forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dylan Dog L104 : Rekvijem za cudovište
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 23/03/2009 : 19:42:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Koji katastrofalan crtež! Od vjerojatno najboljeg DDcrtaca u pocecima, Casertano se pretvorio u tom&jerry crtež. ko da neki crtani film gledam. Žalosno.

Sama epizoda o nessie nije nešto posebno, tek pristojno privedena prica kraju i ne nudi ništa više.

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4342 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 24/03/2009 : 12:25:10  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message
nesvidja mi se epizoda ni crtez ni sken ni korice.nista mi se ne dopada
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 26/03/2009 : 15:54:14  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
nadam se da ce sledeci Dilan Misterij Venecije,kojeg crta Stano bit puno bolji od ovog zadnjeg,istina da crtež ne rešava pricu ali meni se Stano dopada pa...nije da se je baš nacrtao osim naslovnica,sve skupa je nacrtao samo 8 regularnih Dilana i nekoliko Giganta...tematika bi mogla bit u redu pa ostane da vidimo i da se iznanadimo-pozitivno naravno.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/03/2009 : 02:14:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Solidno

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Ika
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
6 Posts

Member since 05/05/2009

Posted - 05/05/2009 : 21:23:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Ika a Private Message
epizoda je solidna. Scenarij je dobar ali je Casertano malo zahrdao. Prije je crtao dobro. U ovom stripu su face tako ružne da bi neko pomislio da ih je crtao crtac Profesora Baltazara a on po svojim jecanjima iz djetinjstv a nije baš neka zvijezda crteža.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 06/05/2009 : 00:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
A meni je ovo mozhda i najbolje nacrtana epizoda Dilana koju sam ikada prochitao. Svakako u samom vrhu.
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4648 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 06/05/2009 : 07:56:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
Uh-huh, jos jedan ogled na temu tipa (i knjige bese?) "U sta veruje onaj koji ne veruje" (pozdrav za gospodu Eco i Coe ;) ). Nismo ni sumnjali da nas junak (ne)veruje, ali dali smo morali da trpimo onu nevidjeno tupavu pa jos i komplikovanu(!) zaveru mestana od koje sam na kraju skoro digao ruke da bi stigli do "romanticne" zavrsne scene.
Casertano na vrhuncu svoje faze kada mi se skoro gadi, pa zar jedno dete od 12 godina moze izgledati tako? Dilanovi close-upovi koji su mu uvek bili majstorija kakvu je retko ko (osim Stana) pogadjao ovde su tragicno losi (usudjujem se da kazem i smesni), srecom nema zenskih likova da dodatno ogade menazeriju likova.

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4648 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 06/05/2009 : 07:57:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
quote:
Originally posted by Le Samourai

A meni je ovo mozhda i najbolje nacrtana epizoda Dilana koju sam ikada prochitao. Svakako u samom vrhu.

samuraju, si video ti nasta lici crtez u Gospodaru tisine?

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 06/05/2009 : 09:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:
Originally posted by Barker

quote:
Originally posted by Le Samourai

samuraju, si video ti nasta lici crtez u Gospodaru tisine?

Davno beshe, ne secam se bash najbolje...
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000