neboneli strip princ valijant po nekima ima vecu draz u crno-beloj verziji,pa ja vas pitam koji bonelli crtac stvarno zasluzuje izdanje u boji,a definitivno koji ne? JEDAN JEDINI KOJI BI TREBAO CEO STRIP CRTATI-OBOJITI JE C.VILLA,PO MOME.
Milazzo je tu najjaci sa njegovim vec nadasve poznatim akvarelom!
Istina da je Milazzo odlican crtac, ali i Villa zaslužuje strip u boji.
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Okej je što ovako svaki stoti broj izbace u koloru. Možda bi bilo lepo da se napravi kolor biblioteka nekog junaka, ili radova odredenog crtaca, nešto u fazonu Alan Ford kolor biblioteke, koja se meni baš dopada. Ono, samo par brojeva, neke važne epizode... Ali, Bonelli bi izgubio draž da izlazi u boji, bez obzira o kom crtacu, ili opet-o junaku, je rec.
Okej je što ovako svaki stoti broj izbace u koloru. Možda bi bilo lepo da se napravi kolor biblioteka nekog junaka, ili radova odredenog crtaca, nešto u fazonu Alan Ford kolor biblioteke, koja se meni baš dopada. Ono, samo par brojeva, neke važne epizode... Ali, Bonelli bi izgubio draž da izlazi u boji, bez obzira o kom crtacu, ili opet-o junaku, je rec.
Boja mi je dobra u TEX GIGANT Cubert (mislim da su bojali momci iz Marketprinta) te u Marvelu. U Zagor Gigantu tako-tako, ništa strašno, kao i u Zagoru Indijanska magija-ništa posebno. Iako sam Bonellijev fan-ne umirem za color izdanjima. Ostala Bokgloobe i SA izdanja moraju bit obavezno u boji. Ipak smo se malo razmazili sa tim perfektnim color izdanjima. Nekad je bilo sve što je došlo pod ruku dobro. A da,dobar mi je Milazzo u boju-cak perfektan, posebno Dah i san je strava od color pejsaža.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ma ti se još oporavljaš od infarkta pa ne znaš o cemu pricaš.
Da, ja sam mala beba, pa se ne razumem u stripove. Moje misljenje je da su u boji bolji i ne mora se niko sloziti sa mnom, ok? A sto se tice Princa Valijasnta, u boji je izlazio jedino u Kekecu i meni je super to odradjeno, odnosno obojeno.
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
SVI STRIPOVI, DO JEDNOG, U BOJI, SU MNOGO BOLJI OD CRNO=BELIH.
za bonelijeve se slazem,ali evo npr za valijanta ne,jel se strip tako upropascava...A Marvel naravno da treba da bude u boji jer imaju odlicne koloriste,a crtezi nisu bog zna shta puni detalja
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Pa pogledajte sramotan bonelijev iskorak u kolor - DD Color Fest, koje je namijenjeno, vidi vraga, upravo djeci. Price su, kažu, sranje, ali efekt boje bi sve to trebao anulirati i od stripa uciniti, u odredene grupacije ljudi, sasvim prihvatljivo izdanje. Prljava marvel-strategija.