A sto se tice kloniranja... jebote zamisli da dva ovakva dodju na neki sastanak u neki kafic? Kafic pun ko sipak... I zamisli ono gazda kafica se zali prijateljima da mu je kafic pun ali promet mu opao...
Cuj bez ljutnje al znam par takvih i mogu ti reci kada oni udu u birtiju gazde trljaju ruke Usput da se i ja pridružim cestitkama u svezi 200-og izdanja!!
Kako smo vec bili i najavili, naslovnice za biblioteku Nick Raider radit ce se posebno (kao sto sada imamo slucaj s Magicnim Vjetrom), te vas stoga ovom prilikom zelimo izvijestiti da ce sve te naslovnice za nasa izdanja raditi fenomenalni Darko Perovic!!!
Vjerujte, ova cinjenica cini nas neizmjerno sretnima i ponosnima, a vjerujem da cete i vi biti zadovoljni!
I da, premijeru Nickove biblioteke ocekujte za MaFest...
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Odlichno, momci! nadam se da tje ovde biti wraparound naslovnjache... chisto da chika Darko moze da se razmashe valjano... ...a i shto ih ja preferiram:)
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Kako smo vec bili i najavili, naslovnice za biblioteku Nick Raider radit ce se posebno (kao sto sada imamo slucaj s Magicnim Vjetrom), te vas stoga ovom prilikom zelimo izvijestiti da ce sve te naslovnice za nasa izdanja raditi fenomenalni Darko Perovic!!!
Vjerujte, ova cinjenica cini nas neizmjerno sretnima i ponosnima, a vjerujem da cete i vi biti zadovoljni!
Sjajna informacija!
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Odlichno, momci! nadam se da tje ovde biti wraparound naslovnjache... chisto da chika Darko moze da se razmashe valjano... ...a i shto ih ja preferiram:)
Darko ima potpunu slobodu. Dakle, sad ga mozes moliti da ubaci kojeg zombija na neku od naslovnica.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
U tome je draž vaših stripova!
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
dal razmišljate hrbte Nika radit na nacin Demiana, tj.da par epizoda-recimo 6 knjiga (18 epizoda) tvori sliku sa strane.Neznam, kod Demiana se mi svidja.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Darko ima potpunu slobodu. Dakle, sad ga mozes moliti da ubaci kojeg zombija na neku od naslovnica.
a mogu i ostali - da ne bude da sam pod protekcijom:)))pPP
nego slabo pratim, ali zbilja super vijest. ponosan sam vlasnik njegova crteza mv, makar jos nije stigao do mene lik je fenomenalan crtac (ne puki ilustrator)...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.