Vec imam tri sina i jednog usvojenog(mali od palube), pa dok njh podmirim, a po godinama bi mi mogao i ti biti sin, jer moj Srdjan ima 21 godinu. Cekaj na red, xexexe...
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Kolika je otprilike cijena stripova o II. svj. ratu Piera Dupuisa,izdanih osamdesetih od strane Otokar Keršovanija iz Rijeke?Rijec je Bitci za Englesku,Blitzkriegom i Dunkirkom?Ocuvani su za -4,i bili su knjižnicni.Jel mogu za njih tri zajedno 150 kn?
Kolika je otprilike cijena stripova o II. svj. ratu Piera Dupuisa,izdanih osamdesetih od strane Otokar Keršovanija iz Rijeke?Rijec je Bitci za Englesku,Blitzkriegom i Dunkirkom?Ocuvani su za -4,i bili su knjižnicni.Jel mogu za njih tri zajedno 150 kn?
Može, dobiceš te pare na aukciji. Možda i nešto više.
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
To je sramota šta ljudi u knjižnicama rade iz stripova.ponašaju se prema njima kao zadnjem smecu kojeg su kupili na kiosku za 10 kuna.Vidio sam ih na podu ispo police u prašini i vlazi kad mi je 10 kuna iz depa ispalo...Dalje znate i sami