forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 BERNARD PRINCE @ Stripovi.com
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/01/2009 : 15:46:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message

Nije šala, štoviše, istina je! Gospoda Aco i flamboyant soul udružili snage i odradili još jednog lika iz kategorije bande desinee (s prijeglasom) - Bernarda Princea. Samo dvije rijeci - Greg & Hermann.

Cudi me jedino kako to da Aco odraduje Hermanna, a javno priznaje u svojem prijašnjem radu kako mu se ništa od Hermanna dosad nije dopalo. Možda je s vremenom omekšao? Ili ga je drugar flambie omekšao? Tko zna...
Za dokaze vidite i otipkajte:
http://www.stripovi.com/ShowArticle.asp?Hero=BP&URL=asp\hermanninterview.htm

E pa ljudi, hvalite, kudite, komentirajte i ba, procitajte tekst!
Evo vam ga!
http://www.stripovi.com/ShowHeroPage.asp?Hero=BP

P.S. U Kanadi se Bernard PRince zove jedan ozloglašeni seksualni prijestupnik (dokaz da stripovi kvare!)

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 08/01/2009 15:50:02

Death
Senior Member

Croatia
1208 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 08/01/2009 : 15:53:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Death a Private Message
U zadnje vrijeme je napisano mnogo novih tekstova o strip junacima.

Edited by - Death on 08/01/2009 15:54:11
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/01/2009 : 16:04:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
eto ga na, Prins se pod stare dane ostavio pustolovine i bacio na maloljetnice

Dobra recenzija, bravo momci

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 08/01/2009 : 22:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message
Andy Morgan;)

Fala vam, ljudi, na uloženom trudu za ovaj kvalitetan osvrt.

Zadovoljstvo za citanje.

Piši propalo!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 09/01/2009 : 02:27:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay
Cudi me jedino kako to da Aco odraduje Hermanna, a javno priznaje u svojem prijašnjem radu kako mu se ništa od Hermanna dosad nije dopalo. Možda je s vremenom omekšao? Ili ga je drugar flambie omekšao? Tko zna...

To znaci istinski voliti stripove! Cestitam i naklon do poda.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 09/01/2009 : 02:31:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
prvi bd strip koji sam progutao
renky,znaš li ko mi je poklonio prvi broj marketprintov

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 09/01/2009 : 02:36:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ja nisan, ne poklanjam zlato

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 09/01/2009 : 03:20:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Ja nisan, ne poklanjam zlato

škrtac

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 09/01/2009 : 15:42:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message
Nisam citao BP-a do sada, odlican tekst, momci! Super je osecaj kada ne znaš da li pre da juriš nove teme na forumu, ili tekstove na homepageu i drago mi je da je i ta strana zaživela! :))))
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/01/2009 : 00:22:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Napokon ugrabih malo vrimena za pažljivo procitati tekst o Bernardu ( Princeu, naravno... ne bradonji sa Cetine ) i nisam ni sumnjao da cu biti zadovoljan. Decki položili ste. Ako vam moje mišljenje išta znaci. Super, jezgrovito i na malo prostora puno receno. Posebno mi je drago zbog Ace koji se "navukao".
Usput samo jedan detaljcic, onako kao zanimljivost...
Naime i Bane Kerac odao je priznanje ovom stripu, a vi to shvatite kako hocete, smještajuci pocetak jedne epizode njegovog stripa Kobra na Cormoran. Ako se dobro sicam dobili su ga na pokeru "od nekog Francuza, mornara bradonje" a mislim da se i slavna trojka vidi u jednoj sceni kako pere sude u nekoj birtiji kako bi otplatili dug. Za potrebe Kobre, kojeg je S(C)indy od milja zvala "Papan", tako je i Cormoran preimenovan.

Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 10/01/2009 : 14:05:17  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
Hvala :)

Nisam znao to za Kobru, zanimljivo.

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 10/01/2009 : 14:52:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
Vijetnamski rat?

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 10/01/2009 : 18:49:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
Vezano za Kobru, ''Papan'' (profil br. 8), 15. tabla, nezaboravno, kao i tekst na njoj...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 10/01/2009 : 19:06:38  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Napokon ugrabih malo vrimena za pažljivo procitati tekst o Bernardu ( Princeu, naravno... ne bradonji sa Cetine ) i nisam ni sumnjao da cu biti zadovoljan. Decki položili ste. Ako vam moje mišljenje išta znaci. Super, jezgrovito i na malo prostora puno receno. Posebno mi je drago zbog Ace koji se "navukao".
Usput samo jedan detaljcic, onako kao zanimljivost...
Naime i Bane Kerac odao je priznanje ovom stripu, a vi to shvatite kako hocete, smještajuci pocetak jedne epizode njegovog stripa Kobra na Cormoran. Ako se dobro sicam dobili su ga na pokeru "od nekog Francuza, mornara bradonje" a mislim da se i slavna trojka vidi u jednoj sceni kako pere sude u nekoj birtiji kako bi otplatili dug. Za potrebe Kobre, kojeg je S(C)indy od milja zvala "Papan", tako je i Cormoran preimenovan.

inace vidi se i brod preimenovan u PAPan - iz cormorana u jednom kadru -
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/01/2009 : 19:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
bravo momci, sjajan tekst
dobijam volju za kopanjem po raznim edicijama u potrazi za nekom epizodom
sigurno imam nekoliko epizoda, pa da ih ponovo procitam

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 10/01/2009 : 21:02:10  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

Vijetnamski rat?

mcn

Misliš za Barneya?

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 11/01/2009 : 20:00:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Odlican tekst!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000