forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 crvenimundir
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

giant
Average Member

Slovenia
889 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 03/01/2009 : 13:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message
Pozdrav svima!
Kad mu šaljem mejl, javi mi da nema veze sa serverom i onda mu zato ne mogu poslati mejl......Nek mi se javi na moj gmail:

jernejkoren2@gmail.com

da se dogovorimo! Imam kod njega jednog Marka.....!
Giant

Invincible shield

giant
Average Member

Slovenia
889 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 11/01/2009 : 11:54:33  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message
Da li tko zna, šta je s njim? Ne javlja mi se na mejl....ako netko ima njegov mejl, molim ljepo, ako mi ga ovde ostavi!Hvala unaprijed i pozdrav G

Invincible shield
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 11/01/2009 : 20:12:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
crvenimundir@panline.net

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
889 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 12/01/2009 : 08:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message
Velika hvala Renky!

Invincible shield
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/01/2009 : 11:21:48  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by giant

Da li tko zna, šta je s njim? Ne javlja mi se na mejl....ako netko ima njegov mejl, molim ljepo, ako mi ga ovde ostavi!Hvala unaprijed i pozdrav G

Možda ga je ubio Komandant Mark ili Blek?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
889 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 12/01/2009 : 14:41:09  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Možda ga je ubio Komandant Mark ili Blek?

Ne rasplamsavaj vatru izmedu Amerikanaca i Engleza....svet ima vec dosta velikih problema i bez toga...

Invincible shield

Edited by - giant on 12/01/2009 14:42:01
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 12/01/2009 : 22:54:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
Jerneje jel si ga uspeo kontaktirati...ako ti ne ide mogu ga ja cimnuti telefonom...

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 13/01/2009 : 08:06:41  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by sdragan@

Jerneje jel si ga uspeo kontaktirati...ako ti ne ide mogu ga ja cimnuti telefonom...

Poznaješ li tog crvenog mundira?
Kako mu je ime?

Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
889 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 13/01/2009 : 08:11:15  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message
quote:

Pozdrav Dragane!
Nisam još! Jucer sam mu poslao mejl, pa da vidimo.....!

Invincible shield
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
889 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 04/03/2009 : 17:02:11  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message
Evo, opet Vam se obracam, draga publiko....pošto sam mu poslao 2 mejla, nije mi se ništa više javio od prvog ovog objavljivanja posta ovde! Novac za jedan strip je primio, onda sam ga upitao, koliko da mu ukupno pošaljem za još 3 komada, koja sam imao kod njega-od tada ništa više! Inace, kada smo sprovodili prvu transakciju, javljao mi se konstantno, ali sada ništa više! Vidio sam, da mu je netko dao 2 negativna komentara, iako mu je novac vec poslao....!
Ako ga neko zna, molim ljepo, ako umesto mene stupi u kontakt s njim da bar ja znam, kao je s njim!THX.
Giant

Invincible shield
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 04/03/2009 : 17:10:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Ne znam da li si vidio ovo, ako nisi procitaj:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=33498

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
889 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 04/03/2009 : 20:09:54  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message
Hvala ljepo na upozorenje..."popušio" sam samo 15 eura-nije mnogo,ali radi principa-N.E.G.A.T.I.V.N.I.

Invincible shield
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/03/2009 : 20:45:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
E moj druze Jernej, pa imas mail, pitaj me i recicu ti..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 04/03/2009 : 21:26:19  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
quote:

Hvala ljepo na upozorenje..."popušio" sam samo 15 eura-nije mnogo,ali radi principa-N.E.G.A.T.I.V.N.I.

jA ne znam sta ti radis ali 15 euta je MNOGO

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 04/03/2009 : 22:55:29  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Stvar je u tome da nisi jedini, koliko njih se opeklo za po 15 evra, meni je 15 evra puno i zašto bih dozvolio da me neko prevari?
Nadam se da ce uhvatiti lopova.
Jebote, koji je to lik, neverovatrno.

Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 05/03/2009 : 06:34:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:

quote:

Stvar je u tome da nisi jedini, koliko njih se opeklo za po 15 evra, meni je 15 evra puno i zašto bih dozvolio da me neko prevari?

Mali je zaista neverovatan...osteceni se svakim danom javljaju u sve vecem broju...
Ponudio sam se da nekako posredujem u slanju paketa pa videcemo kako ce sve to zavrsiti...Nazvacu ga danas...

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

fred perry
Average Member

526 Posts

Member since 19/01/2008

Posted - 05/03/2009 : 08:26:44  Show Profile Show Extended Profile  Send fred perry a Private Message
dopiru glasine da se i "drug" baron opet ulogirao na aukcije s novim nickom pa pripazite...

SAMO HAJDUK!!!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 08/03/2009 : 02:50:01  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

quote:

quote:

Mali je zaista neverovatan...osteceni se svakim danom javljaju u sve vecem broju...
Ponudio sam se da nekako posredujem u slanju paketa pa videcemo kako ce sve to zavrsiti...Nazvacu ga danas...

-Ajde,cimni ga više!??....sa kime ti komuniciraš??...ime i prezime navedi i pronadi ga na adresi...izgubio se covjek u imenima i dupliranju

-Dragane,jel si ti stvarno toliko naivan ili se zajebavaš?
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 08/03/2009 : 06:24:20  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad

-Ajde,cimni ga više!??....sa kime ti komuniciraš??...ime i prezime navedi i pronadi ga na adresi...izgubio se covjek u imenima i dupliranju

Prika... propustio si par elemenata vezanih za pricu
Isla su uporedo dva topica vezana za Zeljka(crvenimundir)...evo ti link pa procitaj natenane

Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
634 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 08/03/2009 : 13:58:14  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message
Ma nema nista od toga! Meni se crvenimundir predstavio kao Goran Ilic a sada je Zeljko, ko zna ko je ...
On je svesno iso na prevaru a nisu mu problemi nastali u medjuvremenu.

Pozdrav!!!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 08/03/2009 : 14:55:46  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by dveribad

Prika... propustio si par elemenata vezanih za pricu
Isla su uporedo dva topica vezana za Zeljka(crvenimundir)...evo ti link pa procitaj natenane

-Je,baš sam iznenaden
Go to Top of Page

legolas76
Average Member

637 Posts

Member since 31/08/2006

Posted - 08/03/2009 : 20:23:42  Show Profile Show Extended Profile  Send legolas76 a Private Message
Zdravo Giant...koristim ovaj topic da ti se javim u vezi stripova koje si uzeo kod mene. Slao sam ti dva mejla, ali izgleda da ih nisi dobio.
Javi mi se na tenej2@gmail.com, pa da se dogovorimo oko tih par komada...
Pozdrav, Igor-legolas76.
Go to Top of Page

olympia
New Member

Serbia
114 Posts

Member since 18/08/2008

Posted - 12/04/2009 : 02:03:27  Show Profile Show Extended Profile  Send olympia a Private Message
Evo imam potrebu da se javim i obavestim vas da se doticni CRVENI MUNDIR predstavlja ili stvarno zove i preziva kao ja, GORAN ILIC, pa ne bih da dodjete u zabunu kada naidjete na moje (ili njegovo) ime i prezime.
Ja sam inace imao takodje lose iskustvo na kraju sa njim jer me je izradio kao i jos neke koji su mu platili a nisu dobili stripove.
A taman smo se kao sprijateljili zbog istog imena i prezimena.

I jos jednom:

Ja sam Goran Ilic iz Kragujevca ili OLYMPIA
Go to Top of Page

olympia
New Member

Serbia
114 Posts

Member since 18/08/2008

Posted - 12/04/2009 : 02:08:38  Show Profile Show Extended Profile  Send olympia a Private Message
E da... tek sam mu danas dao komentare na te stripove koje mi nije poslao skoro tri meseca, ali sam se u besu presao i sve mi je otislo u pozitivne komentare jer nisam tipkao ono glavno dugme

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/04/2009 : 08:28:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Bar tebe treba da se boji... Ja se sa tobom ne bih zajebavao :)) Pozdrav druze..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 12/04/2009 : 09:20:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by olympia

E da... tek sam mu danas dao komentare na te stripove koje mi nije poslao skoro tri meseca, ali sam se u besu presao i sve mi je otislo u pozitivne komentare jer nisam tipkao ono glavno dugme

Toliki bijes nakon 3 mjeseca...
A kažu Klingonci da se osveta servira hladna...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000