forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 ZAHIR, GRUPA TNT
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

meto
Starting Member

63 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 29/12/2008 : 22:08:54  Show Profile Show Extended Profile  Send meto a Private Message
Bog svima, ima li iko kontakt s ovim clanovima: ZAHIR mi je izbidao nekih 40-ak stripova unazad 2-3 miseca i javio da ce mi rješiti u 12-om
pa ništa, šaljem mu mailove da znam ocu li ih vratiti na aukcije - nema veze ako je odusta - necu mu dati negativan komentar (nisam nikom do sada), ovaj drugi iz Beca(GRUPA TNT) mi se isto ne javlja - 1 strip pa nema veze ako je odustao.
Cekat cu još malo pa ih vracam na aukcije-
(]

kugo i kolero

vzagorv
Starting Member

17 Posts

Member since 05/08/2008

Posted - 30/12/2008 : 12:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Send vzagorv a Private Message
Bravo za meta i mog dragog prijatelja iseserina što ne daju negativne komentare zahiru.
Ono...placajte proviziju, cekajte dal ce se javit, udobrovoljit a on neka se i dalje ponaša ko zlatno tele i zajebava po aukcijama.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 30/12/2008 : 14:25:41  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Pa da, pametno......meni se nije javio za jedan strip vec 5 meseci, ali vec sam zaboravio na njega, kad sad vidim famozni Zahir se ponovo pojavio i ne javlja se povodom osvojenih aukcija, dobar covek.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/12/2008 : 20:21:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
opet vi cekate par mjeseci,nevjerovatno
meni je neki tip prije 7 dana uzeo neke stripove na aukciji,dao sam mu broj racuna ima 6 dana,ni traga ni glasa...cekam još dva dana i ide mu negativni...a vi cekajte...2,3,4 mjeseca...bravo...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/12/2008 : 20:56:38  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
jebiga,nisu svi moderatori

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30956 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 31/12/2008 : 07:08:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
ja sam imal srece pa mi uplatio nakon 3 mjeseca

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000