Author |
Topic |
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 31/01/2009 : 23:34:14
|
quote: Originally posted by sawitch
Jeste, u 28. godini skidam mrak.. Pa da sam k'o ti, ranije bih to obavio.. :D
Ne znam, nikad se ne zna, možda si skinuo tek sad, nikad se ne zna, vidim da si srecan. A ja sam skidao mrak, kad se ti nisi ni rodio. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Bachy
Senior Member
Croatia
1749 Posts
Member since 06/05/2009 |
Posted - 23/05/2009 : 08:36:20
|
I šta je na kraju? Jel dveribad bio kod brooksa? Prošlo je i više od 7 dana!
I sam sam tako prolazio na nekim aukcijama od dveribada! Pošto sam nov na stripovi.com nisam se previše uzrujavao! Ima vremena na pretek! Ljudi, šteta što ste izbrali stripove kao nešto oko cega cete se svadati! Stripovi su za razgovor ugodni! Stripovi su svetinja!
Pozdrav svim poštenim kolekcionarima stripova! |
Oj, budi svoj! |
|
|
Bachy
Senior Member
Croatia
1749 Posts
Member since 06/05/2009 |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 01/08/2009 : 00:26:04
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by srdjandj
Bilic je druga stvar(pogreši konj, a kamoli magarac kao ja), ali Savic 100% nije ovaj Mr.Brooks, videcete, a uostalom, koji se ja i mešam u sve ovo, ne treba mi ovo, od sad gledam svoja posla, boli me briga ko je ko, nek razjašnjavaju to drugi koji su zaduženi za to, samo mi je krivo što optužujete Savica, a nije decko kriv.
ja nikoga ne optužujem,rekoh,riješit ce se i to...pa ako je ratko bio u krivu,ima da mu se napijemo krvi
- |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 01/08/2009 : 01:12:57
|
quote: Originally posted by dveribad
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by srdjandj
Bilic je druga stvar(pogreši konj, a kamoli magarac kao ja), ali Savic 100% nije ovaj Mr.Brooks, videcete, a uostalom, koji se ja i mešam u sve ovo, ne treba mi ovo, od sad gledam svoja posla, boli me briga ko je ko, nek razjašnjavaju to drugi koji su zaduženi za to, samo mi je krivo što optužujete Savica, a nije decko kriv.
ja nikoga ne optužujem,rekoh,riješit ce se i to...pa ako je ratko bio u krivu,ima da mu se napijemo krvi
-
di si,jesi živ |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Topic |
|
|
|