forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor i Tex u istom stripu?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

zoemis
New Member

Croatia
118 Posts

Member since 24/11/2008

Posted - 29/01/2009 : 11:22:05  Show Profile Show Extended Profile  Send zoemis a Private Message
Zanima me vaše mišljenje ima li ovo smisla (meni izgleda zanimljivo). Ovih dana se spremam poceti crtati strip gdje su njih dva, nadam se da me nece proci volja nakon 10-tak stranica (obicno odustanem pa predem na nešto drugo).
Znam da ne žive baš tocno u istom vremenu, ali malo mašte i volje i vremena i...

Mjesta, mjestaaaaa!

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 29/01/2009 : 11:24:15  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message
SORRY STO OVAKO ULETAVAM AL ME ZANIMA DA LI SE MOZE STAVIT SLIKA NA FORUM I KAKO

I don't have no fear of death. My only fear is coming back reincarnated.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/01/2009 : 11:26:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by zoemis

[b]Zanima me vaše mišljenje ima li ovo smisla

Samo kao slash fiction.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 29/01/2009 : 12:19:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message
Hej, kad su mogli Dylan i Ken... :)

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

Raga
Senior Member

Croatia
1028 Posts

Member since 03/06/2008

Posted - 29/01/2009 : 12:33:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Raga a Private Message
Zagor i Kit Carson... to ima smisla.

Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam.
Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 29/01/2009 : 12:44:28  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message
iako se bonelli protivi tome,meni to ne bi bilo lose,prvo da tex i zagor nisu si frendovi,i onda da skuze da su na istoj strani,al po vama koji crtac bi bio za tako nesto,meni marcello jer on crtao oboje

Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 29/01/2009 : 13:23:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
Može na slican nacin kao što je bio kod Mister Noa i Martija. Zagor je okvirno 1800. godište, a Tex je roden negde 1840. Radnja bi pratila doživljaje matorog(ali dobrodržeceg) Zagora i adolescentnog Texa... 1855-1860
Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 29/01/2009 : 13:32:34  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message
pa datex nek se pojavi ko neki klinac,a zagor ga batinja,just kidding

Go to Top of Page

zoemis
New Member

Croatia
118 Posts

Member since 24/11/2008

Posted - 29/01/2009 : 15:40:48  Show Profile Show Extended Profile  Send zoemis a Private Message
quote:
Originally posted by wintersnake

iako se bonelli protivi tome,meni to ne bi bilo lose,prvo da tex i zagor nisu si frendovi,i onda da skuze da su na istoj strani,al po vama koji crtac bi bio za tako nesto,meni marcello jer on crtao oboje

De la Monica...

Mjesta, mjestaaaaa!
Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 29/01/2009 : 16:52:21  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message
quote:
Originally posted by zoemis

quote:

De la Monica...

da,ne bi bilo lose

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 29/01/2009 : 16:56:10  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Pa moze,mada...Mozda i ne.Znas sta bih voleo?Da se sastanu Zagor i Blek pa da ga Zagor nalupa i jednom konacno da bude resena misterija ko je od njih dvojice jaci

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 29/01/2009 : 17:14:31  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

Pa moze,mada...Mozda i ne.Znas sta bih voleo?Da se sastanu Zagor i Blek pa da ga Zagor nalupa i jednom konacno da bude resena misterija ko je od njih dvojice jaci

Blek u sirovoj snazi a zagor u okretljivosti,al mislim da bi na kraju bilo nerijeseno iako navijam za zagora

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 29/01/2009 : 17:44:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message

A da se sretnu Zagor i Sir Oliver, pa mu Sir digne sekiru.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 29/01/2009 : 18:17:28  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

A da se sretnu Zagor i Sir Oliver, pa mu Sir digne sekiru.

E to je vec drugo.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1873 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 29/01/2009 : 18:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message
quote:

A BATINJA GA JER JE PROPUŠIO

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 29/01/2009 : 19:17:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message
ma ljudi nema potrebe za tim dovoljno je da zagor naleti na neku masinu zaostalu od Akronjana i pritisne par dugmice i puf eto gau 1880 u navajo rezervatu

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12489 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 29/01/2009 : 19:30:46  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

Blek je jaci od Zagora.Da se trebam kladiti ja bi se kladio na Bleka Stenu.Ne samo da ke viši od Zagora jedno 5-10 cm i teži od 20-30(ako ne i više) kilograma,Blek je isto tako gibcan,atletski tip coveka,pobedivao i grizlije i slicno,...Zagor nema šanse.
Zagor mi je bolji lik u stripovima od Bleka ali Blek bi ga pobedio-stoposto!!!!!!
Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 29/01/2009 : 19:35:02  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message
quote:
Originally posted by tiberije

ma ljudi nema potrebe za tim dovoljno je da zagor naleti na neku masinu zaostalu od Akronjana i pritisne par dugmice i puf eto gau 1880 u navajo rezervatu

ha ha ha ha, i jos se dere na njega:TKO TE NAUCIO MOTATIIII

Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 29/01/2009 : 19:35:44  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message
quote:
Originally posted by Hajo

quote:

A BATINJA GA JER JE PROPUŠIO

ha ha ha ha, i jos se dere na njega:TKO TE NAUCIO MOTATIIII

Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 29/01/2009 : 19:51:05  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

Blek je jaci od Zagora.Da se trebam kladiti ja bi se kladio na Bleka Stenu.Ne samo da ke viši od Zagora jedno 5-10 cm i teži od 20-30(ako ne i više) kilograma,Blek je isto tako gibcan,atletski tip coveka,pobedivao i grizlije i slicno,...Zagor nema šanse.
Zagor mi je bolji lik u stripovima od Bleka ali Blek bi ga pobedio-stoposto!!!!!!

Slažem se! I Mark bi dobio Zagora, a kamoli Blek!
Blek>Mark>Zagor>Tex>Kit>Miki
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13461 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 29/01/2009 : 20:35:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

Nikako Marcello, on je katastrofa za Tex-a. A ideja nije losa
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 29/01/2009 : 20:45:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

Zagor zakon !

Nema jaceg od Duha sa sekirom

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 29/01/2009 : 20:50:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

Zagor zakon !

Nema jaceg od Duha sa sekirom

Jeste zakon, ali nije jaci.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 29/01/2009 : 20:53:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:

Nikako Marcello, on je katastrofa za Tex-a. A ideja nije losa

Marcello nas je napustio 2007. Pokoj mu dusi
Njegovi radovi na Zagoru su fenomenalni ( Nestali istrazivac, Krvna braca, Urota Bogova, pustolovina u Kanadi, Vjecni rat )

Moje misljenje je da bi susret Texa i Zagora bio suvisan

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 29/01/2009 : 21:10:15  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message
uoooo mannnnn marcello je preminuo??????

Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 29/01/2009 : 21:13:26  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message
ja samo znam kakva god bi epizoda bila da bi se razgrabila i u italiji i kod nas .možda u buducnosti i bude nešto slicno ko zna...
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000