Iako sam veliki Zagorov fan postoje stripovi od ovog junaka koje nemogu da smislim i za koje smatram da je bolje da nikada nisu ni osmišljeni i nacrtani,zanima me šta je to što je po vama od Zagora najlošije,s tim što mislim da je potrebno izostaviti onih prvih 50-ak hronoloških epizoda koje su uglavnom svima loše,pitanje se odnosi na epizode pocevši sa Zagorom ZS od 200 pa do današnjih epizoda...
Što se mene tice mrtva trka izmedu sovine litice/beli poglavica i cetvorodelne price krvna braca,ne znam zašto ali to je jedina prica koju nisam mogao da svarim i pored par pokušaja...
Blaga Jeana Leffita Cainov povratak Carstvo Songhaya Zemlja slobode Veracruz Crni brod-ove dvje dobre Povratak Kandrax iako mi je Boselli najbolji scenaarist.
Sotono
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
to kod Zagora ne postoji, Chiarola mi je dobar kao i Kukci, da me je...eš ne setim se stvarno lošeg Zagora.Ima koji lošiji ali da bi bio skroz loš...........NEMA
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Stvarno ne mogu da kažem za nekog Zagora da mi je loš, ima odlicnih i solidnih, ali baš loših da me nerviraju ili toliko smaraju dok citam nema Evo pre neki dan sam citao Kukce ubojice (Insekte ubice) sa Cassarovim crtežom i prijalo mi (ništa posebno, solidna epizodica)
Stvarno ne mogu da kažem za nekog Zagora da mi je loš, ima odlicnih i solidnih, ali baš loših da me nerviraju ili toliko smaraju dok citam nema Evo pre neki dan sam citao Kukce ubojice (Insekte ubice) sa Cassarovim crtežom i prijalo mi (ništa posebno, solidna epizodica)
to ti je blagdansko raspoloženje...i ja jucer citah zagor vs predator...
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Pa najgori mi je onaj Bosellijev helingen, cudi me da mu je Nollita posle Sclavijevog remek dela dozvolio da napise onu papjazjaniju od price, mislim stvarno
Prestrog si ,meni je taj poslednji Helingen odlican...ponovo je prica dobila jednu višu dimenziju...ocekivao sam veci pad posle price kao što su Demoni ludila...
e jeste i ta prica sa kandraxom je glupa do bola jos kad sam citao komentare ljudi ovede kako su prve dve price spore i glupe a kako je bosellijeva san snova, mislio sam dali se ovi ljudi zezaju ili stvarno to misle , ali izgleda da je ova pomama za Tolkinom nakon Jacksnovog filma ostavila traga na ljude,jer ne vidim drugi razlog zasto bi ljudi davali ovako visoke ocene ovim epizodama.Da se razumemo Nestali istrazivac je ekstra ali ove price sa Kandraxom i Helingenom i dimenzijama i junacima crvene sljive i prepecene rakije su dno dna, jer je covek samo upropastio dva ponajbolja zagorova neprijatelja, jos samo ocekujem da posalje supermajka u neku paralelnu dimenziju sa sve trolovima i vampirima pa da zaokruzi pricu.
Najgora epizoda ikad je "Nocna mora na moru".Boli koliko je glupa.Ljudi ja sam jako tolerantan sto se tice Zagora,sve mi je citljivo,ali ovo je toliko glupo da ja nemam reci.
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Kukci ubojice- koji srot srotova, hahah, kotnrolisu kukce nekim masinama hahah Zeleni rubac- glupo kao glupost Nocna mora na moru-320 stranica nicega i jadnog Zagorovog zakljucivanja Izvidnica trapera-bezveze kao i sve epizode u tom periodu Pratnja Mohavka-hahah, pustinja usred Darkwooda ( ako me dobro sjecanje sluzi ), hahah Crveni snijeg-bwahahahahahhaha Presuda po kratkom postupku-koja glupava prica i jos gori crtez drugi dio Misterioznog sela-koji rahilan zavrsetak itd...