Ja upravo namjeravam poceti.Zbavio sam neke cd-ove,ali trenutno sam okupiran Akirom. Da ne znas mozda za neku stranicu gdje bi se mogao pokupiti redoslijed epizoda ili nesto slicno?Prilicno su mi nejasna sva ta izdanja.
Sjecam se da smo imali star wars stripove usfrjprijemnogo mnogo godina.. u svedskoj izlazi star wars mjesecno odprilike od 95´ kupovao sam prve brojeve kasnije prestao posto su mi poceli biti djetinasti. a tako sam postupio isto sa Marvelim i DC Stripovima. sada nazalost vec nekoliko godina samo takve stripove imamo po kioscima +humor kao Knasen i Hogar strasni..
Decki,ocito niste culi za streamload i stvarcicu zvanu ComicCentral:vecina star wars comicsa na vasem racunaru.Licno predlazem epizodue Jedi vs. Sith (autor jedan nas covjek: Darko Macan).
Glistofile zahvaljujem ti se na linkovima.SW imam na nekoliko cd-ova koje sam nedavno kupio.Papirna izdanja ce ipak morati malo pricekati,zbog umjereno oblacne finansijske situacije. Ako te skenovi zanimaju mogu ti poslati spisak,pa vidi da li ti nesto treba.