forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 336

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 01/05/2009 : 18:44:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message
Taj broj 3 je neka misterija sigurno.Skrivena poruka and stuff...

Edited by - Solid Snake on 01/05/2009 18:44:46
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 01/05/2009 : 18:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Kakav broj 3?
Kako opet?

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 01/05/2009 : 19:09:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message
[URL=http://img25.imageshack.us/my.php?image=civc01.jpg][/URL]

Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 01/05/2009 : 19:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Tek sam sad primetio!
Kako zes!

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 01/05/2009 : 19:50:17  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:

Nisam našao na kioscoma Texa ????????
Da li je ovo zbog praznika?

Da Tex slavi prvi maj,sigurno je otišao negde na uranak...cudime kako Zagor i Ciko nisu otišli da okrenu nešto....

Ha, ha,ha,ha,ha
Profo, ti si moj favorit, pored Tellera i Pajtosa za forumaša godine!
Danas si me nasmejao od srca par puta (odgovor Emiru Pašanovicu, Vopeu i još ponešto) ali ovo je je najace

Hvala na podršci oko kandidature!
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 01/05/2009 : 19:57:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Nisam našao na kioscoma Texa ????????
Da li je ovo zbog praznika?

Da Tex slavi prvi maj,sigurno je otišao negde na uranak...cudime kako Zagor i Ciko nisu otišli da okrenu nešto....

Ha, ha,ha,ha,ha
Profo, ti si moj favorit, pored Tellera i Pajtosa za forumaša godine!
Danas si me nasmejao od srca par puta (odgovor Emiru Pašanovicu, Vopeu i još ponešto) ali ovo je je najace

Hvala na podršci oko kandidature!

Evo imaš i moj glas, legendo, uvijek me nasmiješJoš da te navucemo na Teksa i Dilana...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 01/05/2009 : 19:59:24  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Ma šta ima da me navlaciš,sa Dilana sam se skinuo prošle godine i prodao kompletnu seriju,što se tice Texa nisam neki veliki obožavalac tog junaka.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 01/05/2009 : 20:00:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:

Ma šta ima da me navlaciš,sa Dilana sam se skinuo prošle godine i prodao kompletnu seriju,što se tice Texa nisam neki veliki obožavalac tog junaka.

Pa ne znam šta da ti kažem, ja Teksa uglavnom uzimam zato što volim vestern, ima kvalitetne crtace i volim ona njihova prepucavanja, a naravno da svako ima svoj ukus. Kolika ti je bila kolekcija Dilana?

Edited by - Mhejl on 01/05/2009 20:02:15
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4692 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 02/05/2009 : 13:24:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Citajuci ovog novog 17-og Zagora "Covek koji je dosao sa istoka",imao sam utisak k'o da citam gambinog Telera,t.j.pesceov crtez me podseca na gambin.Dajte neku informaciju o njemu,od kad crta Zagora,sta je jos radio,itd.,itb... I,da!...uvaljajte me u katran i kokosije perje,ako ovaj crtez,takodje,ne podseca na Dzonija Logana! "Brze",buljavo-nosato-komicne face...i jos ponesto...
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1963 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 02/05/2009 : 13:52:07  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Ovo što sam procitao upravo - "Pobunjenik Huanito" je naprosto sjajno. Znam, rizikujem da dam prerano ocenu jer ima ono "nastavlja se" na kraju ali prica je više nego dobra. Možda bude treca odlicna prica uz "Dvadeset godina kasnije" i "Gvadalkanal". Sjajno.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 02/05/2009 : 13:54:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Kakav je crtež, ako ti nije teško?
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 02/05/2009 : 14:20:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Ja se sve mislim da se vratim kupovini Mr.Noa.
Pesce je crtao Verakruz(LU 110,111),Placenici(SD 68,69),Pratnja Mohavka(LU 134,135) i Nasledstvo Ficmajerovih(SD 48,49).
I nije los,cak je i dobar

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/05/2009 : 15:10:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Pesce je izvanredan, posebno u ovom novom Zagoru. Necu da ulazim u pojedinacne ocene i ukuse jer se o ukusima ne raspravlja, ali da nije crtao tako malo prica sigurno bi bio bolje rangiran na raznim anketama o Zagorovim crtacima. Po meni je bolji cak i od Toriccellija, da ne spominjem mnoge druge koji nisu vredni spomena. Ne znam gde je to Pajtos video komicne buljave face, ali rekoh da mi se ne raspravlja o ukusima, samo sam izneo svoje misljenje
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 02/05/2009 : 15:37:48  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

quote:

Pa ne znam šta da ti kažem, ja Teksa uglavnom uzimam zato što volim vestern, ima kvalitetne crtace i volim ona njihova prepucavanja, a naravno da svako ima svoj ukus. Kolika ti je bila kolekcija Dilana?

Sakupio sam sve što je izašlo na ovim prostorima od Dilana,nije mi bilo svejedno kada sam ga prodavao pogotovo zbog pocetnih epizoda,ali naišla je dobra i kompletna ponuda od nekog našeg tipa iz Sidneja koga je udarila nostalgija ,kupio mi je sve i platio 4 eura po komadu tako da sam dao to za 800 evra.Istovremeno sam smanjio i rashode za nova izdanja jer nije baš jeftino pratiti sve što izade od Dilana.
Divlji zapad volim i interesuju me te price ali Tex mi nekako nikada nije ležao...
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4692 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 02/05/2009 : 15:47:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

...Ne znam gde je to Pajtos video komicne buljave face...

U pozitivnom smislu,Dp! Ima na par mesta(u scenama svadje,recimo) tih gestikulacija koje podsecaju na "Dzonija Logana",sto mu daje smek!
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 02/05/2009 : 16:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Dobra cijena, nema šta! Šta još kupuješ osim Zagora?
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 02/05/2009 : 16:39:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Eh, znam kako se osjecaš, i ja se jedva suzdržim kad vidim strip na kiosku... Recimo da uzimam 70% izdanja Veselog cetvtka, a vjecito sam gladan hrvatskih izdanja

Edited by - Mhejl on 02/05/2009 17:00:07
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4692 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 02/05/2009 : 16:43:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Potpisujem,Mhejl,posto greskom,umesto EDITA,obrisah gornji post!
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1963 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 02/05/2009 : 17:11:53  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:

Kakav je crtež, ako ti nije teško?

Dobar. Dosta detaljan.
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 02/05/2009 : 23:32:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
Evo posle praznika...evo i mene!! Uzeo sam oba stripa i misljenja su podeljena...Zagor je neocekivano solidan,cak i crtez,a prica bas obecava i cini mi se da dugo nisam citao bolji uvod u strip-koji se nadovezuje na neku stariju epizodu. U svakom slucaju,nije lose nimalo!!

Nazalost za Texa obrnuto,crtez ovog lika me uzasno nervira...ne tvrdim da je los,samo meni nikako ne lezi! A prica katastrofa,nisam siguran ko je vec komentarisao pricu nesto ranije,ali je bio potpuno u pravu,isiljeno je i dosadno...zaplet je tako monoton da me uopste ne interesuje sta ce se desiti na kraju,znam da kod bonellija ne treba traziti previse logike i realizma ali ova epizoda je ispod svih granica...nadam se da se nece nastaviti u ovom duhu i da ce sledece price biti bolje!!

Iskreno me je obradovala i najava Chico story,ne znam da li ovo znaci da ce i sledeci chico specijali biti ove starije epizode,nadam se da da,i to uglavnom sto me je vitez potpuno smorio a ove stare se secam da su vrlo pristojne1

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 03/05/2009 : 14:58:32  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message
tja, tog chica imam vec u 2 izdanja tako da mislim da je prvo izdanje vc koje me nece videti:(
A meni je licno Fusco uvek bio i uvek ce biti odlican

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 03/05/2009 : 17:39:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Imam i ja taj Ciko specijal, stvarno šteta. Ipak, nadam se da ce nastaviti sa hronološkim redom Cika, trebalo je ovako od pocetka...
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 03/05/2009 : 19:14:55  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:

Imam i ja taj Ciko specijal, stvarno šteta. Ipak, nadam se da ce nastaviti sa hronološkim redom Cika, trebalo je ovako od pocetka...

taj Ciko specijal je u najbolja 3

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 03/05/2009 : 19:24:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Meni top tri Cika ide ovako (vecinu sam ih procitao na kompjuteru):
1.Ciko indijanac
2.Ciko šerif
3.Ciko prica
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 03/05/2009 : 19:32:35  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:

Meni top tri Cika ide ovako (vecinu sam ih procitao na kompjuteru):
1.Ciko indijanac
2.Ciko šerif
3.Ciko prica

Cikovo indijansko ime;Brkato prase
Kad sam bio klinac(sad sam kao mator) i prvi put procitao ovo overio sam od smejanja

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page
Page: of 336 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000