Ukratko, Libellus ce objaviti serijal "Volto Nascosto".
Dado i ja smo jako sretni zbog cinjenice da cemo nastaviti objavljivati djela potpisana od strane Gianfranca Manfredija koji je svoju genijalnost dokazao na Magicnome Vjetru i iskreno, jedva cekamo zapoceti rad na tome.
Za sve one koji nisu upuceni o cemu se radi, evo par napomena.
Naime, rijec je o zaokruzenome kratkom serijalu koji je pobrao sjajne kritike i koji ima 14 brojeva (objavljivan u Italiji od 10. mjeseca 2007. do 11. mjeseca 2008.), a mi cemo ga objaviti u 7 knjiga, tj. po sistemu "2 u 1" (isto kao sto smo radili i Demiana). Ono sto ce nasemu izdanju osigurati ekskluzivitet su nove naslovnice koje ce za nas napraviti Goran Parlov (bas kao i kod MV-a), a koji je inace potpisao i prvi broj serijala.
Juuuuuhuuuuuuuu!Bravo decki, sijajan potez!Baš ste nas obradovali, nije mi žao da sam ustao tako rano (djeca i to..)pa saznao tu divnu vijest.CESTITKE!!!!
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
jedino me zanima dal ce ostat originalni naslov Volto Nascosto ili ce postat Skriveno-tajno lice. Ali kako je preveden Magicovento tako cemo vjerovatno i mi dobit meni bolje TAJNO LICE ili SKRIVENO LICE.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
To! Nakon njega ostavlja se prostor za: Texa od prvog broja! Živio Te... izvinte, Manfredi i skriveno lice!
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
A daj nemoj me jeb...!! Ma bravo,bravo i još jednom bravo!! Najjaci ste! daleko najjaci!
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-