Poll Question:
Od kojeg Bonellijevog junaka biste voljeli smajli. Mislim ak Markos vidi da se želi necji smajli udovoljit ce narodu. Glasujte:
Results:
Dylan
[27%]
14 votes
Tex
[25%]
13 votes
Marti
[12%]
6 votes
Nathan
[8%]
4 votes
Ken
[14%]
7 votes
Dampyr
[2%]
1 votes
Magicnog
[6%]
3 votes
Nicka
[0%]
0 votes
francusko-belgijske
[4%]
2 votes
Mikija,Kita,Tima i Dastija...
[2%]
1 votes
Poll Status:
Locked »»
Total Votes: 51 counted »»
Last Vote:
12/12/2008 11:34:27
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Pa druže Pajtose svako od junaka ima svoj simbol. Texov bi bio onaj sokol što ga nosi na košulji, a Dylanov(stavljam prijedloge za one koje vjerujem da ce pobjediti) hmm......... smrt smajlic I naravno pozivam vas sve da glasujete. Ja sam glasovo(bilo bi lijepo umjesto ove zagrade stavit tex smajlic)
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
@Kiky Cibalia mi je,licno,simpatican i steta da mu topic propadne bez i jednog odgovora.Topic k'o topic,ima i ludjih pa opstaju! @Hanter Jesam se vec pitao da li je moguce uopste napraviti te smajlice...
He,he,he,evo ga Globinjo,sa' ce nam on reci kad ce novi smajlici... @Okiboki Cheef,stavis"[",napises"zagor",pa stavis"]".Jedan od nacina...Ako zoves pivo..."Lav",molim!
Mutirana poludela mandarina napada kaludericu? Mandarina maskirana u Batmana? Pokahontas se maskirala u Hijavatu? Mandarina koja je duuuugo stajala u podrumu, pa je malo povukla..?
Ko je glasovo glasovo je Dilan je pobjedio i drago mi je da je NEKO glasaO za TiD, KM I MG