forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Humanitarne aukcije
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 31/01/2009 : 23:34:14  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Jeste, u 28. godini skidam mrak.. Pa da sam k'o ti, ranije bih to obavio.. :D

Ne znam, nikad se ne zna, možda si skinuo tek sad, nikad se ne zna, vidim da si srecan.
A ja sam skidao mrak, kad se ti nisi ni rodio.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1749 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 23/05/2009 : 08:36:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message
I šta je na kraju?
Jel dveribad bio kod brooksa?
Prošlo je i više od 7 dana!

I sam sam tako prolazio na nekim aukcijama od dveribada! Pošto sam nov na stripovi.com nisam se previše uzrujavao!
Ima vremena na pretek! Ljudi, šteta što ste izbrali stripove kao nešto oko cega cete se svadati!
Stripovi su za razgovor ugodni! Stripovi su svetinja!

Pozdrav svim poštenim kolekcionarima stripova!

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1749 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 23/05/2009 : 08:38:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message
Ma gdje god oni bili!

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 01/08/2009 : 00:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by srdjandj

Bilic je druga stvar(pogreši konj, a kamoli magarac kao ja), ali Savic 100% nije ovaj Mr.Brooks, videcete, a uostalom, koji se ja i mešam u sve ovo, ne treba mi ovo, od sad gledam svoja posla, boli me briga ko je ko, nek razjašnjavaju to drugi koji su zaduženi za to, samo mi je krivo što optužujete Savica, a nije decko kriv.

ja nikoga ne optužujem,rekoh,riješit ce se i to...pa ako je ratko bio u krivu,ima da mu se napijemo krvi

-
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 01/08/2009 : 01:12:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad

quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by srdjandj

Bilic je druga stvar(pogreši konj, a kamoli magarac kao ja), ali Savic 100% nije ovaj Mr.Brooks, videcete, a uostalom, koji se ja i mešam u sve ovo, ne treba mi ovo, od sad gledam svoja posla, boli me briga ko je ko, nek razjašnjavaju to drugi koji su zaduženi za to, samo mi je krivo što optužujete Savica, a nije decko kriv.

ja nikoga ne optužujem,rekoh,riješit ce se i to...pa ako je ratko bio u krivu,ima da mu se napijemo krvi

-

di si,jesi živ

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000