forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Zagor 166 "Kineski idol" - SA GREŠKOM!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 11/12/2008 : 13:39:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by zoemis

Evo, decki i cure, strip je na aukciji, u vitrini...

A vitrina se placa...

hi hi

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 11/12/2008 : 13:55:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Evo, decki i cure, strip je na aukciji, u vitrini...

daj makni ga s aukcija,nudim ti 500 kn...

za 250kn ja svoj necu ni stavljati na aukcije
Go to Top of Page

talicnitom
Junior Member

Serbia
439 Posts

Member since 12/10/2006

Posted - 11/12/2008 : 13:56:04  Show Profile Show Extended Profile  Send talicnitom a Yahoo! Message  Send talicnitom a Private Message
Ako te je interesovala realna cena za strip (kao sto si sam rekao), onda si trebao da krenes od 1 kn pa da vidis koju cifru mozes da dostignes.Ovako ispada da neces da ga prodas ispod 99 kn jer sam mislis da strip vredi toliko.Na taj nacin je tvoje interesovanje preslo u materijalizam, sto ne osporavam
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 11/12/2008 : 14:49:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ovo su neke obrnute aukcije!!! Pala cijena sa 150 kn na 99 kn. Pricekajmo još malo

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

zoemis
New Member

Croatia
118 Posts

Member since 24/11/2008

Posted - 12/12/2008 : 00:52:47  Show Profile Show Extended Profile  Send zoemis a Private Message
Renky, neki ovdje znaju i citati, pa me zanima tko je tebi procitao u pravilima ovih aukcija da se vitrina placa?
A što se tice cijene, kojih 150 kuna se tebi privida?
Svatko na aukcijama može staviti cijenu koju hoce, a da li ce prodati, to je samo njegova stvar, ne?
Naravno da me zanima realna cijena, ali isto tako sam odredio cijenu ispod koje ga necu prodati, što je moje pravo.
Ako ne prode na ovoj aukciji, cekat ce neko drugo vrijeme u mojoj vitrini medu ostalim Zagorima, pa nek se paca.
Za Talicnog Toma: Vecim dijelom se slažem sa tobom, no nismo li svi duboko u sebi materijalisti? Pretpostavljam da za neke kolekcionare strip vrijedi više od 18 kuna koliko sam ja dao za njega, no naravno da bi ga oni, isto kao i ja nešto što me zanima, htjeli kupiti za što manje novaca, i to poštujem.
Moje pitanje za sve koji misle da sam materijalist dok oni, naravno nisu, je: Ako sam ja trebao staviti pocetnu cijenu od 1 kune, zašto ne mogu na aukcijama naci prastarog Zagora ili Texa s pocetnom cijenom od 1 kune? Pa za koliko ode?

Mjesta, mjestaaaaa!
Go to Top of Page

talicnitom
Junior Member

Serbia
439 Posts

Member since 12/10/2006

Posted - 12/12/2008 : 13:12:59  Show Profile Show Extended Profile  Send talicnitom a Yahoo! Message  Send talicnitom a Private Message
quote:

Za Talicnog Toma: Vecim dijelom se slažem sa tobom, no nismo li svi duboko u sebi materijalisti? Pretpostavljam da za neke kolekcionare strip vrijedi više od 18 kuna koliko sam ja dao za njega, no naravno da bi ga oni, isto kao i ja nešto što me zanima, htjeli kupiti za što manje novaca, i to poštujem.
Moje pitanje za sve koji misle da sam materijalist dok oni, naravno nisu, je: Ako sam ja trebao staviti pocetnu cijenu od 1 kune, zašto ne mogu na aukcijama naci prastarog Zagora ili Texa s pocetnom cijenom od 1 kune? Pa za koliko ode?

U redu je to sto si ucinio, nemam nikakve zamerke.Ispitao si slucaj Zagorovog stripa i formirao sebi cenu ispod koje je ne bi prodao.Sto i sam kazes svi smo mi duboko u sebi materijalisti i ta strana nam je uvek jaca od interesovanja.Ali ja bi to resio kratko-ne bi cekao mnogo,skinuo bi strip sa aukcija i prodao ga Globinju za 500 kn.Time bi lepo pokrio svojih ulozenih 18 kn i ostvario lepu zaradu,a za strip ne bi zalio

Sto se tice starih Zagora i Texova koji su izlazili u ZS i Lms, ne mogu se sloziti sa tobom da ih pojedinci ne stavljaju kao pocetnu cenu od 1 kn (cak se i ne ogradjuju rezervom).I to prave kolekcionarske primerke.Pravi primer su ti Dubac,Pajini antikviteti, Dveribad...kao i mnogi drugi koji se opredele da tako krenu sa prodajom.Ali ipak mislim da nije merodavno porediti tvoj strip i tako neke primerke koji dostizu zaista velike cifre.

Mogao si postaviti strip na pocetnu cenu od 1 kn i postaviti svoju rezervnu cenu ispod koje ne bi prodao taj strip (npr.99kn).Na taj nacin bi uvideo kolika je realna cena stripa.Ako je manja od 99 kn strip ne moras da prodas, nije premasio rezervu.Ako premasi 99 kn onda nemas za cim da zalis.

Go to Top of Page

zoemis
New Member

Croatia
118 Posts

Member since 24/11/2008

Posted - 12/12/2008 : 15:25:46  Show Profile Show Extended Profile  Send zoemis a Private Message
Imaš pravo, ali ja sam ti alergican na rezervnu cijenu, volim da je sve jasno. Rezervnu cijenu ja kao kupac ne mogu znati pa takve aukcije odmah i preskacem, jer do zadnjeg trenutka ne znam jesam li osvojio aukciju, makar bio i najbolji ponudac...

Mjesta, mjestaaaaa!
Go to Top of Page

zoemis
New Member

Croatia
118 Posts

Member since 24/11/2008

Posted - 12/12/2008 : 15:32:52  Show Profile Show Extended Profile  Send zoemis a Private Message
A što se tice Globinja, nikakav problem, neka da ponudu i vjerojatno ce platiti puno manje nego što sad nudi... Ostatak nek potroši na curu, ženu, ljubavnicu...

Mjesta, mjestaaaaa!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 12/12/2008 : 16:33:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

Imaš pravo, ali ja sam ti alergican na rezervnu cijenu, volim da je sve jasno. Rezervnu cijenu ja kao kupac ne mogu znati pa takve aukcije odmah i preskacem, jer do zadnjeg trenutka ne znam jesam li osvojio aukciju, makar bio i najbolji ponudac...

Ja proznajem da sam materijalista (vi ar living in a materijal wrld!). Prodaj meni za 50 kn. pa cu ja Globinju za 500 i svi sretni i zadovoljni.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 12/12/2008 : 18:09:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message
evo obi ja ti prodajem za 40kn, a cak ima sve stranice po redu

volim grad koji tece...
Go to Top of Page

Dusxan
New Member

Serbia
229 Posts

Member since 12/08/2008

Posted - 13/12/2008 : 23:12:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Dusxan a Private Message
ja imam Alan FOrda sa greskom, br 225 , Vurdalak ponovo zhedan
Stranice chudno pomeshane. Evo , ovako -promo cena-, van aukcije 199 e
KO zna koliko cu opaliti ako kojim slucajem ne razgrabite ovo
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/12/2008 : 00:51:38  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Imam i ja jednog AF Fetis, ima na pocetku nekoliko neodstampanih stranica, pa i to je onda za ove vrste aukcija. Potrebno je uvesti posebne aukcije sa greskom! :P

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Dusxan
New Member

Serbia
229 Posts

Member since 12/08/2008

Posted - 14/12/2008 : 13:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Dusxan a Private Message
Imam ja nekoliko AF kojima nema prednjih i zadnjih listova. Zaista neobichni feleri, ako ih uzimate skupa van aukcija kod mene , izvojevacjete znachajan popust
Go to Top of Page

zoemis
New Member

Croatia
118 Posts

Member since 24/11/2008

Posted - 14/12/2008 : 17:58:50  Show Profile Show Extended Profile  Send zoemis a Private Message
Ma bravo decki, znao sam ja da vi imate potencijala!

Mjesta, mjestaaaaa!
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 14/12/2008 : 18:10:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message

Nemam ni jedan strip sa greskom . . .

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 14/12/2008 : 23:45:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=1148796
tek jedna ponuda??? jako slabo. ipak je trebalo staviti puno vecu pocetnu cijenu ili da aukcija traje mjesec dana. malo nas je koji to skupljamo, a svi koje znam su spremni dati iznimno velike cifre za fehldruck.

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 15/12/2008 : 00:12:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
quote:

Renky, neki ovdje znaju i citati, pa me zanima tko je tebi procitao u pravilima ovih aukcija da se vitrina placa?
Svatko na aukcijama može staviti cijenu koju hoce, a da li ce prodati, to je samo njegova stvar, ne?
Naravno da me zanima realna cijena, ali isto tako sam odredio cijenu ispod koje ga necu prodati, što je moje pravo.
Ako ne prode na ovoj aukciji, cekat ce neko drugo vrijeme u mojoj vitrini medu ostalim Zagorima, pa nek se paca.

Aukcije.stripovi.com FAQ
Što je "Stavi u vitrinu" opcija?

To je opcija koja vam omogucava da vaš predmet bude što uocljiviji medu ostalim aukcijama. Predmeti u vitrini se uvijek nalaze na pocetku liste sa predmetima na pocetnoj stranici i u svojoj pripadajucoj kategoriji! Ova opcija nije besplatna i njena cijena je 5 kn, bez obzira da li predmet na kraju aukcije bude prodan ili ne.

Go to Top of Page

Digging Bill
Junior Member

Croatia
419 Posts

Member since 29/06/2004

Posted - 15/12/2008 : 00:31:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Digging Bill's Homepage  Send Digging Bill a Private Message
quote:
Originally posted by Pavel01

tek jedna ponuda??? jako slabo. ipak je trebalo staviti puno vecu pocetnu cijenu ili da aukcija traje mjesec dana. malo nas je koji to skupljamo, a svi koje znam su spremni dati iznimno velike cifre za fehldruck.

ne mogu vjerovati

I sometimes even tried to catch her, but never even caught her name
Go to Top of Page

zoemis
New Member

Croatia
118 Posts

Member since 24/11/2008

Posted - 15/12/2008 : 02:21:14  Show Profile Show Extended Profile  Send zoemis a Private Message
quote:
Originally posted by dcopic

quote:

Aukcije.stripovi.com FAQ
Što je "Stavi u vitrinu" opcija?

To je opcija koja vam omogucava da vaš predmet bude što uocljiviji medu ostalim aukcijama. Predmeti u vitrini se uvijek nalaze na pocetku liste sa predmetima na pocetnoj stranici i u svojoj pripadajucoj kategoriji! Ova opcija nije besplatna i njena cijena je 5 kn, bez obzira da li predmet na kraju aukcije bude prodan ili ne.

Ajd molim te procitaj 5-6 puta polako moju recenicu koju si djelomicno boldao, pa ceš shvatiti što sam htio reci... Naravno da znam da se placa, prodao ja strip ili ne...

Mjesta, mjestaaaaa!
Go to Top of Page

zoemis
New Member

Croatia
118 Posts

Member since 24/11/2008

Posted - 15/12/2008 : 02:44:27  Show Profile Show Extended Profile  Send zoemis a Private Message
quote:

Pavele, jamacno te nešto muci, pokušavam shvatiti, ali ne ide, prezatvoren si... Ako imaš kakvih problema, izjadaj se, izbaci to iz sebe, bit ce ti lakše. Ako hoceš, zbog tebe (i tvog zdravlja), prekinut cu aukciju, nisam baš toliki materijalist. A ako ne želiš, molio bih te da mi barem na mail šalješ svaku promjenu stanja na aukcijama, što mojim što tudim, tako da stalno budem "u toku zbivanja".

Mjesta, mjestaaaaa!
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 15/12/2008 : 02:59:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:

Pavele, jamacno te nešto muci, pokušavam shvatiti, ali ne ide, prezatvoren si... Ako imaš kakvih problema, izjadaj se, izbaci to iz sebe, bit ce ti lakše. Ako hoceš, zbog tebe (i tvog zdravlja), prekinut cu aukciju, nisam baš toliki materijalist. A ako ne želiš, molio bih te da mi barem na mail šalješ svaku promjenu stanja na aukcijama, što mojim što tudim, tako da stalno budem "u toku zbivanja".

a tako. nakon sto sam ti skrenio paznju da skuzis sta uopce imas, ti se nezahvalni juda meni kurcis? svrsavas na 100 kuna? za nesto sto si mogao brat-bratu prodati za 100 eura da znas gdje?
nista, trebalo te prepustiti renkiju i obiju da te OPERU i podijele...

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 15/12/2008 : 08:02:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
quote:

Zar vam nije cudno da ovaj clan sto je izlicitirao trenutno najvecu ponudu, ima pozitivan komentar samo od Globinja
to je Globinjo sigurno izlicitirao preko nekog svog...
ne zeli da svi ovdje znaju koliko zarko zeli taj strip pa ga na ovaj nacin pokusava dobiti za sto manje novca

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

zoemis
New Member

Croatia
118 Posts

Member since 24/11/2008

Posted - 16/12/2008 : 01:19:23  Show Profile Show Extended Profile  Send zoemis a Private Message
quote:
Originally posted by ponki

quote:

Zar vam nije cudno da ovaj clan sto je izlicitirao trenutno najvecu ponudu, ima pozitivan komentar samo od Globinja
ne zeli da svi ovdje znaju koliko zarko zeli taj strip pa ga na ovaj nacin pokusava dobiti za sto manje novca

Primijetih ja ocjene kod tog clana, bez brige, na www.aukcije.hr takve stvari se kažnjavaju...

Pavele, naj se srditi, se je to same igra, ne? Pricekaj kraj aukcije, pa cemo komentirati...

Mjesta, mjestaaaaa!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/12/2008 : 01:50:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

to mi se kcer od 4,5 godine godine ulogirala
da,toliko želim strip da povecavam ponudu na 1000 kuna

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/12/2008 : 01:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

quote:

Primijetih ja ocjene kod tog clana, bez brige, na www.aukcije.hr takve stvari se kažnjavaju...

Pavele, naj se srditi, se je to same igra, ne? Pricekaj kraj aukcije, pa cemo komentirati...

ovo nisu aukcije hr...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000