forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Pascal Rabaté: Druga mladost
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

etmgosa
Senior Member

1731 Posts

Member since 15/07/2002

Posted - 07/02/2009 : 13:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send etmgosa a Private Message

Pascal Rabaté
Een tweede jeugd
(izvorni naslov na francuskom: Les petits ruisseaux), 2007

Bez obzira na ovu sliku na zadnjoj korici, strip nije bezobrazan (niti erotski!).

Podnaslov na koricama kaze:

sex,
onoliko koliko si u stanju

drugs,
posebno protiv holesterola

and rock'n roll.
nekako mi je draza harmonika

U prici pratimo starije ljude koji ponovo otkrivaju da postoje neke stvari i osim pecanja...

Toplo, lezerno, jednostavno, talentovano i simpaticno.

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 07/02/2009 : 13:30:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
http://www.stripovi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32089&whichpage=1

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 07/02/2009 : 14:01:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
dobro jutro Kolumbo.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

etmgosa
Senior Member

1731 Posts

Member since 15/07/2002

Posted - 07/02/2009 : 14:47:56  Show Profile Show Extended Profile  Send etmgosa a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

http://www.stripovi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32089&whichpage=1

Bas mi je drago da je nesto ovako novo i lijepo vec prevedeno! Svaka cast izdavacima na dobrom ukusu.
Uzgred, pojma nisam imao da je to odradjeno, inace ne bih postavljao gornji post. Strip sam procitao na holandskom prije par dana, pa rekoh nije zgoreg da preporucim...

@Raspucin
Vokativ se pise sa zarezom, Raspucine.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 07/02/2009 : 14:48:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Raspucin

dobro jutro Kolumbo.

Hi hi hi... ti mu se javljaš...

A Rolling Stonese otkrija tek u 31.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 07/02/2009 : 14:51:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by etmgosa
Bas mi je drago da je nesto ovako novo i lijepo vec prevedeno! Svaka cast izdavacima na dobrom ukusu.

Mene je samo zacudilo kako to vec ranije nisi procita i okacija na forum jer mi je djelovalo baš po tvom ukusu... sudeci po dosadašnjim tvojim preporukama.

Go to Top of Page

etmgosa
Senior Member

1731 Posts

Member since 15/07/2002

Posted - 07/02/2009 : 15:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Send etmgosa a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Mene je samo zacudilo kako to vec ranije nisi procita i okacija na forum jer mi je djelovalo baš po tvom ukusu... sudeci po dosadašnjim tvojim preporukama.

Hvala, lijepo je da to neko primijeti.
Pravo da ti kazem, sve manje imam vremena i za strip, pa i za ovaj Forum. Ali eto, javim se ponekad, da ne misle ljudi da sam se nesto naljutio.
Dobar je Rabaté, cini mi se da sam ga preporucivao ranije (Ibicus).
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000