forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ekonomska kriza i strip
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/12/2008 : 02:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
I znam da je pravi razlog za tvoju nervozu to sto nikad nisi mogo da popijes ko ja
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 09/12/2008 : 02:58:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
A,b'e,Nislije,opet pra'ite neku talantu! MaLko se pomene kriza i odma' uzbuna na jug? Dok se Henri ne javi s' neko hladnokrvno:"Da,da...kriza...njah...",nije strasno!(gle,i Cibaliu pustili s' lanca! )
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/12/2008 : 06:50:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

A,b'e,Nislije,opet pra'ite neku talantu! MaLko se pomene kriza i odma' uzbuna na jug? Dok se Henri ne javi s' neko hladnokrvno:"Da,da...kriza...njah...",nije strasno!(gle,i Cibaliu pustili s' lanca! )

Trebao bi i ti da navrnes sad za BG(da podelimo troskove putovanja),a ako ne onda obavezno za Nis cim bude prilike da se upoznamo(naravno i s Henryjem,i njega ne znam iako je iz Nis).
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 09/12/2008 : 16:38:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Dogovoreno,stari!Prvom prilikom-upoznavanje! Zakljucak:Kriza zblizuje ljude,a gde se ljudi zblize-tu padne neka razmena stripovskih dobara!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 09/12/2008 : 18:54:59  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Uh,nadam se da necu morati da se odricem ni jednog izdanja. Uzimam sve od Zagora,osim redovnog ludens izdanja posto ga ima u VC.
Uzimam i Dylan Doga redovnog i super book od VC.
Dalje Martija od VC i Bred Berona ako se to racuna posto ide na 3 meseca.
Eto sitnica!

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Škrky
Junior Member

Croatia
410 Posts

Member since 11/11/2008

Posted - 09/12/2008 : 19:25:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Škrky's Homepage  Send Škrky a Private Message
Ja se odricem postanja po blesavim topicima.

Ocito, ne vec danas.

Odgovorno tvrdim da sam možda u pravu!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 09/12/2008 : 19:42:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by Škrky

ostat ces ti na 21. postu
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/12/2008 : 19:49:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

quote:

Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/12/2008 : 20:22:43  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Beh, ako dode do toga da treba da se odricem zadovoljstava u životu onda hebeš sve. Prodacu komp i necu morati da citam kikijeve i profesorove postove i na miru cu kupovati stripove
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 09/12/2008 : 20:44:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
za to imas opciju "add to ignorelist"...
a moja lista je vec dobro podebela

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 09/12/2008 : 20:48:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

quote:

hi hi

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 09/12/2008 : 20:56:01  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
Odrecicu se zivota,i onda cu da jasem stripove i citam konje na prostranim prerijama sa indijancima :)

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 09/12/2008 : 21:03:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
Ja sam se odreko hljeba, bureka i kebaba. Teško je al moram da kupujem: Tex- sve što izlazi. Zagor- sve osim kol., o.VC SPE VC, Dilan- sve osim VC mISTER- SVE OSIM VC mARTI-SVE MR-VG IZDANJE MV I KP- USKORO. jOŠ NEMAM PARA ZA ONE Fibrine strip albume i jednog cu ih dana kupovat. Dam- imam samo 2 broja i Mark i Blek- sve kapetan Miki- ak pocne izlazit i NN I NEŠ SAM ZABORAVIO majke mi

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000