forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 **clanovi: 1.Mr.Brooks....2. tseva
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 30/01/2009 : 01:24:46  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Ratko, imam jedan dobar predlog za tebe, kad sledeci put budeš postavljao stripove na aukcije sa pocetnom cenom od 1kn, stavi i opciju KUPI ODMAH, pa ti proceni koliko koji strip po tebi vredi i onda bi, eventualni kupac, imao mogucnost da to kupi po toj ceni i tada bi se izbegla svaka sumnja o namernom podizanju ili napumpavanju cena, ti kao vrsni poznavalac stripova, proceniš koliko pojedini strip po tebi vredi, da li je to 10, 20, 50, 100 evra i ko bude brži i kome je stalo do željenog stripa, može ga odmah kupiti po toj ceni i mislim da je tako najpoštenije, sad ti reci da li pametno savetujem?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 30/01/2009 : 01:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Pišem ovo zbog toga što i sam kažeš da ti stripovi toliko ne vrede, pa onda zato je najbolje i najpoštenije da staviš i opciju KUPI ODMAH, pa se onda možeš zadovoljiti tom cenom za koju smatraš da ti stripovi vrede?
I dodi nam u Banat, baš bih voleo i ja da upoznam komšiju iz Zrenjanina.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 30/01/2009 : 09:11:29  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
A gde ti je ovaj drugi "tseva" , taj se ne javlja da obrazloži svoje visoke ponude.

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 02/02/2009 : 22:31:06  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by sdragan@

Kako mi je pun k***c nekih nebuloza ovde rekoh da se I ja oglasim…

Za Mr.Brooks-a : Prijatelju dobro dosao si na svim mojim aukcijama…biduj koliko god hoces…da postoji “zlatna” lista mesto crne ti bi bio na njoj medju prvima…dokle god bidas, osvajas I placas stripove koje si osvojio niko nema prava da ti bilo sta spocitava…Ako te ikada put nanese u NS…javi mi se popicemo pice i popricacemo o svemu I svacemu…pa i o jebenim stripovima

Za Dveribada : Zaista mi nisi jasan…sta ti je trebalo da napadas coveka koji ti "bida" na aukcijama. Povecava cene...pa sta?! Koliko vidim ima i vecih budala od njega koji su spremni dati za strip koji vredi 20-30 eura preko 200 eura…STA to tebe zabole k***c ???! Objasni mi molim te…da li te je spopala moralna dilama…zao ti ljudi koji daju tolike pare za stripove...smrc,smrc nisam navikao na takvo osecanje kod (s)trip-preprodavaca…
I cemu sva ta baljezganja…poput :”Poklanjam ti komplet AF”!?? Ma da ??! Kako da ne bi nekome poklonio par hiljada eurica…te bajke vise ne bi prosle ni kod moga klinca od 7 godina…JA zaista ne vidim ovde nista osim nacina da se malo dobije na reklami I kako bi svi videli da Ratko nije “tamo neki” sljam od preprodavca…vec ima dusu…(balkansku prepostavljam)…skini coveka sa crne liste i dopusti mu da se ravnopravno nadmece za zeljene stripove, mislim da je svojim ponudama zasluzio to!
Poziv za pice vazi i za tebe...

Za obojicu : Prestanite vise sa prepucavanjima i pustite da sistem aukcija radi sam za sebe…

-Dragane,samo bih te pozdravio.Nisi me iznenadio,necu komentirat.Živio ti meni 100 godina!
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 02/02/2009 : 22:56:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad

-Dragane,samo bih te pozdravio.Nisi me iznenadio,necu komentirat.Živio ti meni 100 godina!

Takodje i ti meni zivio!!!

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 03/02/2009 : 11:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message
quote:

quote:

debeli veliki ne jebi koze neg vec napravi taj roštilj o kojem godinama pricaš

zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 03/02/2009 : 14:31:34  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:
Originally posted by dcarapo2

quote:

quote:

Ponesi par tisuca eurica i naidji za vikend...prodajem finu kolekciju stripova...pa ce biti i rostilj

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts

Member since 12/08/2005

Posted - 03/02/2009 : 20:45:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit tristan's Homepage  Send tristan a Private Message
E Ratko, jel ima nesto novo? Trebao si ici vidjeti da li postoji u stvarnosti. I?

TK
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 03/02/2009 : 21:40:34  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:
Originally posted by tristan

E Ratko, jel ima nesto novo? Trebao si ici vidjeti da li postoji u stvarnosti. I?

Za komplet AF-a ima da napravimo dva-tri mr.brooks-a ako treba, vec sam kontaktirao neke ljude po Zrenjaninu i okolini...

Go to Top of Page

DeanSavage
Starting Member

Serbia
35 Posts

Member since 15/07/2008

Posted - 03/02/2009 : 22:14:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DeanSavage a Private Message
Ali pazi, ako vec pravite Mr.Brooks-e, morate dobro da ih pripremite...shortlistovanu trojicu bi mogli da podvrgnete jednom Kviskoteka-like testu.
Osoba A, predstavite se, molim...
-Ja sam Mr.Brooks, stripofil.

Samo pazite da se nekom od njih ne omakne da se predstavi kao uspešan biznismen i serijski ubica...common mistake.

Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 03/02/2009 : 22:31:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:
Originally posted by DeanSavage

Ali pazi, ako vec pravite Mr.Brooks-e, morate dobro da ih pripremite...shortlistovanu trojicu bi mogli da podvrgnete jednom Kviskoteka-like testu.
Osoba A, predstavite se, molim...
-Ja sam Mr.Brooks, stripofil.

Samo pazite da se nekom od njih ne omakne da se predstavi kao uspešan biznismen i serijski ubica...common mistake.

DA da ...i ja sam na to mislio...

Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 04/02/2009 : 03:06:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by dcarapo2

quote:

quote:

Ponesi par tisuca eurica i naidji za vikend...prodajem finu kolekciju stripova...pa ce biti i rostilj

za takve stvari mogu odmah krenuti..samo da ne bude ona klasicna poštapalica kasnije"odnosite nam sve stripove iz srbije",pa mi zato drago da pominješ par tisuca eurica...valjalo bi ranije poceti jesti jer u zadnje vrijeme kad se gledam u ogledalo sve više licim na tebe...sori druže moram te prcati ,jedini imaš veci stomak od mene

zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 14/02/2009 : 15:19:21  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message
quote:

***SVAKAKO SE JAVITE NA TOPIC!!!!!!!!!!!!!!!!

---Ova dvojica su na mojim aukcijama na CRNOJ LISTI!!!!***
***Zašto????????

--Mr.Brooks----tebe pratim vec pol godine.Konstantno podižeš cijene na tudima aukcijama,a ništa ne osvajaš!!---Pogledajte aukcije ljudi koji cesto prodaju vece kolicine i vrijednije stripove.-Gotovo na svaku aukciju bidaš,a ništa ne osvajaš.Klasicno nabijanje cijena(***sviježi primjer----pogledajte aukcije ALAN FORDA)!!!!!!*****
--Ne znam tko si i bez obzira na majl-ove koje si mi slao,zamolio bih te(tko god da jesi) prestani to radit!!!!Zakleo bih se da si dupli nick i lažnjak!!---CRNA LISTA(barem za mene)!!!!!!!!!

-- tseva----- logiran u Zagrebu!!!!!!......nabijaš cijene na aukcijama ALAN FORDA.Kako?????-----Preocito.---Pogledajte moje aukcije ALAN FORDA.--Na svima je bidao clan "tseva",ima nula komentara,a tipuješ na stripove od 700 kuna!??????????.... i ništa ne osvaja,odnosno nigdje prvi!?----meni dovoljno---CRNA LISTA!!!

****MOMCI,poruka za vas dvojicu,tko god da jeste,a sigurno ste neciji klonovi(dupli nick)....SEREM VAM SE NA INTELIGENCIJU I KARAKTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!........"DVERIBAD"........

Mislim tebi stvarno nije potrebna reklama,što se tice Ratka mogu i ja potvrditi da mi je covjek više stripova poklonio nego što sam kod njega kupio.
Al mi stvarni nije jasno što se zamaraš oko podizanja cijena!
I sam sam bidao neke AF stripove koje si bio stavio na Aukcije i ponudio cijenu koju mogu platiti,ubrzo sam bio prebidan ali mi ni na kraj pameti nije bilo da te stripove netko pumpa,odnosno da ti diže cijenu.
Korektan si prodavac koji za razliku od drugih i lošije ocijenjuješ stripove od njihovog stvarnog stanja, tako da tko god je s tobom trgovao zna o cemu se radi.
Kolega neopterecuj se glupostima.
Pozdrav!
Go to Top of Page

misfits
Starting Member

Serbia
81 Posts

Member since 26/04/2005

Posted - 27/02/2009 : 17:57:50  Show Profile Show Extended Profile  Send misfits a Private Message
I kako se sve zavrsilo?!
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 05/03/2009 : 20:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message
Slucajno sam naletio na ovaj topic, inace, više vremena provodim na aukcijama nego na forumu.
Moram ovdje javno da kažem par stvari za Dveribada. Ja veceg gospodina još nisam upoznao.
Tako galantnog. Ja sam na aukciji dobio dva kompleta Zov (1-43)i Spunk novosti(1-53)sve zajedno
1500 kuna i naravno ja sam imao novac za Dveribada. No, on je jedno mjesec dana bio zauzet pakovanjem stripova i slanja istih, a jedno 10-15 dana bio na moru. U meduvremenu meni se u porodici desi jedna gadna stvar (koju ne bih nikome poželio)mnogo novaca odmah je trebalo izdvojiti. I ja se javim Dveribadu i objasnimmu tragicnu situaciju u porodici i zamolim ga za strpljenje, a on meni na to odvori (parafraziram): "Ako je to zaista tako dragi prijatelju poklanjam ti te stripove, oni meni ionako ništa ne predtavljaju". Ja sam ostao bez teksta. Nisam navikao da mi itko išta poklanja u životu, ali sam na sugestiju supruge prihvatio to kao poklon i jedva cekam priliku da mu se revanširam, što sam mu na neki nacin i najavio. Dobio je neograniceni kredit kod mene. A ja mogu zaista dosta pomoci. Ako mu ikad bilo šta zatreba može se slobodno obratiti. Eto, dragi moji forumaši, pa recite nešto protiv Dveribada.
Nemojta meni ništa odgovarati, jer ovo sam ja doživio od njega i ja znam kako da se revanširam.
To je moj stav.
A Dveribadu bih preporucio, kao i vama budite principijelni i nikad se nikome nemojte pravdati.
I

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 05/03/2009 : 20:32:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message
I naravno, ako može bez uvreda.
Pozdrav

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/03/2009 : 20:44:12  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Naravno da znamo za dveribada da je sve tako kako si napisao, to je vec odavno poznata stvar!
I meni je nedavno poslao na poklon neke stripove koje sam osvojio na aukcijama!

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/03/2009 : 00:20:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by all_ba
Eto, dragi moji forumaši, pa recite nešto protiv Dveribada.

licka tovarcina

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000