- bacho KP Adah- ken2 NN Dvostruka buducnost- DeeCay NN Feniks- DeeCay DP Otok vještica- Mhejl DP Grof Magnus- Mhejl DD Naslikani košmar- Inferno DP Kuca krvi- Inferno TX Covjek s bicem- cibalia ZG Tajna Jednoroga- Archy DD Granica- Panon KM Monstrumi s rijeke- kreŠa ZG Tajna Sumerana- Archy PV Vitez iz Andelkraga- Gil-galad CON Smrt na Crnoj Obali- Gil-galad ZG Granicari- Mhejl AF Hik! Hik! Hura!- DeeCay MV Cikaški požar- Inferno DP Roden u mocvari- Džedson DD Povratak vampira- Mhejl DD Snovi- Mhejl THO Vucica- DeeCay DD Strava iz nekog drugog Kad- Mhejl DD Za šaku novca- Panon
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4749 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
cibalia
Senior Member
Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 09/06/2009 : 23:09:39
|
MV 'Cikaški požar'
Najbolja recenzija godine dosad, iako Adah nije daleko. Ima tu još dobrih recenzija, ali ove dvije su najbolje! |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
|
|
bacho
Junior Member
Croatia
439 Posts
Member since 19/08/2007 |
Posted - 09/06/2009 : 23:21:35
|
Inferno - MV Cikaški požar.
Mislim da ovako dobra recenzija dosad nije ni objavljena na našoj stranici. I to bez pretjerivanja. Istina, kad bi ponekad odustao od ?poganog jezika? (druge recenzije) bio bi i vjerodostojniji, ali njegov nacin pisanja, moc zapažanja, sposobnost argumentiranja i ocito dobra potkovanost opcim znanjem su nevjerojatni. |
I´m too old for this shit. |
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 10/06/2009 : 00:13:27
|
Zahvaljujem na pohvalama. Moram priznati da je ta recenzija doista temeljito i iscrpno odradena/koncipirana (pisao sam je 7-8 dana). Jednostavno nisam smio zbrljat jednu takvu epizodu. Medutim, koliko god ja bio jezgrovit i sl., moram priznat da se dosta mucim pisajuci recenzije. Cesto upadnem u neku recenicnu zamku i treba mi 2 dana da se iskobeljam. Valjda iz želje da ništa ne bude viška, vec da svaka rijec ima svoje znacenje. Kako bilo, to vidim kao svoju veliku manu, te se iz tog raloga ne mogu mjeriti s rijecitim recenzentima koji recke pišu ko od šale.
Gledajuci onaj gore popis, ja se stvarno ne mogu odlucit koja je bolja. Kvalitet recenzija je izvanredan,
Cibalijin "Sin vjetra" mi je baš dobra (nezavisno od toga što dijelim njegove dojmove). Sve je argumentira i sve je reka. Recenzija ne mora bit duga da bi bila dobra.
Archy se ušemija u ZG-a, i odraduje recenzije rutinski.
I mali kresha je dao svoj doprinos.
Ja ne znam jel triba još napisat koju pohvalu za Gil-galada, Deecaya i menhuntera za one njihove epske recenzije Thorgala, Valijanta...
Mhejl - najveci dobitak stripova.com. 12 vanserijskih recenzija u 30 dana. Kaže da nije cita DD skoro ništa, a analizira DD epizode ko... veliki. :D
Džedson - Dampyr
Panon - još jedna pripomoc dd staffu
Beva - recenzija jednostavno dobro vizualno izgleda.
Deecay - NN... Toliko informacija i povezivanja na jednom mjestu... Moj uzor.
ken2 Adah - PRE-DIVNO
bacho - dugometražna recenzija za najnovijeg epskog texa P.S. Moram se oslobodit pogane jezicine, a? :DDDDDDD
Zahvaljujuci vama, stripovi.com više nije dosadan. |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8172 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 10/06/2009 : 00:24:43
|
cast svima, iskazali su se, ali prednost ipak nebonelijevskim recenzijama dakle, dijelim glas gil galadu za valianta i deeju za torgalovu vucicu |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25325 Posts
Posted - 10/06/2009 : 21:05:04
|
Inferno - MV Cikaški požar. |
|
Edited by - manhunter on 10/06/2009 21:07:24 |
|
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
Posted - 11/06/2009 : 17:23:56
|
Mislim da bi bilo najbolje da se glasa za 3 recenzije! To mi je palo na pamet zahvaljujuci Kreshinom postu iznad. Prva 3 glasa, druga 2 i treca naravno 1 glas.
Ako se (pre svih) Mr. Lecter slaze s time, ipak je ovo sve njegova ideja. Pa editujte svoje glasove za maj!
Moji glasovi idu:
3 za NN Dvostruka buducnost- DeeCay 2 za MV Cikaški požar- Inferno (Bravo, majstore, uzivancija za chitanje!!!) i 1 za DD Strava iz nekog drugog Kad- Mhejl
P.S. Ako se ne usvoji ovaj "amandman" od strane "skupshtine" sajta stripovi.com, onda glas samo za Inferna i Magichnog! |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
Archy
stripovi.com suradnik
Croatia
1448 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 11/06/2009 : 17:47:31
|
Moram priznati da nisam citao sve recenzije, uglavnom citam recenzije junaka koje citam ili sam citao ili planiram citati.
Izdvajam (ne tim redosljedom):
DD Tri puta nula- Beva ZG Granicari- Mhejl MV Cikaški požar- Inferno DD Za šaku novca- Panon |
No sikiriki |
Edited by - Archy on 11/06/2009 17:47:51 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25325 Posts
Posted - 11/06/2009 : 20:00:37
|
Sto se mene tice, moze i glasanje za tri najbolje recenzije, naznacite samo koliko bodova kojoj dajete. |
|
|
|
cibalia
Senior Member
Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 17/07/2009 : 19:49:32
|
MV - Cikaški požar (Inferno) je uvjerljivi pobjednik.
Ponuda: ZG Odlazak u nepoznato (Archy) AS Asterix Gal (Lord Vader89) DP Demonsko platno (DeeCay) ZG Srebrni Vodopad (King Warrior) W West - Century Club (Mhejl) ZG Hagotova moc (profesor-inz) ZG Noc užasa (profesor-inz) ZG Zeleni ponor (DeeCay) ZG Sveti jelen (DeeCay) ZG Sindrom Belzebub (King Warrior) MM Kazna Elohima (DeeCay) ZG Sijera Blanka (profesor-inz) ZG Posljednji Viking (profesor-inz) THO Ja, Jolan (manhunter) DD Ðavolov dodir (Inferno) DD Idol masa (Mhejl) ZZCP Zabava za celu porodicu (goksi) ZG Crveni strijelac (Archy) ZG Tajna služba (Archy) ZG Mohikanac Jack (Archy) ZG Kapetanova tajna (Archy) DD Vampiri (Mhejl) PIBD Sjena koja je izazvala Sherlocka Holmesa (DeeCay) MM Ulica Baker (DeeCay) TIN Rak sa zlatnim kliještima (Mhejl) MN Guadalcanal (delboj) DD Ubilacki instinkt (Mhejl) ZG Demonska maska (King Warrior)
Glas za W West - Century club by Mhejl, a usput bi pohvalio: Tho - Ja, Jolan (manhunter) PiBZ - Sjena koja je izazvala Sherlocka Holmesa (DeeCay) TIN - Rak sa zlatnim kliještima (Mhejl) DD - Ðavolov dodir (Inferno)
|
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
|
goksi
Senior Member
Serbia
1950 Posts
Member since 15/04/2007 |