forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 <<<STRIP KRITERIJ>>>
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 09/02/2009 : 20:07:31  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message
Koliko vam je bitan crtež u stripu,koliko i sama radnja ili?
Dali vam je uopce bitan crtež?
Dal ih kupujete po preporukama,po omiljenim crtacima ,scenaristima.
Ili pogledate crtež pa procitate koju stranicu pa tek onda odlucite šta ce te kupiti.
Ja osobno se nemogu nikako natjerati procitiati strip koji ima onako djeciji crtež unatoc tome što je odlicno ocijenjen.(znam da griješim ne mogu si pomoc)

Luk-San
Junior Member

Croatia
369 Posts

Member since 01/11/2008

Posted - 09/02/2009 : 21:46:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Luk-San a Private Message
Meni skoro svi bonnelijevi crtaci leže.Djecji crtež?Kako citaš Martija,Alana Forda,Maxmagnusa...
Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 09/02/2009 : 21:50:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message
Deda Feri je zakon, stripove koje je on crtao mogu da citam i u mraku!

Ja bi volio da ovde napisem nesto pametno ali se bojim da me niko nece razumjeti
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 09/02/2009 : 21:51:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
Pa, sad. Ljep crtež mi je definitivno bitan. Ali i radnja mi je bitna. Recimo, cito sam neke epizode Lazarus Ledda di je crtež bio jako loš, ali mi se svejedno serijal svidio. Ne konkretno ta epizoda, ali serijal da. S druge strane, ima nekih stripova di ni najljepši crtež nemože popraviti katastrofa pricu.

E, kako kupujem stripove. Uglavnom pogledam jel strip recenziran, pa onda malo pogledam recenziju i komentare. U biti kad kupujem, obicno se unaprijed odlucim da cu to kupiti, pa cak ni ne prelistavam. Strah me da ne procitam neki bitni dio, pa bi si pokvario gušt citanja. Kupio sam i neke Zagore (almanah i maxi) zato jer ih je nacrtao Dela Monica. Tako da ako je to kriterij, onda prije crtac nego scenarist.

Eto.

No sikiriki
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 09/02/2009 : 22:16:14  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message
quote:
Originally posted by Luk-San

Meni skoro svi bonnelijevi crtaci leže.Djecji crtež?Kako citaš Martija,Alana Forda,Maxmagnusa...

Ma pod djecjii mislim kao da je dijete crtalo, ne znam baš djecu koja mogu nacrtati stripove koje si nabrojio!
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 09/02/2009 : 22:30:19  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message
quote:
Originally posted by Archy

Pa, sad. Ljep crtež mi je definitivno bitan. Ali i radnja mi je bitna. Recimo, cito sam neke epizode Lazarus Ledda di je crtež bio jako loš, ali mi se svejedno serijal svidio. Ne konkretno ta epizoda, ali serijal da. S druge strane, ima nekih stripova di ni najljepši crtež nemože popraviti katastrofa pricu.

E, kako kupujem stripove. Uglavnom pogledam jel strip recenziran, pa onda malo pogledam recenziju i komentare. U biti kad kupujem, obicno se unaprijed odlucim da cu to kupiti, pa cak ni ne prelistavam. Strah me da ne procitam neki bitni dio, pa bi si pokvario gušt citanja. Kupio sam i neke Zagore (almanah i maxi) zato jer ih je nacrtao Dela Monica. Tako da ako je to kriterij, onda prije crtac nego scenarist.

Eto.

Slažem se s tobom,ako mi je neki serijal dobar onda cu progutati koji lošiji crtež.
Al ja imam problema kod meni novih serijala, konkretno Gipi,svi ga hvale i nesumljam da je dobar strip ali mi crtež neda da da ga citam.Tako da se prvo povedem za crtežom!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000