forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 -Strip o Marku Perkovicu Thompsonu!???
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

milkywaymanser
Junior Member

Serbia
457 Posts

Member since 22/04/2003

Posted - 19/12/2008 : 22:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit milkywaymanser's Homepage  Send milkywaymanser a Private Message
Mirise na politiku! Kosovo nije drzava!
Go to Top of Page

prihvati
Starting Member

30 Posts

Member since 24/05/2006

Posted - 19/12/2008 : 22:44:18  Show Profile Show Extended Profile  Send prihvati a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad

quote:
Originally posted by prihvati

quote:

-Nedavno je zgotovljen strip o ovom Hrvatskom pjevacu,ali autora na njegov zahtjev,ne bih spominjao.Mene,recimo,interesira..što mislite,da li bi ovaj strip,zbog pjevaceve popularnosti,pomogao u popularizaciji stripa?-Vjerojatno bi se na teritoriju bivše države, medijski,naširoko i nadugacko raspravljalo o ovakvom strip štivu(mislim na novonastale države raspadom Juge-Hrvatska,Slovenija,BiH,Makedonija,Crna Gora,Srbija,Kosovo).Inace,radi se o strip albumu od 64 stranice i izgleda super,ali se još traži izdavac.

Polako. Znamo na sta mislis i bez kvalifikacija.
Pozz

-Dobro,bar netko zna!...ali ne kužim ovo podebljavanje.Nešto si htio rec?Svrbi negdje?

Da. Mislim da tvoje podjebavanje malo vise svrbi od mog podebljavanja. Kuzis?
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 19/12/2008 : 22:45:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by William_Wallace

quote:

quote:
Originally posted by masni

To je cista budalastina to je isto kao da se pravi strip o baji malom knindzi

...budalaština je ova tvoja opaska.

Masni je apsolutno u pravu!

-Eh...masni apsolutno nije u pravu,ali je baja!
Go to Top of Page

mrav
New Member

Tunisia
185 Posts

Member since 19/12/2008

Posted - 19/12/2008 : 22:47:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mrav a Private Message
Ja mislim da necu da dajem pare na taj strip. Nije po mom ukusu.

http://www.sfpogled.net/
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 19/12/2008 : 22:49:40  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

-Nedavno je zgotovljen strip o ovom Hrvatskom pjevacu,ali autora na njegov zahtjev,ne bih spominjao.Mene,recimo,interesira..što mislite,da li bi ovaj strip,zbog pjevaceve popularnosti,pomogao u popularizaciji stripa?-Vjerojatno bi se na teritoriju bivše države, medijski,naširoko i nadugacko raspravljalo o ovakvom strip štivu(mislim na novonastale države raspadom Juge-Hrvatska,Slovenija,BiH,Makedonija,Crna Gora,Srbija,Kosovo).Inace,radi se o strip albumu od 64 stranice i izgleda super,ali se još traži izdavac.

Pozz

-Dobro,bar netko zna!...ali ne kužim ovo podebljavanje.Nešto si htio rec?Svrbi negdje?

-Oprosti,ali zaista ne kužim.Di sam ja to "podjebavao"?Konkretno napiši.Zaista ne shvacam što si podebljao i zašto.Nešto sam krivo napisao?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 19/12/2008 : 22:54:51  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Verovatno je u pitanju neka novonastala dežela?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26037 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/12/2008 : 22:55:20  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

-Ne,ali mi se cinilo da si nešto htio rec ili napisat,ili si se usro,pardon,isprika...prestrašio si se?

Cuj, našao si strašno loš trenutak da i mene podjebavaš.
Ne znam koji problem imaš sad odjednom, ali kada imam nešto da kažem to i uradim.Kapiraš?
Jebe mi se i za Thompsona i za bilo kog drugog, nisam cuo nijednu njegovu pesmu, štaviše, sve što znam o njemu je sa ovog foruma iz vaših komentara. I nije mi tema koja bi me nešto potresla, verovao ti ili ne.
E sad, to što sam cuo, kao i kada znam kako su se svi topici na tu temu završili su mi dovoljan razlog da topic zakljucam, a tebe i ostale izbacim. Verovao ili ne, ja sam prvi covek koji je video ovaj topic, kliknuo sam na njega 5 sekundi pošto si ga postovao. Mogao sam da ga izbrišem a tebe upozorim na mail, ali ovako je lepše.
Namerno podjebavaš ljude, "prevodiš" moje reci, izazivaš druge da kažu nešto kompromitujuce...
Kaži vec jednom jasno i glasno ako nešto imaš, ili i ti nemaš muda?

Topic necu JA zakljucati, iz razloga koje sam gore naveo, ali se nadam da neko hoce. Pazi, ovo je mogao da ostane i normalan topic da nisi bez razloga krenuo sa podbadanjem, ali ti ceš znati zašto.
Hvala na pažnji.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

prihvati
Starting Member

30 Posts

Member since 24/05/2006

Posted - 19/12/2008 : 22:55:46  Show Profile Show Extended Profile  Send prihvati a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pozz

-Oprosti,ali zaista ne kužim.Di sam ja to "podjebavao"?Konkretno napiši.Zaista ne shvacam što si podebljao i zašto.Nešto sam krivo napisao?

Sve cool. Idemo dalje.
Pozz

PS Za "konkretno" imas PM
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26037 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/12/2008 : 22:57:34  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
A iako neki kažu da preozbiljno shvatam moderatorsku dužnost:
sledeci post koji ima barem jedan promil politike ili slicnog u sebi: 21 dan kazne istog trena. Spremite na vreme Markosov mail da se žalite.
Hvala na pažnji.

Edited by - manhunter on 19/12/2008 23:03:34
Go to Top of Page

mrav
New Member

Tunisia
185 Posts

Member since 19/12/2008

Posted - 19/12/2008 : 23:03:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mrav a Private Message
Ne znam zasto ljudi pricaju u politickoj konotaciji na forumu sa ovako lepom umetnickom temom. Sto se mene tice autor stripa moze da bude i Bantu crnac i nece mi smetati ako crta bolje od ferrija :) Sto se stripa na ovoj temi tice... cisto sumnjam.

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 19/12/2008 : 23:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

-Ne,ali mi se cinilo da si nešto htio rec ili napisat,ili si se usro,pardon,isprika...prestrašio si se?

Cuj, našao si strašno loš trenutak da i mene podjebavaš.
Ne znam koji problem imaš sad odjednom, ali kada imam nešto da kažem to i uradim.Kapiraš?
Jebe mi se i za Thompsona i za bilo kog drugog, nisam cuo nijednu njegovu pesmu, štaviše, sve što znam o njemu je sa ovog foruma iz vaših komentara. I nije mi tema koja bi me nešto potresla, verovao ti ili ne.
E sad, to što sam cuo, kao i kada znam kako su se svi topici na tu temu završili su mi dovoljan razlog da topic zakljucam, a tebe i ostale izbacim. Verovao ili ne, ja sam prvi covek koji je video ovaj topic, kliknuo sam na njega 5 sekundi pošto si ga postovao. Mogao sam da ga izbrišem a tebe upozorim na mail, ali ovako je lepše.
Namerno podjebavaš ljude, "prevodiš" moje reci, izazivaš druge da kažu nešto kompromitujuce...
Kaži vec jednom jasno i glasno ako nešto imaš, ili i ti nemaš muda?

Topic necu JA zakljucati, iz razloga koje sam gore naveo, ali se nadam da neko hoce. Pazi, ovo je mogao da ostane i normalan topic da nisi bez razloga krenuo sa podbadanjem, ali ti ceš znati zašto.
Hvala na pažnji.

-Pazi na rijeci kojima se služiš,ako si i postavljen za moderatora,osnovnu kulturu moraš posjedovat!-Recimo da bi trebao ostat sabran i smiren.Eventualno možeš koristit rijec -provokacija.To bi bilo puno primjerenije od rijeci "podjebavaš"(citiram te)!-Trenutak,loš ili dobar?Objasni.
-Topik je iskljucivo stripovski,a to što si ti sav napet i u iscekivanju,pogledao prvi u 5 sekundi....cestitam!Sinko,iz kojeg razloga bi ti ovaj topic zakljucao?Veze nema sa politikom.Ako nešto nisi shvatio,mogu ti prevest,a kad smo vec kod prevodenja,zar je nešto loše u tome ukoliko bih ja zamolio da mi netko prevede rijeci kojima se ti služiš?-Provokacija?..može biti,a i ne mora!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26037 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/12/2008 : 23:26:42  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

-Pazi na rijeci kojima se služiš,ako si i postavljen za moderatora,osnovnu kulturu moraš posjedovat!-Recimo da bi trebao ostat sabran i smiren.Eventualno možeš koristit rijec -provokacija.To bi bilo puno primjerenije od rijeci "podjebavaš"(citiram te)!-Trenutak,loš ili dobar?Objasni.
-Topik je iskljucivo stripovski,a to što si ti sav napet i u iscekivanju,pogledao prvi u 5 sekundi....cestitam!Sinko,iz kojeg razloga bi ti ovaj topic zakljucao?Veze nema sa politikom.Ako nešto nisi shvatio,mogu ti prevest,a kad smo vec kod prevodenja,zar je nešto loše u tome ukoliko bih ja zamolio da mi netko prevede rijeci kojima se ti služiš?-Provokacija?..može biti,a i ne mora!

Ok, moracu da pricam p-o-l-a-k-o...
Topic sam vide odmah pošto si ga postavio, upravo 10sec ranije sam se bio ulogovao, i bio je na vrhu, i pisalo je 0 views. Kapiraš? Nisam ništa "jedva cekao", ili slicno.
A reci, kojima se ja recima služim a ti ih ne razumeš?
A topic ne bi imao veze sa politikom da.....ma cuj, nisam ti ja Dado da ti pišem 2 kilometra posta..

Ah da, kad smo vec kod kulture, "podjebavati" je najprikladnija rec koju sam našao za ono što ti radiš. Šta cu ti ja sad...

A svim forumašima se izvinjavam ako sam bio nekulturan, viša sila.

Edited by - manhunter on 19/12/2008 23:33:54
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 19/12/2008 : 23:31:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message
Evo da probam vratiti topic u stripovske vode, baš me interesuje o cemu se radi u tom stripu, kakva je karakterizacija likova, da li je u boji ili je c/b, da li je planirano da se deli na koncertima, mislim pred koncert ili posle koncerta, mogao bi cenjeni kolega da iznese malo detalja. Mislim da ovi detalji takodje uticu na dalju popularizaciju...

Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!

Jovan Ducic
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 19/12/2008 : 23:33:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Corto_Maltese

Evo da probam vratiti topic u stripovske vode, baš me interesuje o cemu se radi u tom stripu, kakva je karakterizacija likova, da li je u boji ili je c/b, da li je planirano da se deli na koncertima, mislim pred koncert ili posle koncerta, mogao bi cenjeni kolega da iznese malo detalja. Mislim da ovi detalji takodje uticu na dalju popularizaciju...

da,i mene zanima...mogao je biti bilo koji pjevac...ima netko onaj tošin strip?

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26037 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/12/2008 : 23:36:13  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Pa to je na postavljacu topica da uradi.
Obicno se navede ime autora, broj stranica, tehnika, uvez, cena, ostali detalji. Kad se govori o stripu.

Go to Top of Page

mrav
New Member

Tunisia
185 Posts

Member since 19/12/2008

Posted - 19/12/2008 : 23:37:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mrav a Private Message
ma ko je taj Thompson?? Bez veze zvuci.. ko je to??

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 19/12/2008 : 23:37:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by mrav

google je sveta stvar...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 19/12/2008 : 23:38:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

Pa to je na postavljacu topica da uradi.
Obicno se navede ime autora, broj stranica, tehnika, uvez, cena, ostali detalji. Kad se govori o stripu.

ajde ratko,daj neke podatke,i ne kaci se s moderatoromtovare

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26037 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/12/2008 : 23:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

Kako se tovar prevodi? Magarac ili mula?

Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 19/12/2008 : 23:42:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by mrav

google je sveta stvar...

nije pitanje ko je to, vec šta je to
http://www.tcarms.com/

Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!

Jovan Ducic
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 19/12/2008 : 23:43:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

mula ili mule je križanac(ne ivica)magarca i konja...tovar je magarac...meni je najjace kad nas purgeri zovu tovari,i misle da su nas uvrijedili

Go to Top of Page

DZOMBA
Starting Member

33 Posts

Member since 26/11/2008

Posted - 19/12/2008 : 23:44:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DZOMBA a Private Message
Ipak je to bolje vezati za druge apologete i slavljenike najveceg zlocina u ovom delu sveta, pa bi moglo da ide u jednoj trilogiji gde bi pored navedenog ishao i strip o onom lekaru dr. Mengeleu, i recimo, onom strucnjaku za marketing Goeblesu, ili kako se vec zvao.
I dizajn edicije bi trebalo da prati njihovu misao, pa neke crno/crvene kombinacije svakako najbolje pristaju. Pa ko voli takve stvari da se ne oseti prevarenim.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 19/12/2008 : 23:44:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

quote:

Ok, moracu da pricam p-o-l-a-k-o...
Topic sam vide odmah pošto si ga postavio, upravo 10sce ranije sam se bio ulogovao, i bio je na vrhu, i pisalo je 0 views. Kapiraš? Nisam ništa "jedva cekao", ili slicno.
A reci, kojima se ja recima služim a ti ih ne razumeš?
A topic ne bi imao veze sa politikom da.....ma cuj, nisam ti ja Dado da ti pišem 2 kilometra posta..

-Valjda si mislio ....pišem polako!??...ako si na to mislio,vjerovatno jesi(nadam se)...dode ti na isto.Pisao ti p-o-l-a-k-o....ili brzo...uvijek napišeš isto(otkuda bih znao,kada citam,pišeš li ti p-o-l-a-k-o oli brzo)?
-Rijeci koje ne razumijem?-Evo,odoh se potrudit i pregledat,pa ti javim.Uglavnom,ne uvlaci nikakvoga Dadu u dijalog i nema potrebe da naglašavaš JA (veliko slova).Kada si ga vec spomenuo...da,ti nisi on,barem što se pismenosti tice.Istina,kratak si i nedorecen u tekstu.Izuzetno nekulturan,ispodprosjecno pismen.Citirat cu ti rijeci za koje smatram da imam pravo tražit da mi ih netko prevede,a ti,imaš se pravo ljutit na to.Par minuta,pa ti se javim.

P.S-Molio bih te da ovaj topic ne politiziraš.Pitanje je sasvim jasno i odnosi se na strip.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 19/12/2008 : 23:45:49  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

A iako neki kažu da preozbiljno shvatam moderatorsku dužnost:
sledeci post koji ima barem jedan promil politike ili slicnog u sebi: 21 dan kazne istog trena. Spremite na vreme Markosov mail da se žalite.
Hvala na pažnji.

-Kakva politika??O cemu ti pišeš?Paranoja??
Go to Top of Page

mrav
New Member

Tunisia
185 Posts

Member since 19/12/2008

Posted - 19/12/2008 : 23:46:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mrav a Private Message
quote:

quote:

quote:

mula ili mule je križanac(ne ivica)magarca i konja...tovar je magarac...meni je najjace kad nas purgeri zovu tovari,i misle da su nas uvrijedili

Kako magarac i konj mogu da se oplode kad su razlicite rase.. To bi bilo kao kad bi covek mogao da oplodi pingvina? Ili gresim

Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000