Author |
Topic |
|
skviki
Average Member
Serbia
723 Posts
Member since 29/12/2006 |
Posted - 08/02/2009 : 20:19:32
|
Pošto je moj prethodni topik zakljucan morao sam da otvorim novi da neki clanovi ne ostanu uskraceni za par informacija. Idem redom :
1. srdjandj - opet si dokon pa zabadaš nos u tuda posla ? To baš prilici tvojim godinama.
2. kerber - strip je vec potpisan od strane CAKI-ja i to na koricu
3. mladjo - Može, prodato.
4. Marenovic - no coment
5. sdragan - Ne možeš da sudiš o ljudima koje ne poznaješ. Moj problem je šta cu da kupujem, šta da prodajem, kada, kome,...
6. Tronožac - ...da vidimo kog trgovca nema...
Nisam svadalica po prirodi ali strašno mrzim kad neko brine tude brige i zabada nos gde mu nije mesto. A još više me izluduje kad neko laže kao pas kao što je Marenovic. Ja nemam problem da kažem direktno u lice bilo šta i bilo kome i ne pišem u šiframa, svidelo se to nekom ili ne. Toliko od mene.
|
Bolje je biti bogat nego ne biti !!! |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 08/02/2009 : 20:24:17
|
Da, dosadno mi je, pa sam po ceo dan na netu, a i da nabijem što više postova! Ajde ne ljuti se, pa zar ne vidiš da je ispala dobra zajebancija. A doci ceš i ti u moje godine... |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
Edited by - srdjandj on 08/02/2009 20:25:18 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 08/02/2009 : 20:29:19
|
quote: Originally posted by skviki
Pošto je moj prethodni topik zakljucan morao sam da otvorim novi da neki clanovi ne ostanu uskraceni za par informacija. Idem redom :
1. srdjandj - opet si dokon pa zabadaš nos u tuda posla ? To baš prilici tvojim godinama.
2. kerber - strip je vec potpisan od strane CAKI-ja i to na koricu
3. mladjo - Može, prodato.
4. Marenovic - no coment
5. sdragan - Ne možeš da sudiš o ljudima koje ne poznaješ. Moj problem je šta cu da kupujem, šta da prodajem, kada, kome,...
6. Tronožac - ...da vidimo kog trgovca nema...
Nisam svadalica po prirodi ali strašno mrzim kad neko brine tude brige i zabada nos gde mu nije mesto. A još više me izluduje kad neko laže kao pas kao što je Marenovic. Ja nemam problem da kažem direktno u lice bilo šta i bilo kome i ne pišem u šiframa, svidelo se to nekom ili ne. Toliko od mene.
otvori još jedan topic,letiš na mjesec dana... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
|
Topic |
|
|