Author |
Topic |
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 30/01/2009 : 17:22:13
|
he,he...kakav zaplet, kao kod Poaro-a JA priznajem da nisam neki strucnjak sa kompjuterima,IP adresama,i slicnim glupostima...to prepustam pametnijima, ali sam gotovo sasvim siguran da mr brooks nije sawitch...ne znam...imam takav utisak. Uporedjivao sam tekstove od sawitch-a i mr brooks-a i tu nema nikakve slicnosti u pisanju, ako su zaista iste osobe onda skidam kapu Daliboru (ili vec kome?) na odlicno odigranoj ulozi i zameni intetiteta. Osim toga na aukcijama ta dva clana nijednom nisu podizala jedan drugom cenu...sto bi bilo logicno...jer se upravo te stvari desavaju kod duplih nickova. Treca i najbitnija stvar...ma dajte ljudi znate sawitcha covek je ostavio ovde par hiljada postova i uveseljavao nas sa provalama...zaista mi ne lici na sumornog mr brooks-a
Ali kako su sva cuda moguca necu nista da tvrdim vec nestrpljivo cekam rasplet ove misterije
|
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 30/01/2009 : 17:23:46
|
Bilic je druga stvar(pogreši konj, a kamoli magarac kao ja), ali Savic 100% nije ovaj Mr.Brooks, videcete, a uostalom, koji se ja i mešam u sve ovo, ne treba mi ovo, od sad gledam svoja posla, boli me briga ko je ko, nek razjašnjavaju to drugi koji su zaduženi za to, samo mi je krivo što optužujete Savica, a nije decko kriv. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29363 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 30/01/2009 : 17:29:27
|
Vrlo vjerojatno ipak nije, meni to ni u startu nije izgledalo vjerojatno, ali sve je na to upucivalo. |
Trouble will find me |
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Posted - 30/01/2009 : 17:38:06
|
quote: Originally posted by Markos
Vrlo vjerojatno ipak nije, meni to ni u startu nije izgledalo vjerojatno, ali sve je na to upucivalo.
Ali zato nije dugo trebalo pojedinim "poltronima" da se drznu i bez pravih dokaza, bez razloga nazovu mr brooks-a idiotom,lazovom i pokrenu inicijativu za klasican linc!
|
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
|
Edited by - sdragan@ on 30/01/2009 17:41:24 |
|
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
Posted - 30/01/2009 : 17:42:50
|
Samo onaj ko ne poznaje Sawitcha moze da misli da su on i Mr.Brooks iste osobe.Pa ljudi boziji zar iko ko je procitao makar jedan post koji je napisao Sawitch moze i da pomisli nesto tako. Pogledajte recnik i nacin pisanja.To ne moze da se odglumi.Kakav bi jos razlog imao Sawitch da dize cene Dveribadu ili bilo kome drugom. Sto se tice Mr.Brooksa ja sam samo jednom saradjivao sa njim i nije bilo nikakvih problema.Javio se i platio regularno svoje stripove.Ja sam njemu poslao stripove na adresu u Zrenjanin ako je to nekome znacajno i obavestio me je da je primio i ostavio mi komentare.Nista neregularno,niti sam pomislio da postoji nesto sumnjivo.Jeste bidao na nekim aukcijama Zagora kod mene ali je dosta rano odustao tako da mi ni to nije nesto privuklo paznju. Ratka razumem u podpunosti jer sam imao isto iskustvo na sopstvenim aukcijama.Kada je meni izvesni Rade_T odigrao po 500kn na svaki strip tesko je bilo objasniti ljudima da nisu namestene aukcije.Ima takvih koji odigraju vise nego sto mogu da plate pa onda odustaju ili kao meni Rade predloze da plate u 21864646447643 rata na svakih 465436443 meseci. Na zalost mnogi koji nisu dobro upoznati sa sistemom aukcija odmah posumnjaju u sve i svasta.Cifre koje se postizu na aukcijama znaju stvarno da zavrte mozak i ucesnicima i posmatracima. Ja priznajem da su mene price koje su se povlacile odmah po okoncanju tih aukcija prilicno pogodile i zato sam i reagovao onako kako jesam da javno sve obznanim i sve aukcije koje je osvojio Rade vratim ponovo.Sumnjao sam i ja na sve i svakoga.Nije da nisam pomislio da neko namerno pokusava da mi urusi kredibilitet i minira aukcije tako da sve to zna biti vrlo neprijatno. Posto sam par puta pricao sa Ratkom o tim stvarima i svemu kroz sta sam i ja tada prosao mogu samo da apelujem da on i Mr.Brooks rese ovo u najboljem interesu svih ucesnika pa i da medjusobno izglade odnos ako je moguce.Mislim da su i jedan i drugi ovde neduzni i razumem njihove reakcije. |
|
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
Posted - 30/01/2009 : 17:45:57
|
quote: Originally posted by torca
quote: Originally posted by Mr.Brooks
Ovako: Ja sam jedno vreme pre prelaska na ADSL koristio internet preko wirelles provajdera Gimelnet iz Zitista.
Svi njihovi korisnici imaju staticke IP adrese - sto znaci da su sve identicne. Da je na ovom forumu bilo 10 korisnika interneta preko Gimelneta svi bi imali identicnu IP adresu.
ti si idiot. na bilo koju ip adresu se u istom trenutku moze spojiti samo jedan korisnik. ako imas staticnu adresu to samo 100% potvrdjuje da si sawitch. da ti ih ip dodjeljuje dinamicno, sansa bi bila 99.99%, odnosna kategorija "bizarna slucajnost". jedino sta ovdje predstavlja misteriju je zasto ti jos uvijek nisi baniran.
Sa ovim nastupom ti si jedini koji ovde zasluzuje ban.Uz to nije tacno ovo sto si napisao oko IP adresa. Plus i nije cudno da neko ko zivi u Zrenjaninu koristi provajder usluge firme iz Zitista jer su to susedne opstine.Najnormalnija stvar. |
|
|
bronza
New Member
Serbia
136 Posts
Member since 20/11/2006 |
Posted - 30/01/2009 : 18:00:45
|
Jedu stvar nerazumem a to je zasto bih Mr.Brooks dizao tudje aukcije i koja korist od toga i kako je znao do koje cene sme da ide ,stvarno nema smisla,dali ima neko koga nije ispostovao kod kupljenih aukcija neka se javi cisto da znamo,mislim da nije zlocin dizati cene aukcija do one cifre koju si spreman da platis,ne u ratama,ne na odlozeno nego odmah,zato nerazumem zasto ga napadaju jer nijednom dosad nije uradio nista nelegalno bar sto mi znamo, ako neko nesto zna vise neka kaze |
Nikad nisam bio zlato!!! |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29363 Posts
Posted - 30/01/2009 : 18:02:17
|
quote: Originally posted by sdragan@
Vrlo vjerojatno ipak nije, meni to ni u startu nije izgledalo vjerojatno, ali sve je na to upucivalo.
Ali zato nije dugo trebalo pojedinim "poltronima" da se drznu i bez pravih dokaza, bez razloga nazovu mr brooks-a idiotom,lazovom i pokrenu inicijativu za klasican linc!
cinjenica je da se neke svasta dogadja na aukcijama, neke, blago receno, cudne stvari, gdje neki, uvijek isti, ljudi stalno daju velike ponude za iste stripove, ali gotovo nikad nista ne kupuju i onda price krenu, svi imaju svoje teorije zavjere. Nesto od toga zavrsi ovako, gdje se pokaze da te price ipak ne drze vodu, ali nesto je sigurno istinito. Cim uhvatim malo vremena, rijesit cu ja to. |
Trouble will find me |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40274 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 30/01/2009 : 18:06:24
|
Dubac, Srdjandj i sdragan@ hvala puno... Ovaj torca bi dobio samarcinu samo da mi je bio pri ruci... Rekao sam da necu pisati vise po forumu, i moram da gazim sopstvenu rec.. Mrzim sam sebe kao coveka sad... Ali ovo nema veze s mozgom... Kakav Sawitch i kupovina stripova po 100 eura, sta je vama s glavom bre???? Imam na vise sajtova preko 1500 pozitivnih komentara i sad sam malverzator... Daj bre.. Jesam prznica, i planem brzo, ali da se bavim tim zakulisnim radnjama.. Mislim, Markos mene prozove bez ikakve osnove.. Kakava IP adresa.. Pa ja zbog toga imam problema sa rapidshare-om.. Zato sto se samo njih 5 iz moje zgrade nakaci na RS u isto vreme.. A da ne kazem da gimelnet kao provider pokriva siroko podrucje.. Neka uzme neko kartu i neka pogleda.. Par dana im sajt ne sljaka kako treba, ali i to ce se popraviti pa neka se vidi koliko se teritorije pokriva.. Moja opstina (Zitiste), opstina Nova Crnja, opstina Secanj, Zrenjanin, grad i okolina, i jos dosta... I APSOLUTNO SVI IMAMO ISTU ADRESU ! ! ! To se ne moze promeniti... Raspitivao sam se ja kod malo vecih IT strucnjaka oko toga i ne moze... Tako da ta teorija ne pije vode.. I ja iako ne postujem na forumu, citam sta se pise... A namesteno mi je da se logujem automatski, tako da kad god procitam nesto, znaci da sam Mr. Brooks... Ovo me sve jako iziritiralo.. Nadjite sve moje postove, a vidi se koliko ih ima, i vidite da li sam ikad nekog prozvao ovako javno... I niko da kaze "Izvini druze, greska.." Stvarno ne znam sta bih rekao na to... A ako vam ja nisam nisam bio covek koga treba postovati, kao poznavaoca stripa, onda ima dosta njih koji me znaju i sa kojima sam saradjivao.. Pitajte Milana (Pajini antikviteti), Slobu, Dubca, i jos dosta drugih da li im delujem ja kao neko ko bi se bavio tim stvarima... SRAM BILO SVE VAS STO STE ME UZELI NEPRAVEDNO U USTA ! ! ! |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29363 Posts
Posted - 30/01/2009 : 18:07:56
|
quote: Originally posted by bronza
Jedu stvar nerazumem a to je zasto bih Mr.Brooks dizao tudje aukcije i koja korist od toga i kako je znao do koje cene sme da ide ,stvarno nema smisla,dali ima neko koga nije ispostovao kod kupljenih aukcija neka se javi cisto da znamo,mislim da nije zlocin dizati cene aukcija do one cifre koju si spreman da platis,ne u ratama,ne na odlozeno nego odmah,zato nerazumem zasto ga napadaju jer nijednom dosad nije uradio nista nelegalno bar sto mi znamo, ako neko nesto zna vise neka kaze
To ni meni nije jasno, ali jedno moguce objasnjenje je potkopavanje ugleda prodavaca i pobudjivanje sumnje da su aukcije namjestene. |
Trouble will find me |
|
|
bronza
New Member
Serbia
136 Posts
Member since 20/11/2006 |
Posted - 30/01/2009 : 18:13:08
|
quote: Originally posted by bronza
Jedu stvar nerazumem a to je zasto bih Mr.Brooks dizao tudje aukcije i koja korist od toga i kako je znao do koje cene sme da ide ,stvarno nema smisla,dali ima neko koga nije ispostovao kod kupljenih aukcija neka se javi cisto da znamo,mislim da nije zlocin dizati cene aukcija do one cifre koju si spreman da platis,ne u ratama,ne na odlozeno nego odmah,zato nerazumem zasto ga napadaju jer nijednom dosad nije uradio nista nelegalno bar sto mi znamo, ako neko nesto zna vise neka kaze
To ni meni nije jasno, ali jedno moguce objasnjenje je potkopavanje ugleda prodavaca i pobudjivanje sumnje da su aukcije namjestene.
Opet koja korist od toga |
Nikad nisam bio zlato!!! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 30/01/2009 : 18:13:25
|
Eto Sale dobro da si se javio i rekao i ti nešto u svoju odbranu, da, okrivljen si nepravedno i to mi jako krivo, jer te licno poznajem i znam da si uvek bio fer i korektan i kao covek i kao, kako kupac, tako i prodavac, tako da sam rekao ono što je istina i drago mi je da si se javio. Nemoj se nervirati, bio je nesporazum i eto, sad je razrešeno da ti nisi taj i gotovo i predlažem ti da se vratiš na forum, da nas uveseljavaš tvojim budalaštinama... |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29363 Posts
Posted - 30/01/2009 : 18:15:58
|
quote: Originally posted by sawitch
Mislim, Markos mene prozove bez ikakve osnove.. Kakava IP adresa.. !
Daj ne seri. Nisam nikad nikoga prozivao bez ikakve osnove. Pogledao sam logove i donio jedini logicni zakljucak. Ponudili ste argumente i ja sam rekao da je to moguce objasnjenje, jer ja nikako nisam mogao znati da cijeli grad ima istu IP adresu (koji su to majstori od providera, svasta). Najbolji su mi ovakvi likovi, koji dolaze ogorceni jer netko NJIMA ide namjerno nesto podmetati. Pa sto ti mislis tko si ti? Kao da ja nemam drugog posla nego tamo nekom Sawitchu izmišljati optuzbe. |
Trouble will find me |
|
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
Posted - 30/01/2009 : 18:20:28
|
Ako nekome nesto znaci, odgovorno tvrdim da jednacina Mr.Brooks=sawitch nije tacna!!! Sa sawitchem sam saradjivao na sajtu kolekcionar.com i imamo ko zna koliko uspesno odradjenih aukcija/transakcija i slicnoga. Privatno se druzimo i nemam komentar na ove optuzbe. |
Jel to štos iz Minhena? |
|
|
torca
Average Member
746 Posts
Member since 24/03/2003 |
Posted - 30/01/2009 : 18:21:15
|
Ovaj torca bi dobio samarcinu samo da mi je bio pri ruci...
malen je svijest, srest cemo se kad-tad. samo smireno.
quote:
Kakava IP adresa.. Pa ja zbog toga imam problema sa rapidshare-om.. Zato sto se samo njih 5 iz moje zgrade nakaci na RS u isto vreme.. A da ne kazem da gimelnet kao provider pokriva siroko podrucje.. Neka uzme neko kartu i neka pogleda.. Par dana im sajt ne sljaka kako treba, ali i to ce se popraviti pa neka se vidi koliko se teritorije pokriva.. Moja opstina (Zitiste), opstina Nova Crnja, opstina Secanj, Zrenjanin, grad i okolina, i jos dosta... I APSOLUTNO SVI IMAMO ISTU ADRESU ! ! ! To se ne moze promeniti...
sinko, kakav rapidshare. da samo jedna osoba s tog ocito velikog podrucja skida ilegalne stvari murija bi morala ili napravit tisuce premetacina svaki put ili jednostavno reci "ma ko ga jebe, nek skida". znam da je u srbiji kaos, al ovo ni u kambodzi ne bi proslo. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40274 Posts
Posted - 30/01/2009 : 18:24:36
|
1. Rekao si mi da ne serem.. Ja ne serem, nego pisem ono sto jeste.. Kad se vidimo jednom, raspravicemo to.. (Ovo nije pretnja) 2. A da nisi mozda nekad pogledao logove pa da smo MR. Brooks i ja bili logirani u isto vreme??? To nisi verovatno... 3. Kad nisi mogao znati, onda nisi trebao da me prozoves vec da posaljes mail i da pitas.. Rekao bih ti.. Ne verujes meni, OK.. Zoves Slobu, Milana ili koga vec znas i pitas da li im delujem kao takav.. Resis problem.. 4. Ogorcen sam jer sam nepravedno prozvan.. Mogao sam i ja tebe da prozovem da koristis svoju webmaster-sku mogucnost i vidis koliko je cija maksimalna ponuda i da onda javis svojim drugarima i oni biduju do te cifre.. Pa nisam... Isto ima logike... 5. Ja nisam NEKI TAMO, vec sam covek kao i ti... Mozda bolji, mozda losiji, nebitno.. Ali imam nik, ili ime pa bi bilo kulturno da kao sto ja tebe ispostujem i napisem "Markos" a ne "tamo neki Markos" i ti mene oslovis normalno.. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40274 Posts
Posted - 30/01/2009 : 18:27:52
|
Ovaj torca bi dobio samarcinu samo da mi je bio pri ruci...
malen je svijest, srest cemo se kad-tad. samo smireno.
quote:
Kakava IP adresa.. Pa ja zbog toga imam problema sa rapidshare-om.. Zato sto se samo njih 5 iz moje zgrade nakaci na RS u isto vreme.. A da ne kazem da gimelnet kao provider pokriva siroko podrucje.. Neka uzme neko kartu i neka pogleda.. Par dana im sajt ne sljaka kako treba, ali i to ce se popraviti pa neka se vidi koliko se teritorije pokriva.. Moja opstina (Zitiste), opstina Nova Crnja, opstina Secanj, Zrenjanin, grad i okolina, i jos dosta... I APSOLUTNO SVI IMAMO ISTU ADRESU ! ! ! To se ne moze promeniti...
sinko, kakav rapidshare. da samo jedna osoba s tog ocito velikog podrucja skida ilegalne stvari murija bi morala ili napravit tisuce premetacina svaki put ili jednostavno reci "ma ko ga jebe, nek skida". znam da je u srbiji kaos, al ovo ni u kambodzi ne bi proslo.
Za sretanje sam ti uvek tu, ako si voljan.. Samo reci... Sto se tice tog RS-a i ostalog.. Kod nas se murija ne bavi tim.. Niti ce bar jos 50 godina, tako da ne lupas vise gluposti.. Sve sto imam na kompu je ilegalno... Tj piratsko... I skidam redovno sa RS-a pirateriju i nikakvih problema nisam imao.. A sumnjam da cu ikad i imati.. Toliko o tome.. I ako ne verujes meni, raspitaj se.. Pa javi.. Mozda me i spases 'apsa pa da ti zahvalim.. |
|
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1818 Posts
Member since 10/01/2004 |
|
torca
Average Member
746 Posts
Member since 24/03/2003 |
Posted - 30/01/2009 : 18:56:32
|
Sto se tice tog RS-a i ostalog.. Kod nas se murija ne bavi tim.. Niti ce bar jos 50 godina, tako da ne lupas vise gluposti.. Sve sto imam na kompu je ilegalno... Tj piratsko... I skidam redovno sa RS-a pirateriju i nikakvih problema nisam imao..
pazi, ti si idiot. to sam ti vec rekao. nikog nije briga za tvoje mp3ce jelene karleuse ili koji vec cobanluk skidas. jesi li skidao pedofiliju? koristio tudje kreditne? a sta ako je netko s accountom kod tvog providera? bavi li se srpska murija tim? sta ce napraviti kad vide tvoj ip? glupane. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40274 Posts
Posted - 30/01/2009 : 19:06:54
|
Sto se tice tog RS-a i ostalog.. Kod nas se murija ne bavi tim.. Niti ce bar jos 50 godina, tako da ne lupas vise gluposti.. Sve sto imam na kompu je ilegalno... Tj piratsko... I skidam redovno sa RS-a pirateriju i nikakvih problema nisam imao..
pazi, ti si idiot. to sam ti vec rekao. nikog nije briga za tvoje mp3ce jelene karleuse ili koji vec cobanluk skidas. jesi li skidao pedofiliju? koristio tudje kreditne? a sta ako je netko s accountom kod tvog providera? bavi li se srpska murija tim? sta ce napraviti kad vide tvoj ip? glupane.
Slusaj, za ovo vredjanje i prozivanje bez ikakve osnove cu te naci kad tad... O tome toliko... Ako te ne banuju, onda stvarno nemam reci.. A da li ti razumes da je nama svima provajder dodelio istu (staticku) IP adresu.. Ako vlasnik toga, moze ponaosob svaki kompjuter prepoznati u mrezi, moze.. Ja to ne znam, ali ako se nas 200 koji smo na gimelnetu uloguje na ovaj sajt, uvek ce biti ista adresa... A sto se tice izbora muzike i cobanluka, reci cu ti da ja slusam sve, ali najvise volim Celine Dion i grupu Legende... A inace znam par magistara i doktora nauka koji slusaju "cobanluke" i uz narodnjake docekuju zore, sto moze biti merodavnije da izbor muzike nema nikakve spone sa IQ-om, nego tvoja konstatacija... I ovde zavrsavam raspravu sa tobom, makar sta napisao u sledecem postu... |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40274 Posts
Posted - 30/01/2009 : 19:07:57
|
quote: Originally posted by Ferri
Dje si Sawitchu kuco stara
Pozdrav druze, i tebi i ostalim dobrim likovima.. |
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Posted - 30/01/2009 : 19:29:35
|
Dubac, Srdjandj i sdragan@ hvala puno...
Tu smo uvek kad treba da se sprovodi pravda!
|
|
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Posted - 30/01/2009 : 19:38:37
|
quote: Originally posted by sdragan@
cinjenica je da se neke svasta dogadja na aukcijama, neke, blago receno, cudne stvari, gdje neki, uvijek isti, ljudi stalno daju velike ponude za iste stripove, ali gotovo nikad nista ne kupuju i onda price krenu, svi imaju svoje teorije zavjere. Nesto od toga zavrsi ovako, gdje se pokaze da te price ipak ne drze vodu, ali nesto je sigurno istinito. Cim uhvatim malo vremena, rijesit cu ja to.
Nije mi jasno,nije mi jasno,nijeeeee mi jasno!!! Kako to da mr brooks dize ponude a nikada ne osvaja stripove...pa koji je k***c u glavi ljudi koji prebidavaju njegove ponude...??? Kakve bre teorije zavere? O cemu pricate ? Stvarno bih razumeo situaciju da je on kupio stripove i odustao od istih, to mu se istina jedamput i dogodilo i zbog toga je opravdano dobio negativan komentar. Ali vise se to nije dogadjalo...barem koliko sam ja uspeo videti kako su se stvari odvijale na aukcijama... Ne vidim u cemu je njegova krivica.
|
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 30/01/2009 : 21:49:31
|
pazi, ti si idiot. to sam ti vec rekao. nikog nije briga za tvoje mp3ce jelene karleuse ili koji vec cobanluk skidas. jesi li skidao pedofiliju? koristio tudje kreditne? a sta ako je netko s accountom kod tvog providera? bavi li se srpska murija tim? sta ce napraviti kad vide tvoj ip? glupane.
Juce sam morao da se ganjam sa jednim koji se služio slicnim recima. Pa kao i kod njega: prvo i poslednje upozorenje. Shvati ovo kako hoceš, ali ne vidim razloge da vredaš ljude, pogotovo u nekoj stvari koja te se ne tice. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29363 Posts
Posted - 30/01/2009 : 22:01:15
|
quote: Originally posted by sdragan@ Nije mi jasno,nije mi jasno,nijeeeee mi jasno!!!
Znas sta druze? Centrala moze da pogresi jednom, ali ne sto puta! A sta, nije vam jasno? E bit ce vam jasno...:)
quote: Originally posted by sdragan@ Kako to da mr brooks dize ponude a nikada ne osvaja stripove...pa koji je k***c u glavi ljudi koji prebidavaju njegove ponude...???
Ne znam, ne govorim za Brooksa, ali ja sam par puta primjetio ovaj scenarij. Isti ljudi (dvojica, trojica) bidaju za ista stripove. I onda na jednom stripu ostali skuze koliko je prvi ponudio i skuze da je isto ponudio za sve ostale stripove. Njima je to previse, ne mogu toliko platiti, ali - NE ULAZIM U RAZLOGE - onda lijepo krenu i na sve aukcije gdje se clan takmici ponude malo manju cifru od maksimalne koju je ovaj dao i nabiju mu cijene.
quote: Originally posted by sdragan@ Kakve bre teorije zavere? O cemu pricate ? Stvarno bih razumeo situaciju da je on kupio stripove i odustao od istih, to mu se istina jedamput i dogodilo i zbog toga je opravdano dobio negativan komentar. Ali vise se to nije dogadjalo...barem koliko sam ja uspeo videti kako su se stvari odvijale na aukcijama... Ne vidim u cemu je njegova krivica.
Ja sam samo reagirao na osnovu prituzbe da ima sumnjivih radnji i isao sam istraziti. Nasao sam da Mr.Brooks i sawitch koriste istu adresu u isto vrijeme, sto je u ogromnoj vecini slucajeva dokaz da je rijec o istoj osobi. U ovom slucaju se pokazalo da to ipak nije ista osoba, ali imao sam dobre i valjane razloge tvrditi ono sto sam tvrdio. |
Trouble will find me |
|
|
Topic |
|
|
|