forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Za Bronzu
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 29/01/2009 : 17:08:11  Show Profile Show Extended Profile  Send osim a Private Message
Pošto mi se do sada uopšte nisi javio ni na jedan od mojih mailova, molim te da mi se javiš u vezi stripa kojeg sam osvojio na Aukcijama

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 29/01/2009 : 17:14:36  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Au osime, ti stalno u nekim problemima???

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 29/01/2009 : 17:18:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
Taka ga sreca pocerala...

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

bronza
New Member

Serbia
136 Posts

Member since 20/11/2006

Posted - 30/01/2009 : 13:30:00  Show Profile Show Extended Profile  Send bronza a Private Message
pozdrav druze
poslao sam ti dva emaila,prvo sam ti odgovorio na prvi a kada si mi ponovo poslao da nisi dobio odgovor ja sam ti ponovo poslao ali koliko vidim nisi ni taj dobio,mozda ti nesto nije uredu sa emailom evo poslacu ti email preko aukcija pa cemo videti,nemoj da brines sve cemo srediti

Nikad nisam bio zlato!!!
Go to Top of Page

osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 30/01/2009 : 17:07:00  Show Profile Show Extended Profile  Send osim a Private Message
Ok, ali mailovi ne stižu...probaj na PM

quote:
Originally posted by bronza

pozdrav druze
poslao sam ti dva emaila,prvo sam ti odgovorio na prvi a kada si mi ponovo poslao da nisi dobio odgovor ja sam ti ponovo poslao ali koliko vidim nisi ni taj dobio,mozda ti nesto nije uredu sa emailom evo poslacu ti email preko aukcija pa cemo videti,nemoj da brines sve cemo srediti

Go to Top of Page

osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 30/01/2009 : 17:09:53  Show Profile Show Extended Profile  Send osim a Private Message
Šta da radim, kad ti nemaš Tarzane
Ali, ne smem previše da se bunim, nego da cutim i trpim, to je izgleda preovladujuca politika ovde na aukcijama (30 dana fore prodavcu da ti pošalje stripove, što znaci da može da te drži bez odgovora i 29 dana). A ako izraziš imalo nezadovoljstva dospeš na crnu listu. Neki su ovde nedodirljivi.

Izvini, Bronza, ove nema veze s tobom, ukoliko se javiš

quote:
Originally posted by srdjandj

Au osime, ti stalno u nekim problemima???

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/01/2009 : 17:19:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by osim
Neki su ovde nedodirljivi.

koji su to?imenuj ih...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

bronza
New Member

Serbia
136 Posts

Member since 20/11/2006

Posted - 30/01/2009 : 17:20:54  Show Profile Show Extended Profile  Send bronza a Private Message
Ah Osime ,Osime,do tebe je teze doci nego do O.B.Ladena,poslao sam ti i poruku preko aukcija i na PM,e ako to nedobijes onra cemo to odraditi ovde preko foruma

Nikad nisam bio zlato!!!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000