Author |
Topic |
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 23/03/2009 : 19:42:23
|
Koji katastrofalan crtež! Od vjerojatno najboljeg DDcrtaca u pocecima, Casertano se pretvorio u tom&jerry crtež. ko da neki crtani film gledam. Žalosno.
Sama epizoda o nessie nije nešto posebno, tek pristojno privedena prica kraju i ne nudi ništa više. |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
|
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4342 Posts
Member since 11/09/2006 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18873 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 26/03/2009 : 15:54:14
|
nadam se da ce sledeci Dilan Misterij Venecije,kojeg crta Stano bit puno bolji od ovog zadnjeg,istina da crtež ne rešava pricu ali meni se Stano dopada pa...nije da se je baš nacrtao osim naslovnica,sve skupa je nacrtao samo 8 regularnih Dilana i nekoliko Giganta...tematika bi mogla bit u redu pa ostane da vidimo i da se iznanadimo-pozitivno naravno. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Ika
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
6 Posts
Member since 05/05/2009 |
Posted - 05/05/2009 : 21:23:44
|
epizoda je solidna. Scenarij je dobar ali je Casertano malo zahrdao. Prije je crtao dobro. U ovom stripu su face tako ružne da bi neko pomislio da ih je crtao crtac Profesora Baltazara a on po svojim jecanjima iz djetinjstv a nije baš neka zvijezda crteža. |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4648 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 06/05/2009 : 07:56:59
|
Uh-huh, jos jedan ogled na temu tipa (i knjige bese?) "U sta veruje onaj koji ne veruje" (pozdrav za gospodu Eco i Coe ;) ). Nismo ni sumnjali da nas junak (ne)veruje, ali dali smo morali da trpimo onu nevidjeno tupavu pa jos i komplikovanu(!) zaveru mestana od koje sam na kraju skoro digao ruke da bi stigli do "romanticne" zavrsne scene. Casertano na vrhuncu svoje faze kada mi se skoro gadi, pa zar jedno dete od 12 godina moze izgledati tako? Dilanovi close-upovi koji su mu uvek bili majstorija kakvu je retko ko (osim Stana) pogadjao ovde su tragicno losi (usudjujem se da kazem i smesni), srecom nema zenskih likova da dodatno ogade menazeriju likova. |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4648 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 06/05/2009 : 07:57:54
|
quote: Originally posted by Le Samourai
A meni je ovo mozhda i najbolje nacrtana epizoda Dilana koju sam ikada prochitao. Svakako u samom vrhu.
samuraju, si video ti nasta lici crtez u Gospodaru tisine? |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 06/05/2009 : 09:42:06
|
quote: Originally posted by Barker
quote: Originally posted by Le Samourai
A meni je ovo mozhda i najbolje nacrtana epizoda Dilana koju sam ikada prochitao. Svakako u samom vrhu.
samuraju, si video ti nasta lici crtez u Gospodaru tisine?
Davno beshe, ne secam se bash najbolje... |
|
|
Topic |
|