forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 rok trajanja ludensovih stripova
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 27/12/2010 : 14:36:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Meni se raspao Božic kalibra 45 i ništa više.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 27/12/2010 : 15:59:21  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
'Snovi' su se kosmarno raspali, a 'Na ruti Moby dicka' je na ruti propasti...
Ima jos par koji su 'pukli' bar na jednom mestu, uglavnom je rec o prvih nekoliko epizoda DD i DD extra.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/12/2010 : 23:16:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Raspalo mi ih se dosta, al vecinu san spasija. Neke još krpan.
Najcešce se odvoje korica zajedno sa prvim/zadnjim listom, al to se lako zakrpa. Najgora stvar je kad se izvuce sav uvez iz korica, odnosno doslovno sve ispadne pa moras vracat nazad i zalipit ka da nista nije bilo. Tezak posa, al ne i nemoguc. Uz dobro ljepilo, zakrpa se ka nista. Al SD izdanja su mi puno bolje po kvaliteti uveza. Mozes ic sa T-84 priko njih i nista im nece bit. Ludensove triba pazljivo citat i ne zavrcat jer se onda dogadaju ovakve nezgode...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 27/12/2010 : 23:36:49  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

Raspalo mi ih se dosta, al vecinu san spasija. Neke još krpan.
Najcešce se odvoje korica zajedno sa prvim/zadnjim listom, al to se lako zakrpa. Najgora stvar je kad se izvuce sav uvez iz korica, odnosno doslovno sve ispadne pa moras vracat nazad i zalipit ka da nista nije bilo. Tezak posa, al ne i nemoguc. Uz dobro ljepilo, zakrpa se ka nista. Al SD izdanja su mi puno bolje po kvaliteti uveza. Mozes ic sa T-84 priko njih i nista im nece bit. Ludensove triba pazljivo citat i ne zavrcat jer se onda dogadaju ovakve nezgode...

Baš tako, SD je imala daleko bolji uvez, a i originalni Bonellijev format...
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 28/12/2010 : 01:52:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Meni se nikad nije nijedan raspa.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 28/12/2010 : 10:54:25  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
ni meni, dok nisam bio oženjen samo su mi se razpadali Pleyboji...stripovi nikad jer eroticnih nisam kupovao.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/12/2010 : 11:34:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:
Originally posted by Paka01

A ti mora da si pažljiv jako. Ili nikom ne posuduješ...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/12/2010 : 11:34:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:
Originally posted by teller

ni meni, dok nisam bio oženjen samo su mi se razpadali Pleyboji...stripovi nikad jer eroticnih nisam kupovao.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 28/12/2010 : 14:14:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
quote:

quote:

Upravo obrnuto Nikad mi nije bilo bitno da je strip glancer i nisam opsesivan šta se tice toga, ne pazim kako okrecem stranice ili neke slicne stvari, a vrlo cesto ih posudujem prijateljima, tako da stvarno ne znan u cemu je problem

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/12/2010 : 22:22:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

quote:

quote:

Upravo obrnuto Nikad mi nije bilo bitno da je strip glancer i nisam opsesivan šta se tice toga, ne pazim kako okrecem stranice ili neke slicne stvari, a vrlo cesto ih posudujem prijateljima, tako da stvarno ne znan u cemu je problem

Laicki receno - ti si jedan "lucky bastard"!
A cuješ, dobro je dok ti vracaju ti kojima posuduješ. Mora da im slijepo vjeruješ...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/12/2010 : 02:18:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Ma mislin, ne posudujen svima nego samo ovih 3-4 prijatelja i to je to. Kod nekih od njih znaju ostat i po par miseci, al uvik ih dobijen nazad u istome stanju u kojemu sam ih i posudija Štajaznan, ipak mi je to ekipa, cuvamo stvari koje jedni drugima posudimo, nebitno jesu li to stripovi ili nešto sasvin deseto.

Go to Top of Page

JOBAH
Starting Member

49 Posts

Member since 09/02/2010

Posted - 29/12/2010 : 08:28:59  Show Profile Show Extended Profile  Send JOBAH a Private Message
quote:

Ma mislin, ne posudujen svima nego samo ovih 3-4 prijatelja i to je to. Kod nekih od njih znaju ostat i po par miseci, al uvik ih dobijen nazad u istome stanju u kojemu sam ih i posudija Štajaznan, ipak mi je to ekipa, cuvamo stvari koje jedni drugima posudimo, nebitno jesu li to stripovi ili nešto sasvin deseto.

I zenske? :)))
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 29/12/2010 : 12:47:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

Ma to je super. U današnje vrijeme rijetko kome možeš vjerovati, bez obzira radi li se o stripovima ili bilo cemu drugome. Ja takoder imam par frendova, onako uži krug kojima mogu vjerovat ali ne skupljaju stripove tako da imam povjerenje u njih iako nemamo isti interes za stripove. A i to što ti vracaju u istom stanju kakve su uzeli, to je za pohvalu! Jer gore je kad ti netko vrati strip potpisan na marginama, s mrljama od kave, materijalom iz uha ili nosa i eventualno koje stranice propaljene s cigaretom...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/12/2010 : 13:49:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
@JOBAH: po potribi

@Zlotvor: Još se nikad nije desilo, a nadan se ni da nece

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 29/12/2010 : 21:11:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Nece, nece. Ako su pravi frendovi, nece sigurno...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

crazyboy993
Average Member

Croatia
760 Posts

Member since 26/11/2010

Posted - 29/12/2010 : 22:25:49  Show Profile Show Extended Profile  Send crazyboy993 a Private Message
quote:

quote:

ti stripove posuduješ?
nema šanse da neko odnese strip iz moje kuce ako ga ne kupi ili ako ne mjenjamo

Press any key to quit or press any other key to continue
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/12/2010 : 22:30:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Da, posudujem Kako sam vec reka, ne svima, al nekim prijateljima posudujem i vjerojatno cu uvik posudivat. Drago mi je nekome posudit strip i omogucit mu da se zabavi uz njega, pa cak i ako se desi neko manje oštecenje na njemu, nije mi bitno Normalno, naljutija bi se da se cili strip ošteti, al to se još nikad nije dogodilo, a vjerojatno i nece jer mi prijatelji znaju koliko mi te stvari znace i vrlo ih dobro cuvaju.

Go to Top of Page

crazyboy993
Average Member

Croatia
760 Posts

Member since 26/11/2010

Posted - 29/12/2010 : 22:32:06  Show Profile Show Extended Profile  Send crazyboy993 a Private Message
quote:
al to se još nikad nije dogodilo, a vjerojatno i nece jer mi prijatelji znaju koliko mi te stvari znace i vrlo ih dobro cuvaju.

da, dok si ti u blizini, dok te nema druga stvar

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/12/2010 : 22:33:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Misli ti šta oceš, znan šta govorin

Go to Top of Page

crazyboy993
Average Member

Croatia
760 Posts

Member since 26/11/2010

Posted - 29/12/2010 : 22:41:59  Show Profile Show Extended Profile  Send crazyboy993 a Private Message
ma malo šale ne škodi duhu ;)

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/12/2010 : 22:43:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Znan znan, razumimo se

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 30/12/2010 : 15:34:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Malo skrecemo s teme, zar ne? Al malo...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 30/12/2010 : 17:16:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message
Meni su se raspali ali ne mojom krivicom oni brojevi što je SD preskocila a Ludens objavio nakon Istrebljivaca,dakako ne svi ali oko 5 brojeva, stranice(uglavnom nekoliko prvih i zadnjih) su se samo odljepile nakon nekog vremena,kasnije više nijedan strip nije bio loše kvalitete.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 30/12/2010 : 17:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Da, to je bilo najgore razdoblje. I ja sam primjetio da sam najviše krpao prva Ludensova izdanja, a kasnije sve manje.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

crazyboy993
Average Member

Croatia
760 Posts

Member since 26/11/2010

Posted - 30/12/2010 : 19:40:28  Show Profile Show Extended Profile  Send crazyboy993 a Private Message
quote:

Malo skrecemo s teme, zar ne? Al malo...

ma samo malo, nije valda za sud to?

Edited by - crazyboy993 on 30/12/2010 19:40:39
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.9 seconds. Snitz Forums 2000