Author |
Topic |
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 17/02/2009 : 14:15:40
|
Pa evo ja kupujem Breda,a uzimao bih i Magicnog i Demijana kad bi isao na kioske.Tako da Veseli ovo je apel vama.Probajte pa cemo videti. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 17/02/2009 : 15:05:54
|
quote: Originally posted by Ultras Kolega Kico: "Vjerujem da netko ne može probavit ništa dalje od smrdljive darkvudske mocvare nadalje." A najavljuje svaki izlazak smrdljivo-mocvarnog junaka. Zasto? Verovatno da se pomerimo od smrada koji taj junak siri okolo. Hvala Kico
Nema na cemu. Evo i Klasik 12 na kioscima.
Ubrzo ce i extra!!!!
|
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 17/02/2009 : 15:10:59
|
I dobro ljudi koji vam je vrag?
Imam sve Teneje,pa šta! I procitao sam ih,hehe...
Imam i ZS Teneje i SD/Ludens Teneje.
Nemam VC Teneje. Nemam kolekcionarske Teneje niti tvrde HaCe Berni Teneje.
Imam i Gigant Teneje. I Album Sa Slicicama Teneje.
A ponekad prošetam i u Tenej majici bez rukava sa resicama ljeti.
Ko je ikad rekao da ne citam Teneja?! - Nisam ja Renky! Problem je u citanju samo Teneja. Al ne da mi se objašnjavat....
ŽIVIO TENEJ !!!! jedva ga cekam u Marti Misteriji
|
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 17/02/2009 : 15:40:34
|
quote: Originally posted by kico ŽIVIO TENEJ !!!!
ZNAO SAM !!!
quote: Originally posted by okiboki
Pa evo ja kupujem Breda,a uzimao bih i Magicnog i Demijana kad bi isao na kioske.Tako da Veseli ovo je apel vama.Probajte pa cemo videti.
Mislim da vecina misli tako. Ja bih sigurno kupovao |
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 18/02/2009 : 14:34:13
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by kico ŽIVIO TENEJ !!!!
ZNAO SAM !!!
quote: Originally posted by okiboki
Pa evo ja kupujem Breda,a uzimao bih i Magicnog i Demijana kad bi isao na kioske.Tako da Veseli ovo je apel vama.Probajte pa cemo videti.
Mislim da vecina misli tako. Ja bih sigurno kupovao
Pa naravno,nemam para za neke extra knjige ali za kiosk izdanje se nadje,neka izdaju pa cemo verovatno uzimati. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
cibalia
Senior Member
Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 19/02/2009 : 13:45:22
|
quote: Originally posted by Beva
Meni su najbolji stripovi koje sam ikad citao Dylan Dog, Aster Blistok i Thorgal... Valjda se iz toga vidi što volim... Dylan mi je najbolje razraden i najsimpaticniji Bonelli lik... 'Niciju pricu' sam procitao jedno 20 puta, i svaki put se iznova naježim dok citam... Astera Blistoka sam poceo citati tek tako, da vidim lici li i na što, i ostao paf... Ne znam kako jedan takav junak može biti slabo popularan u Francuskoj, ali meni je odlican... Pogotovo volim što je crtež razigran i maštovit, mada ne i najkvalitetniji... Naslovnice su lošnjikave, ali eto... Thorgala sam tek nedavno otkrio (hvala, manhunter)... Dugo sam mislio da je to povijesni vikinški strip, ali kako sam bio u krivu... Thorgal je puno više... Predobro... Od Bonellija citam još samo Dampyra, mada mi je malo koja epizoda baš legla, i nešto malo MM-a... MV-u sam dao šansu, glavni lik mi je slabo okarakteriziran pa mi se i nije baš svidjelo... Ne osporavam da je dobar, ali mene baš i ne privlaci... Od BD sam dao šansu i XIII-ci, i dobar je strip, mogu ga citati, ali ipak malo previše akcije za moj ukus... Bernard Prince mi ni malo ne paše, ni likovi ni radnja, Jeremiah nije loš, ali varira... Naravno, odrastao sam na Bonelliju, na Dylanu, Zagoru, Texu, MM-u, a po meni je glavna greška SD-a što su u Comic Stripu na pocetku davali stripove u nastavcima... Kad si mladi, samo 15-ak stranica jednog stripa ne može te baš zainteresirati, pogotovo ako pojma nemaš hoceš li moci kupiti slijedeci broj... Trebali su u svakom broju po jednu cjelovitu pricu, na kraju bi došli na isto...
Vidiš koliko se ukusi razlikuju. Ja sam probao i Torgala i AB, BP i ostala velika djela koja mi se nikako nisu svidjela. Necu reci da su loši stripovi, ali mi se ne svidaju. Mange i ostale Hulkove Spajdermane necu komentirat, nije za mene! Dok mi je kod Bonellia mi je vrhunski cak i NN, a ja ne volim SF. Podržavam publiku iz mocvare!
Nema do Bonellija!
A u Bonelliju nema do Texa i MV! |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6026 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 19/02/2009 : 15:00:06
|
quote: Originally posted by cibalia
Vidiš koliko se ukusi razlikuju. Ja sam probao i Torgala i AB, BP i ostala velika djela koja mi se nikako nisu svidjela. Necu reci da su loši stripovi, ali mi se ne svidaju. Mange i ostale Hulkove Spajdermane necu komentirat, nije za mene! Dok mi je kod Bonellia mi je vrhunski cak i NN, a ja ne volim SF. Podržavam publiku iz mocvare!
Nema do Bonellija!
A u Bonelliju nema do Texa i MV!
Ma ja posebno volim stripove u kojima su glavni likovi sanjari, a i Dylan i Aster i Thorgal to jesu... Plus je što, recimo, kod Astera svaka epizoda ima skriveno znacenje, vecinom kritiku države ili religije, pa cak i samog Boga... Ja se s tim ne moram slagati, ali da mi je zanimljivo - je... A Aster i Muski su savršen spoj... Malo sam kasnije pogubio konce i nemam pojma koja je Muski, koja Maski, ali nema veze... Sve cu im oprostiti zbog prvih 15-ak brojeva...
Thorgal je, s druge strane, obiteljski covjek, otpadnik i nepopravljivi naivac... Dugo sam mislio da je to obican povijesni strip, a povijesni stripovi su mi dosadni... No ne, Thorgal je puno više...
A Dylan kao Dylan, na njemu sam odrastao, ima tu pravih remek-djela, i samo zahvaljujuci Bonelli hiperprodukciji serijal nije kvalitativno ujednacen... Ali ga i dalje volim...
Mange me ne privlace, no tko zna... Superheroji još manje... Ja tražim junake s kojima se mogu poistovjetiti, a ova trojica gore to donekle jesu... |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12491 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
Topic |
|
|