Dugacki Pozdrav! Ma kakva Dama U Crnom! To je Agatha Christie/Sherlock Holmes + dobar neodredeni kraj. Hajde da je izbor izmedu Morgane ili Dugackog Pozdrava onda bi se moglo razmisljati.
pošto "Ubojica" i "Povratak cudovišta", nisu stigle do velikog finala, moj glas ide sasvim jasno za "Dugacki pozdrav"
You're such a girl
Shalim se, i ja sam ovde glasao za Dugachi pozdrav. Nije mi omiljena epizoda, ali jeste od ovih pet. Golkonda 4 lajf.
ma daaaaj.....uvijek mi je zanimljiva osobna povijest nekog strip lika (pa tako i zagora i mister noa, a tek nathana) pa naravno da je to ovdje dodatni plus. osim toga prica je baš lijepa i naravno nisam do kraja skužila da je marina umrla i da je cijeli taj put bio njezin oproštaj s dylanom. baš lijepo. stripovi bi trebali imati što više takvih osjecajnih momenata, a ne samo kavge i kavgadžije.
ma daaaaj.....uvijek mi je zanimljiva osobna povijest nekog strip lika (pa tako i zagora i mister noa, a tek nathana) pa naravno da je to ovdje dodatni plus. osim toga prica je baš lijepa i naravno nisam do kraja skužila da je marina umrla i da je cijeli taj put bio njezin oproštaj s dylanom. baš lijepo. stripovi bi trebali imati što više takvih osjecajnih momenata, a ne samo kavge i kavgadžije.