forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Prince of Persia
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 19/02/2009 : 01:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message
Fan sam ove igre (barem Sands of Time trilogije, jer druge nisam igrao), i iznenadilo me kad sam na ovo naletio:

http://princeofpersiathegraphicnovel.com/novel.html

Prema previewu izgleda OK, crtež je simpatican, a kladim se da je i prica na razini (vjerojatno nije tako dobra kao u SOT trilogiji, ali ne smeta).
Koliko sam shvatio, to bi trebalo biti razdoblje i Prince iz skroz prve, stare igre.

Vidio sam da ima za kupiti u Algoritmu, pa neznam jel se isplati.
Zanima me jel neko citao?

jaki
Advanced Member

Croatia
26820 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 19/02/2009 : 01:28:50  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
sad si me sitija da nisam završija igricu(two thrones).

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 19/02/2009 : 11:49:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Bog zna koliko puta sam presao prva tri dela igrice, i obozavam to.. Treba ove godine i da se pojavi film.. Video sam neke slike i mislim da bi to trebalo da izgleda super..
A sto se stripa tice, crtez mi je bezveze totalno... Ako ste igrali igru, setite se animacija kako izgledaju, pa i same igrice..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Pusti
Starting Member

Serbia
80 Posts

Member since 20/10/2008

Posted - 19/02/2009 : 16:10:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Pusti a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

sad si me sitija da nisam završija igricu(two thrones).

Two thrones...a sta je sa The Journey Begins...
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 19/02/2009 : 16:32:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message
http://popwatch.ew.com/popwatch/2008/10/talking-with-pr.html

Intervju sa legendarnim Jordanom Mechnerom (svi koji vole PoP znaju ko je on:). Inache, ja i dan-danas igram prvog Princea iz 1990-te, to mi dodje 'mesto shta ja znam...pasijansa ili minica...

Strip ima drug i samo sam prelistao, uopshte mi se nije dopao... :((
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 19/02/2009 : 16:59:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Bog zna koliko puta sam presao prva tri dela igrice, i obozavam to.. Treba ove godine i da se pojavi film.. Video sam neke slike i mislim da bi to trebalo da izgleda super..
A sto se stripa tice, crtez mi je bezveze totalno... Ako ste igrali igru, setite se animacija kako izgledaju, pa i same igrice..

Strip je prema prvoj staroj igri iz 1990. (ako ne i prije), i još predobro izgleda prema njoj.
Nema veze sa SOT trilogijom.

A ima puno razvikanih stripova sa lošijim crtežom od ovoga, tako da mi on nije toliko bitan (mogu cak prožvakat i Cossua). Zanima me kakva je prica.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 19/02/2009 : 18:09:58  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Vecinom se drzim dalje od stripova koji su nastali prema VGs i filmovima

Edited by - King Warrior on 19/02/2009 18:10:13
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 19/02/2009 : 18:43:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Windwalker

quote:
Originally posted by sawitch

Strip je prema prvoj staroj igri iz 1990. (ako ne i prije), i još predobro izgleda prema njoj.
Nema veze sa SOT trilogijom.

A ima puno razvikanih stripova sa lošijim crtežom od ovoga, tako da mi on nije toliko bitan (mogu cak prožvakat i Cossua). Zanima me kakva je prica.

E to nisam znao.. Ja sam mislio da je radjen prema ovome novom.. Sto se starog tice, ovo je onda fenomenalno.. :)

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000