Author |
Topic |
|
1Euro
Advanced Member
12494 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 20/01/2009 : 18:28:03
|
Poll Question:
Eto strašna nesreca je zadesila Divlji zapad.Helingen,Kandraks,Vampir,Jastreb,Mefisto,Eskim,Mortimer,Vendigo,crni gospodar,....su se udružili i krenuli na Ameriku.Americki je predsjednik bez moci.Poslao je svoje najbolje likove Zagor,Teks,Kit Teler,Kapetan Miki,...svi su ili zarobljeni ili poginuli tokom akcije.Americka je vlada bez moci,na stotinjak americkih vojnika umire svaki dan,amerika je u ognju,pobunila su se i indijanska plemena,amerikom vlada anarhija,bolesti,alkoholizam,tucnjave,ubistva,...kaos.Netko na ministartstvu odbrane došao je na ideju da osniva Dream team junaka koji su još preostali i koji jedini mogu spasiti Ameriku od zla. Ubrzo su bili poslati telegrami koje je raznosio Drunky Duck i ekipa se skupila u mocvari kod Chica.Sada treba da izrade plan kako ce poceti sa oslobadanjem Amerike.A najprije trebaju odabrati vodu.Ko je dovoljno sposoban da vodi ovaj Dream team do konacne bobjede nad zlom. Glasajte i isto tako napišite i vaš razlog zašto baš taj tip.Onda kasnije treba da porasporedimo i napravimu taktiku kako ce se ovi likovi upustiti u rješavanje krize.
|
Results: |
Drunky Duck |
[2%] |
1 votes |
Bat Batterton |
[2%] |
1 votes |
Digging Bill |
[4%] |
2 votes |
Chico |
[27%] |
15 votes |
Trampy |
[16%] |
9 votes |
Frenky Belevan |
[16%] |
9 votes |
Smuk |
[5%] |
3 votes |
Salaso |
[5%] |
3 votes |
Ani cetiri pištolja |
[15%] |
8 votes |
Zubati bill |
[7%] |
4 votes |
Poll Status:
Locked »» |
Total Votes: 55 counted »» |
Last Vote:
25/04/2011 23:50:25 |
|
|
|
cibalia
Senior Member
Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 20/01/2009 : 18:36:40
|
U godinama velike nesrece krv se proljevala na obje strane. Hrabri Patak krece u misiju da okupi hrabre vitezove spremne umrijeti za slobodu. Washington raznesen, grob mu oskvrunut. Pakao na Zapadu. Jedan spreman povest u boj zadnje nade. Dok smrt i suze vladaju skupina cara Trampyja sprema se za posljeni boj koji se dogada u Washingtonu. Mnogi junaci padaju. Diggy pada od Helligena, Chico od Mortimera, Ani4 pištolj ubija rakosija. Krv, smrt, zastava. Na kraju ostaje samo veliko ništa. Ulazi Grouco u portal i vidi krvavi prizor. Grouco! |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
|
|
1Euro
Advanced Member
12494 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 20/01/2009 : 18:37:43
|
eto ja glasam za Frenky-a jer on od ovih mislim da ima najviše iskustva sa vodenjem(leadership).Ipak je on kaplar Frenky,dobro puca,sposoban momak. Ja mislim da ce ovi pod vodstvom Frenkia daleko stici.Frenky ce najprije se postarati da Chico i Ani cetiri pištolja da nešto dobro skuvaju,zubati bill ce cuvati stražu,ostali ce se odmarati,malo piti alkohola(Frenky,Trampy,Smuk,Salaso,Drunky Duck),odigrati partiju karata,dok ce Bat Baterton i Digging Bill istražiti okolinu i pogledati jel ih je netko pratio i uklunice tragove.Onda kada bude jelo na stolu oni ce nešto pojesti i odspavati par sati da bi se onda detaljno dogovorili šta i kako. Onda Frenky izda zapovijed da se nikamo ne žure,jer ako treba i par dana da oni ovdje ostanu,tako ce i biti jer žurba nije dobra za ništa i bolje kasno krenuti neko nikad,pa ce onda reci:"zeeeeeeeeeew",pretegnuti se i odspavati još koju kiticu da bi se na kraju stvarno dogovorili šta im je uraditi.Kada se napokon dogovore,i kada su triput provjerili imaju li dosta hrane,municije i pica sa sobom oni su odlucnim korakom krenuli ka rješavanju misije,dok im je uz to svirala glasba sa serije Smogovci(tan tan taran,tan tararan,tan tan taran,...) |
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7518 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 20/01/2009 : 20:17:02
|
Smutljivac Trampy. Definitivno najinteligentniji od svih. Jedino se treba klonit Chice. |
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
|
|
Archy
stripovi.com suradnik
Croatia
1448 Posts
Member since 27/11/2008 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31015 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 20/01/2009 : 21:00:04
|
Ani 4 pištolja! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
ned_lynx
Senior Member
2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
Posted - 21/01/2009 : 01:04:51
|
Glasovao sam za Trampyja, svi ostali sa liste su mi se penjali na strpljenje (koliko god da nemam blage veze ko je ta Ani 4 pištolja ili Zubati Bill?). |
Piši propalo! |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 22/01/2009 : 14:26:36
|
quote: Originally posted by profesor-inz
Ipak Ciko zbog velikog iskustva stecenog uz Zagora...
Bas sam to hteo da napisem,pa videh ovaj post. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
mali od palube
Advanced Member
Mali
3136 Posts
Member since 16/09/2007 |
|
|
Topic |