bolje cu tih 280 din. da uložem u neki bolji strip, toliko toga mi fali u kolekciji
Leo Pulp?
Leo Pulp nije loš strip, samo morace da saceka rebalans kucnog budžeta Trenutno me najviše zanima taj tzv. kolekcionarski DD, jer od DD imam samo ove u izdanju VC-a i 20-tak Ludensovih, a rado bih se podsetio ovih prvih epizoda koje sam citao u detinjstvu
Evo procitao sam najnovijeg Marka od VC, 'Sveta pecina'. Prica je dosta dobra, zanimljiva, sa puno pucnjava i tuca. Svakako bolje od prethodnog specijala Knjižica Blaf je super, baš onako simpaticna i sjajno tehnicki odradena. Znaci, prica u specijalu nije loša, osim što pati od boljke ostalih Mark specijaca. Mark je ipak strip za 60 strana, pa se radnja dosta razvuce da bi se popunio broj stranica (isforsirani bijeg negativca, najcešce). Ipak, najbolji specijal mi je i dalje 'Ajkula Kariba'
Uzas!Horor! Dodatak o Blafu je "kad vec imamo dzak,daj da ga necim napunimo!" Specijal je naivan do koske!Skupicu ja to sve(nadam se boljim pricama kad dodju oni brojevi sa drugim scenaristima),al' ne mogu a da ne gundjam!Ima dosta stvari koje su toliko naivne da boli,kao ono kad ih zadnji,bezkrupulozni sljam hvata na spavanju i sve ih,a treba ima samo vlasnik rudnika,veze i vodi sa sobom Nesto kao "Ma,necemo ih pobiti,bar ne do 93-ce strane..."