Author |
Topic  |
|
sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts
Member since 08/07/2002 |
Posted - 28/01/2009 : 01:00:26
|
svi znamo za takve stvari kod kartonastog biser stripa pojavljivao se mini biser kod strip zabavnika bili su neki peilogi (kalendari i slicno) kod politikinog zabavnika bile su zvakace gume, karte i šta ja znam kod egmontovog stripa miki maus ili medvjedic pu, nema što nema u tom poslednjem primeru je taj prilog absolutno absolutno dio stripa, jer obicno ima jednu stranu posveceno tom prilogu
da li skupljate te priloge narocito bi me interesovao velecasni don globo :)) taj je kolekcionar sklon svacim glupostima kao ja :((
ima te stare PZ sa prilozima, neko vreme sam kupovao duple mika mause, jedan primjerak sam spremio skupa sa prilogom, a jedan brez priloga dao na policu ali, ti su prilogi baš neugodni kakav je vaš odnos do tog problemcica meni ga je jednom rešio jedan deckic, koji je bio kod mene u poseti. i ona ogromna kutija ostala je brez priloga :( neko vreme sam ocajavao, ali sad pravo da kažem, ne znam šta cu...
|
______________________ onaj, koji sniva tudje snove |
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
Posted - 28/01/2009 : 02:36:50
|
Politikin zabavnik poslednjih godina je izdavao razlicite enciklopedije... Prva u nizu edicije "Biblioteka sveznanje" bila je poklon citaocima, "Svet pismenosti".
Prošle godine krenuli su sa izdavanjem novcica sa likovima najvecih srpskih umova, a na prvom se nalazi lik Svetog Save, koji je takode bio poklon citaocima.
Najviše tih pokloncica, kalendara, rasporeda casova...bilo je, koliko se secam, u Mikijevom zabavniku svojevremno... Hmm...ponešto od toga cuvam... |
Edited by - Gil-galad on 28/01/2009 02:38:58 |
 |
|
no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts
Member since 16/06/2005 |
Posted - 28/01/2009 : 22:18:04
|
Nevezano za ovu temu,samo da ti kažem da sam pogledao STALKER. Vec nekoliko dana sam pod dojmom toga filma, film mi neulazi u mojih 5 al ima ono nešto. Mislim prica zna na trenuke biti dosadna, dobrim djelom i njema,al nacin na koji je sniman je nešto što sam prvi puta vidio. Odnosno ne nacin, nego scene.Pravo malo REMEK DJELO svaka scena je REMEK DJELO. Svakako film za pogledat! Dobra preporuka!! ŽIVIO! |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17619 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 28/01/2009 : 22:44:29
|
quote: Originally posted by delboj
Zanimljivi su mi prilozi u švedskim Fantomenima s kraja 80-ih, neke naljepnice Fantoma, onako baš simpaticno izgleda.
Au covece, ala ti volis Fantoma! |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts
Member since 08/07/2002 |
Posted - 29/01/2009 : 00:59:27
|
quote: Originally posted by no1
Nevezano za ovu temu,samo da ti kažem da sam pogledao STALKER. Vec nekoliko dana sam pod dojmom toga filma, film mi neulazi u mojih 5 al ima ono nešto. Mislim prica zna na trenuke biti dosadna, dobrim djelom i njema,al nacin na koji je sniman je nešto što sam prvi puta vidio. Odnosno ne nacin, nego scene.Pravo malo REMEK DJELO svaka scena je REMEK DJELO. Svakako film za pogledat! Dobra preporuka!! ŽIVIO!
dakle, nevezano na gornju temu
tako mi je drago numero uno, da ti se stalker svideo zbilja je nešto posebno
inace, o stalkeru sam napisao dva esejcica, tako da cemo predebatirati još to :))
|
______________________ onaj, koji sniva tudje snove |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|