Pa, od ponudenih sam glasao za Fridu, ali moj favorit je grofica Varga. Jest da ima onaj problemcic što voli piti krv, ali s njom bi nocni provodi bili ziher nezaboravni.
Dela Monica najbolje od svih crta žene. Nakon njega Laurenti, a onda svi ostali.
Gospodine moderatore flamboyant soul,to što si moderator ne podrazumeva ni da se razumeš u stripove a kamoli u ženske,tako da ne moraš da se baviš mojim seksualnim sposobnostima ...pozdrav
Virginia mi je nekako najdraža, iako ni Gambit nimalo ne zaostaje. A Pupoljak, ni ne znan koja je to.
Pupoljak je indijanska djevojka koja nastupa u prici SREBRNI VODOPAD, ŽIG SRAMA To je jedna vrlo dobra prica i ta djevojka je zaljubljena u Zagora i time pravi ljubomornog indijanskog ratnika po imenu Brza Strijela koji je iz njezinog plemena i onda mislim da pokuša ubiti zagora ili tako nešto pa ga izbace iz plemena i stavljaju mu žig srama na lice.Dobra prica treba procitati.
Kolko se ja sjecam Zagor je s Virginijom imal samo jednu aferu a ne sve koje ste naveli. No mozda sam u krivu. Doduse pojavljuje se vise puta. Meni je najdraza Gambit pa Frida. Jedva cekam da vidim ovo novo pojavljivanje Gambit najavljeno za ovu godinu.
a taman san se tija obrusit na ovako bezveznu homofobnu anketu bez jedine i prave zagijeve ljubavi ali brelski galeb me preduhitri, kvragu i mv i redaktura
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Neki i o jednom kao i drugom znaju malo. Jako malo, bojim se.
ja sam svakako onda u prednosti. barem cu moci ispravno procitati uputu o upotrebi doticne spravice, iako nisam ing. jos bude li na francuskom, pa da ne pogrijesim je li kratko ili dugo
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Originally posted by 1Euro Pupoljak je indijanska djevojka koja nastupa u prici SREBRNI VODOPAD, ŽIG SRAMA To je jedna vrlo dobra prica i ta djevojka je zaljubljena u Zagora i time pravi ljubomornog indijanskog ratnika po imenu Brza Strijela koji je iz njezinog plemena i onda mislim da pokuša ubiti zagora ili tako nešto pa ga izbace iz plemena i stavljaju mu žig srama na lice.Dobra prica treba procitati.
Pa, od ponudenih sam glasao za Fridu, ali moj favorit je grofica Varga. Jest da ima onaj problemcic što voli piti krv, ali s njom bi nocni provodi bili ziher nezaboravni.
Dela Monica najbolje od svih crta žene. Nakon njega Laurenti, a onda svi ostali.
Ovde su ponudene samo one koje su bile u nekoj ljubavi sa Zagorom, a to nije slucaj sa vampiricom Vragom, pored nje bilo je i drugih ženskih likova ali koje nemaju veze sa Zagorom što se tice ljubavi (Meridž, Deniz Lafit, Rita Daf..). Što se tice najboljeg crtaca žena Laurenti je prvi, bar po anketi na ovom topiku http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=32264&whichpage=1