forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 medunarodna poštanska uputnica
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 19/01/2009 : 16:04:48  Show Profile Show Extended Profile  Send osim a Private Message
Šta ja znam, meni je dosta lako išlo, ako tvoja banka a dobre podatke (SFIWT i ostalo) i ako banka pošiljaoca sve odradi kako treba.

quote:
Originally posted by masni

Ali western Union uzima velike provizije.. bar ja tako mislim... a banke posebna prica ja imam devizni tekuci racun u postanskoj stedionici i milion je komplikacija da ti posalju pare iz inostranstva

Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
861 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 19/01/2009 : 16:41:33  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message
quote:
Originally posted by kerber

Neka vidi tvoj kupac sa bankovnim racunom:Brzo i sigurno...novac stigne za 2 dana(skoro kao WU ),a mislim i da je jeftino...pre neki dan mi je jedan kupac slao na taj nacin 240 eura,provizija mu je bila oko 9-10 eura...pre toga mi je drugi lik slao puno vise novca,a provizija mu je bila oko 5-6 eura,svaka banka uzima razlicita provizija...
Uglavnom ovo je odlican nacin za slanje novca iz Srbije..vredi da se razmotri Jos i ako ljudi nadzu neku banku da je ima u obe drzave,onda je jos bolje,manja provizija,a novac moze da legne na racun i za 1 dan..npr,ja sam dobijao novac iz Slovenije(Ljubljanska banka)poslan ujutro,a meni legao na racun popodne(racun mi je u banku gde je Ljubljanska akcioner)

Dakle, za ovo se mora imati otvoren devizni racun u banci pretpostavljam, pošto bi meni covjek u Srbiji trebao uplatiti nekih 50 eura....?

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 19/01/2009 : 19:29:06  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
Naravno,moras da imas otvoren devizni racun,i da mu posaljes svoje podatke..
Samo pazi kad podizes novac,ili sacekaj da odlezi u banci(kod mene je 5 dana)..ili podigni ga u tvoju valutu..onako bi ti uzeli proviziju..
Go to Top of Page

dejan borca
Average Member

Serbia
549 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 19/01/2009 : 22:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dejan borca a Private Message
mora imati otvoren devizni racun i sa njega da prebaci na tvoj,ali mora reci da ste rod,npr braca od ujaka i da mu saljes pomoc u novcu
kao ja kerberu hahaha
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
861 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 20/01/2009 : 06:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message
Hvala rodaci

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

meto
Starting Member

63 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 20/01/2009 : 22:42:52  Show Profile Show Extended Profile  Send meto a Private Message
Pozdrav - kad se šalje lova iz Hrvatske u Srbiju ili u bilo koju drugu zemlju najsigurnije je poštanskom uputnicom jer te preporucena poštarina za 1 strip dode 25 kn, a poštanska uputnica je 30 kn za cifru od 1 do 300-400kn
a lova sigurno dolazi na adresu primatelja tj. na ruke

kugo i kolero
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 21/01/2009 : 22:00:34  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
quote:
Originally posted by dejan borca

mora imati otvoren devizni racun i sa njega da prebaci na tvoj,ali mora reci da ste rod,npr braca od ujaka i da mu saljes pomoc u novcu
kao ja kerberu hahaha

A vidis,to sa rodzacima nisam znao..
A ja se cudim zasto su mi u banku rekli da mi je stigao novac od ujaka iz Amerike
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/01/2009 : 13:47:00  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
Ako neko moze da mi kaze koliko bi novaca izslo da se iz Hrvatske za Srbiju salje 60 eura medjunarodnom postanskom uputnicom.
I ako neko moze detaljnije da mi to objasni... posto imam neki dogovor sa Kupcom iz Hrvatske a njemu u posti kazu da ta Uputnica ne Moze

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

danijel
New Member

Croatia
143 Posts

Member since 12/08/2004

Posted - 26/01/2009 : 10:27:58  Show Profile Show Extended Profile  Send danijel a Private Message
Ja pito u pošti i ženska kaže:

Poštovani

Naknada za slanje novca u medunariodnom prometu iznosi 3,66 % od iznosa koji želite poslati, s tim eda je najmanji iznos naknade 30,00 kn a najveci 200,00 kn.
Npr. ukoliko želite poslati 700,00 kn platit cete 30,00 kn ialo je iznos prema postotku 25,62 kn.
Takoder vam želim napomenuti da dnevno možete poslati najviše 1.500 eUR - naravno protuvrijednst u kunama.

S poštovanjme

Snježana Barberic
Croatian Post Inc.
International Department
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000