forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novi kolekcionar
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 17/02/2009 : 19:57:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
MM je najbolji odnos cijene i kvalitete, pogotovo ovi prvi brojevi. Kompletne price sa naslovnicama. Uživancija. Prva dva broja su rasprodana ali uskoro ide reprint, to je pouzdana i sigurna informacija, tako da nece biti problema za ta dva broja. Ako požuriš možeš sve kompletirati. Uz to i MM gigante i miran si.
Istina je da ima po aukcijama Dnevnikovih izdanja ali zbog svih boljki koje imaju... ne preporucam.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 17/02/2009 : 20:00:11  Show Profile Show Extended Profile  Send osim a Private Message
Ma da, i ja svašta pricam, a Grand show najgledaniji u ex YU. Neka pati kome smeta. A i svakog zavisnika kad pitaš šta je najbolje, reci ce da je to ono što je uzrok njegove zavnisnosti. Nekad treba biti objektivan, pa uvažiti šta su reki kriticari, šta je uvažila istorija umetnosti.

I ja volim Tellera, ali šta cu, kad je kic, necu da ga preporucujem omladini

quote:
Originally posted by teller

baš je zgodno kako neki pokušavaju ucit pravu vjeru....više govore-klonite se Bonellija-više ga ljudi vole.Bonelli je bio zakon i ostaje na ovom djelu svijeta.Neka pati kome smeta.

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 17/02/2009 : 20:03:55  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Sludeli ste bre i mene a kamoli njega,moj ti je savet sakupljaj Zagora sigurno neceš pogrešiti...sve ostalo je neizvesno
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 17/02/2009 : 20:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message
quote:
Originally posted by profesor-inz

Sludeli ste bre i mene a kamoli njega,moj ti je savet sakupljaj Zagora sigurno neceš pogrešiti...sve ostalo je neizvesno

Hmm, covek je pitao u vezi Libellusa.

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 17/02/2009 : 20:24:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Wicked

quote:
Originally posted by profesor-inz

Hmm, covek je pitao u vezi Libellusa.

Da, naravno, ali neki ne citaju pažljivo

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

ismolc34
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 17/02/2009 : 21:58:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit ismolc34's Homepage  Send ismolc34 a Private Message
http://www.youtube.com/watch?v=l6fSaC3aN38&feature=related

život je šaka suza vrica smija...

...majka kretena je uvijek trudna...
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30985 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 17/02/2009 : 22:02:12  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
ca je život nego fantažija

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

ismolc34
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 17/02/2009 : 22:21:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit ismolc34's Homepage  Send ismolc34 a Private Message
joooooj kompadrosiiii što me puucaaaaa tbf su konzaaaaaaaa
http://www.youtube.com/watch?v=Goc60da3VWE

...majka kretena je uvijek trudna...
Go to Top of Page

Luk-San
Junior Member

Croatia
369 Posts

Member since 01/11/2008

Posted - 18/02/2009 : 14:38:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Luk-San a Private Message
E i ja bi rado kupovao sve od libellusa i citap puno stripova.Ali od libellusa imam SAMO prva dva Magicna.Isto volim sve to,pogotovo Martija...Kad izace reprint uzet cu oba sigurno,bez pogovora,a možd ai gigant.btw. za kada je najavljen?

P.S. i ja sam jedno vrijeme fantazirao o kolekciji,ali je to bezveze.onda ne uživaš u stripovima koje citaš,nego samo gledaš kako stoje po polici,i cekaš da skupiš više.Ovako je predivno,uživat u radnji,crtežu...
pozdrav
Go to Top of Page

mars1
New Member

207 Posts

Member since 07/12/2007

Posted - 18/02/2009 : 15:14:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mars1 a Private Message
Mislim da je najbolja varijanta Magicni Vjetar jer ide od prvog broja i mislim da nijedan broj nije rasprodan, a kvaliteta je neupitna. O kvaliteti prica ne treba trošiti rijeci, nema nijedne loše epizode (mislim da su Ken Parker i MV tu najjaci jer prakticno nemaju nijednu lošu epizodu), a i cijena nije velika u usporedbi s ostalim izdanjima. Drugi izbor je Tex, ali on je nešto skuplji. Po kvaliteti objavljenih epizoda (suma sumarum) u Libellusu je nešto slabiji od MV-a. Treca opcija je Mister No jer ide od prvog broja, a i tadašnje epizode su puno bolje od ovih novih. Cetvrta opcija je MM.
Možda se netko nece složiti s tim, ali tako vidim situaciju (odnosno omjer kvalitete i cijene).
Nadalje, postoji još jedna opcija (svakako ne i zadnja): Ken Parker (tu je kombinacija izdavaca Libellus i Fibra pa nisam siguran da li i on spada u ovaj izbor). Kvalitet je neosporan, možda i najbolji (kako prica, tako i izdanja), ali je nešto skuplji od vecine gore spomenutih.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 18/02/2009 : 18:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
podpisujem ovo od marsa1!živa istina...ko bi ja napisao ali njegovo je sa manje
pravopisnih pogreška.Bravo majstore!

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 18/02/2009 : 18:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message
quote:

pravopisnih pogreška
.Bravo majstore!

I kad ce Bob Morane u integralima?
Go to Top of Page

sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts

Member since 08/07/2002

Posted - 19/02/2009 : 14:50:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sigismundus a Private Message
pa kreŠa, ovde se oficijelno naziv kolekcionar podjeljuje kod 3333 skupljenih i 1111 procitanih stripova
ali što se tice naziva novi kolekcionar...
ma, neka ti bude :))
prolaziš, pošto si novi...

Edited by - sigismundus on 19/02/2009 14:51:19
Go to Top of Page

mars1
New Member

207 Posts

Member since 07/12/2007

Posted - 19/02/2009 : 19:46:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mars1 a Private Message
Šta cu kad sam obrazovan.

quote:

pravopisnih pogreška.Bravo majstore!

Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4746 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 22/02/2009 : 10:31:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
A kolike su otprilike cene Libellusovih stripova?

Martin Misterija i Tex me najvise zanimaju.A i kakve su to price iz Baze Drugdje?

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

milkywaymanser
Junior Member

Serbia
457 Posts

Member since 22/04/2003

Posted - 22/02/2009 : 10:41:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit milkywaymanser's Homepage  Send milkywaymanser a Private Message
U darkvudu je teks od 1400din do 2000din u zavisnosti od broja strana(ako se dobro secam), za martija ne znam .
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 22/02/2009 : 11:01:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by kreŠa

A kolike su otprilike cene Libellusovih stripova?

Martin Misterija i Tex me najvise zanimaju.A i kakve su to price iz Baze Drugdje?

Marti ti je nesto jeftiniji u odnosu na Texa, ali sve to zavisi od broja strana. Nemas fiksnu cenu za jednog junaka. Veci broj stanica-veca cena.
Price iz baze Drugdje (PIBD) su ti price gde se MM ne pojavljuje, ali su ti povezane s njim, tako sto bazu Drugdje imas u svim MM spesijalima (a i sire). To su price o njenom nastanku i razvoju i uvek imas neku poznatu licnost u njoj (B. Frenklin, S. Holms...).

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 22/02/2009 : 11:02:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message

Ah,da! Inace price su odlicne i pravo osvezenje.

Go to Top of Page

sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts

Member since 08/07/2002

Posted - 22/02/2009 : 17:00:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sigismundus a Private Message
quote:

A i kakve su to price iz Baze Drugdje?

Pa to ti je prolog u price iz Baze Ovdje. Kad to procitaš, bice ti sve jasno.

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 23/02/2009 : 09:58:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
Moj ti je savjet Tex jer dosad su samo epizode 2, 3, 9 bile loše.
Ako ti je MN dobar u izdanju VC-a onda ce ti prvi brojevi biti ludilo.
MM ima previše Superbookova, specijala, PIBD, giganata...
MV ti ima najvecu kvalitetu i još nijedan broj nije rasprodan.
Ma drži se Bonellija i sve ce biti super!

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4746 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 23/02/2009 : 10:53:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Magicnog Vetra ne volim,Sad kad odem u Beograd uzecu Martina 2 knjige i Texa 2 knjige,cisto da vidim kakva su izdanja.A onda cu da pocnem intezivno da kupujem

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 23/02/2009 : 11:13:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message

Slicno sam i ja poceo.Kupio sam (naravno) prvo Texa komplet i ajde reko jedan MM. Onda mi je bilo glupo da imam jednog MM, pa sam kupio i ostale. Kad sam to procitao, uhvatila me kriza pa kupim MN i to su mi bili provereni junaci (citao sam vec). E, onda sam naseo na opravdano hvaljenje MV, pa sam kupio i njega. I tu sam stao (za sad), mada su mi u planu i Demian i naravno kada pocnu Nick i Volto. Pricam, naravno, samo o Libellusu. Inace mi je bolna tacka Ken Parker (Fibra), koga nisam kupovao od starta i sad ih ima mnogo i ne mogu za sada da postignem.
Jbg, ako kupim i njega, pa ja stvarno nikad necu stici da se ozenim.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 23/02/2009 : 12:12:20  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
kreŠa od Texa uzmi obvezno Lov na covjeka knjiga br 12 i El Muerta br.18 .

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 23/02/2009 : 12:55:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

Jbg, ako kupim i njega, pa ja stvarno nikad necu stici da se ozenim.

Pa sta cekas onda,kupuj odma
Uzgred,kucna pomocnica manje kosta od zene,a mozda ti i da
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/02/2009 : 13:21:35  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:

A i kakve su to price iz Baze Drugdje?

Sjajni stripovi. Doduše u njima nema ni Martija ni Texa.

Elem, u darkwood-u koštaju 1150 din. Bar kad sam ja narucivao pre oko mesec dana.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000