quote: Puno hvala.Za ovaj prvi link (odnosno opciju) nisam ni znao
Bond.James Bond.
Ah, trebate malo vise surfati po sajtu a manje po Forumu A nisam to posebno naglasavao jer neki podaci nisu do kraja popisani... pogotovo za stare ZS LMS gdje nije pisalo tko su autori...
quote: Puno hvala.Za ovaj prvi link (odnosno opciju) nisam ni znao
Bond.James Bond.
Ah, trebate malo vise surfati po sajtu a manje po Forumu A nisam to posebno naglasavao jer neki podaci nisu do kraja popisani... pogotovo za stare ZS LMS gdje nije pisalo tko su autori...
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Vjeruj mi da sa velikim užitkom surfam po sajtu,pogotova sad kad je na forumu neko zatišje.Mislio sam da je sekcija Autori još uvijek "Under Construction" pa zato nisam znao.Inace,sajt je strava!Još samo da malo proširite Galeriju(koja je vec i sad izvrsna) :)))
quote: Vjeruj mi da sa velikim užitkom surfam po sajtu,pogotova sad kad je na forumu neko zatišje.Mislio sam da je sekcija Autori još uvijek "Under Construction" pa zato nisam znao.Inace,sajt je strava!Još samo da malo proširite Galeriju(koja je vec i sad izvrsna) :)))
Tim bolje:-) Galerija ce vjerojatno biti updejtana za mjesec dva...
quote: hoce li tko od vas krenuti na neko od ovih druzenja sa bonellijevim crtacima u trstu?? www.nonsololibri.ts.it
16.11 (subota) sam slobodan.Dakle što se mene tice,ide se.Uz to mogli bi organizirati i razgledavanje Ljubljane :)Možeš prespavati kod mene(imam još mjesta pa ako ce još tko dolaziti uopce nije problem).Javi mi se na mail ili ovdje pa da se dogovorimo..