Jerneje jel si ga uspeo kontaktirati...ako ti ne ide mogu ga ja cimnuti telefonom...
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
Evo, opet Vam se obracam, draga publiko....pošto sam mu poslao 2 mejla, nije mi se ništa više javio od prvog ovog objavljivanja posta ovde! Novac za jedan strip je primio, onda sam ga upitao, koliko da mu ukupno pošaljem za još 3 komada, koja sam imao kod njega-od tada ništa više! Inace, kada smo sprovodili prvu transakciju, javljao mi se konstantno, ali sada ništa više! Vidio sam, da mu je netko dao 2 negativna komentara, iako mu je novac vec poslao....! Ako ga neko zna, molim ljepo, ako umesto mene stupi u kontakt s njim da bar ja znam, kao je s njim!THX. Giant
Hvala ljepo na upozorenje..."popušio" sam samo 15 eura-nije mnogo,ali radi principa-N.E.G.A.T.I.V.N.I.
Stvar je u tome da nisi jedini, koliko njih se opeklo za po 15 evra, meni je 15 evra puno i zašto bih dozvolio da me neko prevari? Nadam se da ce uhvatiti lopova. Jebote, koji je to lik, neverovatrno.
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Hvala ljepo na upozorenje..."popušio" sam samo 15 eura-nije mnogo,ali radi principa-N.E.G.A.T.I.V.N.I.
Stvar je u tome da nisi jedini, koliko njih se opeklo za po 15 evra, meni je 15 evra puno i zašto bih dozvolio da me neko prevari? Nadam se da ce uhvatiti lopova. Jebote, koji je to lik, neverovatrno.
Mali je zaista neverovatan...osteceni se svakim danom javljaju u sve vecem broju... Ponudio sam se da nekako posredujem u slanju paketa pa videcemo kako ce sve to zavrsiti...Nazvacu ga danas...
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
Mali je zaista neverovatan...osteceni se svakim danom javljaju u sve vecem broju... Ponudio sam se da nekako posredujem u slanju paketa pa videcemo kako ce sve to zavrsiti...Nazvacu ga danas...
-Ajde,cimni ga više!??....sa kime ti komuniciraš??...ime i prezime navedi i pronadi ga na adresi...izgubio se covjek u imenima i dupliranju
-Dragane,jel si ti stvarno toliko naivan ili se zajebavaš?
Ma nema nista od toga! Meni se crvenimundir predstavio kao Goran Ilic a sada je Zeljko, ko zna ko je ... On je svesno iso na prevaru a nisu mu problemi nastali u medjuvremenu.
Zdravo Giant...koristim ovaj topic da ti se javim u vezi stripova koje si uzeo kod mene. Slao sam ti dva mejla, ali izgleda da ih nisi dobio. Javi mi se na tenej2@gmail.com, pa da se dogovorimo oko tih par komada... Pozdrav, Igor-legolas76.
Evo imam potrebu da se javim i obavestim vas da se doticni CRVENI MUNDIR predstavlja ili stvarno zove i preziva kao ja, GORAN ILIC, pa ne bih da dodjete u zabunu kada naidjete na moje (ili njegovo) ime i prezime. Ja sam inace imao takodje lose iskustvo na kraju sa njim jer me je izradio kao i jos neke koji su mu platili a nisu dobili stripove. A taman smo se kao sprijateljili zbog istog imena i prezimena.
E da... tek sam mu danas dao komentare na te stripove koje mi nije poslao skoro tri meseca, ali sam se u besu presao i sve mi je otislo u pozitivne komentare jer nisam tipkao ono glavno dugme
E da... tek sam mu danas dao komentare na te stripove koje mi nije poslao skoro tri meseca, ali sam se u besu presao i sve mi je otislo u pozitivne komentare jer nisam tipkao ono glavno dugme
Toliki bijes nakon 3 mjeseca... A kažu Klingonci da se osveta servira hladna...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.