Author |
Topic |
|
meto
Starting Member
63 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 08/02/2009 : 16:46:10
|
OVO JE TOTALNO NEOZBILJAN I BEZOBRAZAN CLAN, TRAŽIO JE DA PLATI POUZECEM - UPOZORIM GA DA JE TO DOSTA SKUPLJE JER SE TADA MORA SLATI PREPORUCENO I POŠTA NAPLACUJE RUKOVANJE NOVCEM, ON ODGOVARA DA NEMA PROBLEMA I DA MU JE TAKO DRAŽE. POSLAO SAM MU STRIP I NARAVNO ODMAH PLATIO POŠTARINU PREPORUCENO ŠTO JE ZA TAJ 1 STRIP IZNOSILO 18,50 KN I ON GA NE PREUZME NEGO MI SE VRATI NAZAD I JOŠ PLATIM POVRATNICU 14,20 KN. KOD SEBE IMAM POTVRDU O SLANJU I STRIP S PECATOM POŠTE IZ ZLATARA I ETIKETU NA KOJOJ PIŠE DA JE OBAVJEŠTEN I DA NIJE PREUZEO POŠILJKU.
|
kugo i kolero |
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 08/02/2009 : 19:04:58
|
zaista ne ozbiljno, za stripove 10 ak kuna ja posaljem strip prvo ako je pouzdan kupac. Ili ne saljem dok pare ne legnu na racun |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 08/02/2009 : 21:43:26
|
Pitaj ga zašto nije preuzeo strip, i da li ga još uvek želi, ali uz dodatne troškove koje si ti morao da platiš, ako kaže da nece- negativni komentar odmah. I gotova prica. A ako on tebi takode da negativni, ne brini se, to vec može da se reši. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
meto
Starting Member
63 Posts
Posted - 08/02/2009 : 22:44:19
|
Kad sam mu poslao strip - poslao sam mu i sken potvrde o slanju da vidi i sam kolika je poštarina.Kad mi se strip vratio - pitao sam ga zašto ga nije preuzeo - on mi odgovara da strip nije dobio i pita me koliko mi duguje i da ce mi poslati novac ali još ništa. Strip je poslan 12.01. - vratio mi se 23.01 - cekao sam 15 dana da mi plati na racun ili pošalje poštom, ista smo država i ne treba više od 2 dana za slanje.Da je od njega bilo dobre volje ili da je imao neko opravdanje (bolest ili slicno)ne bih otvarao ovaj topic. Danas sam mu ipak ostavio negativan komentar. |
kugo i kolero |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 10/02/2009 : 19:05:13
|
quote: Originally posted by meto
OVO JE TOTALNO NEOZBILJAN I BEZOBRAZAN CLAN, TRAŽIO JE DA PLATI POUZECEM - UPOZORIM GA DA JE TO DOSTA SKUPLJE JER SE TADA MORA SLATI PREPORUCENO I POŠTA NAPLACUJE RUKOVANJE NOVCEM, ON ODGOVARA DA NEMA PROBLEMA I DA MU JE TAKO DRAŽE. POSLAO SAM MU STRIP I NARAVNO ODMAH PLATIO POŠTARINU PREPORUCENO ŠTO JE ZA TAJ 1 STRIP IZNOSILO 18,50 KN I ON GA NE PREUZME NEGO MI SE VRATI NAZAD I JOŠ PLATIM POVRATNICU 14,20 KN. KOD SEBE IMAM POTVRDU O SLANJU I STRIP S PECATOM POŠTE IZ ZLATARA I ETIKETU NA KOJOJ PIŠE DA JE OBAVJEŠTEN I DA NIJE PREUZEO POŠILJKU.
Tome, moraš redovnije popunjavati crnu listu kupaca. On je kod mene vec odavno. Osim tvojeg, još ranije je imao negativne komentare od još 2 clana. Tu je jasno da nešto ne štima (to je puno na tako mali broj poslica). Takoder kada netko zatraži pouzecem, to ti je kao šifra za probleme. Pazi - On nekome ne vjeruje! a pun je crvenila. Takvima lijepo objasniš da ne komplicira i nadaš se da ce se urazumiti (ako vec nisi uradio preventivu). Ja cak imam spreman tekst zašto se ne šalje pouzecem (koji sam frik). Posao se radi: Uplata na racun / Slanje obicnog paketa. To je 100% pouzdano i najjeftinije. Nikakvih seruckanja i filozofiranja. Ne može netko tako neupucen (kao npr. Frenki), diktirati tebi koji si stalno prisutan na aukcijama (iz cistog zdravog razuma je logicno da on posluša tebe koji to stalno radiš). |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 10/02/2009 19:07:16 |
|
|
meto
Starting Member
63 Posts
Posted - 10/02/2009 : 23:30:40
|
EVO PRIJATELJU NAKON TVOG SAVJETA- IMAM VEC TROJICU NA CRNOJ LISTI PA NEKA BIDAJU! DOSAD NISAM NIKOM OSTAVLJAO NEGATIVNE I STAVLJAO IH NA CRNU LISTU, ALI DOSTA JE BILO - OD DANAS FRENKI I ZAHIR IMAJU CRVENI I OBA DVA SU NA CRNOJ LISTI + JOŠ JEDAN PACIJENT KOJI SE NIKAD NIJE NI JAVIO (GRUPA TNT) |
kugo i kolero |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 11/02/2009 : 00:40:56
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Obi-wan Osim tvojeg, još ranije je imao negativne komentare od još 2 clana.
DAKLE,FRENKI LETI...
-Kako leti?Brkovima? |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
altair
Average Member
Croatia
575 Posts
Member since 19/09/2005 |
Posted - 11/02/2009 : 10:19:25
|
quote: Originally posted by meto
EVO PRIJATELJU NAKON TVOG SAVJETA- IMAM VEC TROJICU NA CRNOJ LISTI PA NEKA BIDAJU! DOSAD NISAM NIKOM OSTAVLJAO NEGATIVNE I STAVLJAO IH NA CRNU LISTU, ALI DOSTA JE BILO - OD DANAS FRENKI I ZAHIR IMAJU CRVENI I OBA DVA SU NA CRNOJ LISTI + JOŠ JEDAN PACIJENT KOJI SE NIKAD NIJE NI JAVIO (GRUPA TNT)
Sto se tice Grupe TNT njega mozes slobodno maknuti sa crne liste jer, koliko sam cuo covjek je pokojni. Umro je nakon duge bolesti u Austriji krajem prosle godine. Ako jos netko ima neodradjene aukcije s njim sada zna zasto se ne javlja... |
Ne govori sve što znaš, znaj sve sto govoriš |
|
|
meto
Starting Member
63 Posts
|
|
Topic |
|